Solicită ofertă: 
0770 427 516

Contact Copertine Pergole

Contact

Pentru orice informații legate de produsele noastre - pergole și copertine - sau pentru a solicita oferta de preț, nu ezita să ne contactezi. Suntem disponibili la telefon de Luni până Vineri între orele 9-19, sau oricând prin formularul de contact.

Acoperim toată țara!

Sună-ne la
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro

Trimite mesaj pentru detalii sau ofertă:

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  Informatiile pe care ni le furnizati in acest formular sunt doar pentru a trimite raspuns la solicitarea Dumneavoastra, sau pentru a va solicita lamuriri suplimentare. Va rugam sa ne transmiteti daca sunteti de acord. Informatiile vor fi folosite strict pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra.

  Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare. In orice moment puteti sa va retrageti consimtamantul. Pentru a face acest lucru, va rugam sa ne contactati la contact@copertinepergole.ro. Apasand butonul de trimitere sunteti implicit de acord cu modul in care procesam datele Dumneavoastra in acord cu termenii legali.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram