Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Vatra Dornei

Copertine pergole Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Vatra Dornei. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca doriti mai multa functionalitate pentru spatiul de la exterior, va propunem sistemele de umbrire rectractabile. Instalam copertine si pergole retractabile pentru locatii rezidentiale si comerciale (restaurante, cafenele, hoteluri, spatii de birouri, etc).

Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte practica si usor de folosit. Ea poate fi extinsa sau retrasa de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

In absenta unor solutii de umbrire, multi dintre noi se relaxeaza pe terasa doar cand soarele nu este foarte intens. Va propunem sa analizati instalarea de pergole si copertine terasa. Ele sunt realizate cu materiale rezistente la razele UV nocive si cresc confortul pe terasa.

Cele mai practice solutii pentru terasa sunt, insa, modelele retractabile. Copertinele si pergolele retractabile va permit umbrirea partiala sau totala a terasei. In plus, ele sunt fabricate cu materiale rezistente la ploaie, vant, ninsoare, copertina putand ramane extinsa si in conditii de meteo nefavorabile. Daca doriti ca terasa sa fie cat mai protejata de elementele naturale, adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Multi proprietari din domeniul HoReCa au invatat repede ca extinderea spatiului de servire la exterior este un motiv pentru care clientii se intorc in localurile lor. Pentru a face clientii sa revina, dar si pentru a infrumuseta un restaurant, cafenea, bar, alegeti sa instalati pergole si copertine. Produsele noastre sunt din materiale ce protejeaza impotriva luminii solare nocive si schimba aspectul unui restaurant.

Intre solutiile de umbrire, cele mai cautate de proprietarii de restaurante, baruri, cafenele stradale sunt sistemele retractabile. Ele pot fi actionate usor de angajati si nici nu altereaza aspectul cladirii, mecanismele de actionare putand fi ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice au acoperisul alcatuit din lamele de aluminiu, amplasate paralel. Ele pot fi orientate, dar si inchise sau deschise in unghiul dorit, pentru a lasa lumina naturala si aerul sa treaca. Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate si pot fi actionate prin telecomanda sau aplicatie de pe smartphone.

Utilizarea pergolelor bioclimatice poate fi si mai facila dupa echiparea lor cu senzori (lumina, ploaie, temperatura). Ei vor declansa actionarea pergolelor atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

O marchiza usa intrare este elementul decorativ care scoate casa dvs in evidenta in cartier. Realizam marchize usa intrare in culori diverse, adecvate stilului arhitectural al resedintei dvs. Marchizele usa intrare au si rol protector, ele protejandu-va la intrarea in casa de vant, ploaie, soare arzator.

Pentru terasa si gradina dvs, va propunem copertine si pergole pentru umbrire. Locul de instalare trebuie ales cu mare atentie, intrucat cele doua solutii de umbrire au nevoi diferite. Astfel, pentru copertina veti avea nevoie de un suport pentru instalare, in timp ce pergola poate functiona singura, ea avand structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu ezitati sa protejati balconul descoperiti prin instalarea de copertine si pergole balcon. Extrem de populare pentru balcon sunt sistemele retractabile, atat cu brate, cat si verticale cu carlig.

Copertinele verticale sunt alegeri adecvate pentru balcoanele inguste, de bloc. Balcoanele mai mari, de la case cu etaj, terase pot fi protejate de soare cu pergole clasice si bioclimatice. Va propunem sa adaugati si inchideri cu sticla securizata glisanta-- balconul va fi maxim securizat si protejat!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Solutiile de umbrire pe structura metalica sunt tot mai populare, mai ales cand vorbim despre materiale rezistente si usoare precum aluminiul. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Folosim duralumiuniu de prima prelucrare, cu rezistenta si greutate mica. Aceste structuri sunt durabile, fara a pune presiune excesiva pe spatiul de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina va crea umbrirea necesara pentru confort in timpul verii. Montam pergole cu prelata de mari dimensiuni pentru piscinile mari, comerciale, dar si pergole bioclimatice. Acestea sunt alegeri excelente si pentru piscinele rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram