Solicită ofertă: 
0770 427 516

Pergole Bioclimatice Aluminiu

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa

Doar pentru ca vremea nu este mereu frumoasa, nu inseamna ca nu va puteti bucura de spatiul din gradina. Spatiul gradinei este mereu ofertant, fiind locul in care puteti extinde spatiul de servire pentru restaurantul, hotelul, barul, dvs sau in care va puteti servi musafirii. Daca in trecut, spatiul de la exterior era vazut ca fiind separat de restaurant, terasa, hotel, bar sau casa, perceptia a inceput sa se schimbe. Tot mai multi proprietari de spatii comerciale sau rezidente, vad spatiul exterior ca pe o extensie a cladirii.

O structura frecvent intalnita atat in spatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale, a fost si este pergola. Modelele initiale, din lemn, ofereau protectie redusa fata de elementele naturale si infrumusetau spatiul de la exteriorul cladirii. Din nefericire, abilitatile de protectie ale modelelor din lemn sunt limitate. Astfel, au crescut eforturile de a crea pergole din materiale care sa reziste in timp si sa ofere protectie inalta la intemperii. Pergolele bioclimatice din aluminiu reprezinta unul dintre cele mai eficiente tipuri de pergole in acest sens.

pergola bioclimatica terasa club

Ce este pergola bioclimatica

Spre deosebire de pergolele clasice si de pergolele retractabile cu prelata, pergola bioclimatica aduce cele mai multe tehnologii si se impune cu automatizarea integrala a controlului functiilor pentru acoperis. Astfel, cu o pergola bioclimatica veti putea controla si stabili unghiul de patrundere a luminii, pe diverse zone, dar si sa retrageti, partial sau integral, acoperisul in vederea amplificarii ventilatiei naturale.

Pergola bioclimatica este un produs extrem de versatil, ce permite rabatarea, retractarea, rotirea lamelelor de aluminiu, in functie de senzorii inclusi sau comenzile din telecomanda.

Caracteristici pergole bioclimatice din aluminiu

Pergolele bioclimatice prezinta cele mai inovatoare tehnologii, de aceea performantele lor sunt greu de egalat de alte tipuri de pergole. Materialele din care sunt realizate pergolele bioclimatice sunt de inalta calitate. Lamelele sunt din aluminiu, care este un material rezistent si usor. El nu pune presiune pe structura pergolei si rezista cu succes expunerii la conditiile meteo nefavorabile.

Elementele pergolei bioclimatice din aluminiu sunt actionate electric prin intermediul de motoare durabile si puternice. Pergolele bioclimatice pot fi operate prin telecomanda si chiar aplicatii mobile de pe smartphone sau tableta.

Multe dintre pergolele bioclimatice pot fi echipate cu senzori de lumina, ploaie sau temperatura. Acesti senzori vor fi conectati cu un sistem inteligent ce vor declansa operarea pergolei conform informatiilor primite de la senzori. Astfel, veti putea oferi clientilor terasei, hotelului, restaurantului dvs un nivel superior de confort.

pergola bioclimatica restaurant inchis deschis

O caracteristica specifica pergolelor bioclimatice din aluminiu este aceea ca lamelele sunt astfel gandite incat sa colecteze apa si sa o dreneze printr-un sistem complex de jgheaburi. Acesta din urma este integrat in pergola. In final, apa nu va trece de acoperis iar riscul de inundatii este infim cu pergolele bioclimatice.

Trebuie sa mentionam ca elementele care compun pergolele bioclimatice, precum si tehnologiile cu care vin, sunt de tip premium, ceea ce genereaza rezistenta superioara la vant, ploaie sau zapada. Pergolele bioclimatice sunt suficient de solide pentru a sustine incarcare de zapada foarte mare si rezista pentru multi ani, mai ales in contextul lucrarilor regulate de intretinere.

Avantaje pergole bioclimatice

Spre deosebire de alte tipuri de pergole, pergolele bioclimatice vin cu numeroase beneficii. Ele va permit sa controlati cantitatea de lumina care intra pe terasa, oferind clientilor /musafirilor confortul dorit in timpul zilelor luminoase. Odata ce soarele se mai tempereaza, veti putea deschide pergolele mai mult.

Un alt beneficiu adus de pergolele bioclimatice este ca ajuta la reglarea temperaturii. Atunci cand controlati cantitatea de lumina solara care intra, aveti posibilitatea sa racoriti sau incalziti spatiul protejat de pergola. Atunci cand vreti sa va racoriti, inchiderea pergolei va aduce umbrire si va reduce temperatura din spatiul terasei.

Pergolele bioclimatice au nevoi minime de ingrijire. Datorita stratului durabil de pudra si vopsea, pergolele bioclimatice nu au nevoie de revopsire. Ele sunt fabricate astfel incat sa reziste expunerii la elementele naturale si conditiilor meteo extreme. Atunci cand sunt complet inchise, pergolele bioclimatice se transforma intr-un acoperis complet impermeabil care protejeaza clientii de elementele naturale.

pergola bioclimatica in unghi terasa comerciala

Datorita invelisului de protectie, pergolele bioclimatice nu sunt doar durabile, ci au si un look modern, usor de integrat in restaurantele, hotelurile, terasele sau casele cu arhitectura moderna si nu numai. Chiar daca pergolele bioclimatice presupun costuri de instalare importante, durabilitatea lor, eficienta si performantele le transforma, insa, in cele mai inspirate aditii pentru spatiul dvs.

Functionarea pergolelor bioclimatice

Pergolele bioclimatice sunt realizate cu lamele din aluminiu care pot fi setate in unghiuri variate, astfel incat acoperisul sa fie inchis sau deschis in masura dorita. Pergolele bioclimatice sunt total automatizate si permit controlarea de la distanta, prin smartphone sau tableta.

Pergolele bioclimatice au tehnologie de ultima generatie si au acoperis care poate fi rotit, inclinat sau retras integral. Lamelele lor sunt deosebit de rezistente si rezista la incarcari mari, de pana la 300kg/mp.

pergola bioclimatica inchisa cu sticla

Pergola bioclimatica inchisa cu sticla

Atunci cand sunt retrase, lamelele se muta catre una dintre laturile acoperisului pana ocupa doar un sfert din suprafata lui. Atunci cand vremea este placuta, terasa va fi inundata de soare dupa retragerea lamelelor. Aveti si posibilitatea sa potriviti in orice clipa rotatia lamelelor, la unghiul pe care il doriti la un moment dat pentru terasa dvs.

Deschiderea lamelelor incurajeaza circulatia aerului, ventilatia creata imbunatatind nivelul de confort pe terasa. Atunci cand sunt inchise sau inclinate, lamelele blocheaza razele soarelui si caldura emisa de ele, eliminandu-se efectul de sera pe terasa.

Odata complet inchise, lamelele din aluminiu duc la aparitia unui plan cu panta lina pentru directionarea apei pluviale spre sistemul de scurgere integrat in stalpii de sustinere. Pergolele bioclimatice din aluminiu asigura 100% impermeabilitate terasei, care devine functionala 365 de zile din an.

Instalarea pergolelor bioclimatice

Sistemele de tavan pliant culisant bioclimatice nu necesita constructii din otel sub tensiune pentru instalare. Folosim profiluri si accesorii din inox si acordam atentie tuturor detaliilor la montaj pentru ca pergolele bioclimatice sa reziste cat mai mult in timp.

pergola bioclimatica mica

Va amintim ca sistemele de iluminare si incalzire interioare pot fi ajustate la sistemul de pardoseala bioclimatica.

Intretinere si curatare pergole bioclimatice

Cu toate ca aluminiul este un material foarte rezistent, el este usor de ingrijit. Materialele care rezista la corodare, precum aluminiul, sunt de preferat pentru constructia de pergole, mai ales ca ele sunt instalate afara. Spre deosebire de lemn, care tinde sa isi piarda aspectul, sau fierul forjat care poate rugini, aluminiul este rezistent la elementele naturale (soare, zapada, vant, ploaie).

Pe vreme buna, va recomandam sa improspatati aspectul pergolelor bioclimatice pentru a le mentine performantele. Nu veti avea nevoie decat sa stropiti cu un jet bland de apa pentru a indeparta crengutele, frunzele cazute care s-au acumulat dupa lunile de iarna sau o furtuna puternica.

In timpul toamnei, indepartati frunzele moarte care se pot aduna pe lamelele si jgheaburile pergolei intrucat ele pot impiedica drenarea eficienta a apei pluviale.

Va atentionam sa evitati folosirea sistemelor de inalta presiune cu apa, detergentii (otet, inalbitor, etc) si periile abrazive. Pe langa pulverizarea gentila cu apa, nu veti avea nevoie decat de niste sapun si o carpa umdeda pentru a reda pergolei bioclimatice frumusetea si stralucirea ei initiala.

© 2022-2024 - copertinepergole.ro
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Site protejat cu reCaptcha de la Google
Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram