Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine Retractabile

Cei mai multi dintre noi isi doresc sa petreaca timpul liber pe terasa, in gradina sau aleg restaurantele cu terase pentru o limonada rece in timpul verii. In absenta unor solutii de umbrire, insa, aceste spatii nu mai sunt confortabile; daca nu sunt acoperite, cele mai multe terase vor fi, cu siguranta, ocolite.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Copertine Pergole va pune la dispozitie numeroase modele de copertine, de diverse tipuri si pentru aplicatii comerciale si rezidentiale. Copertinele noastre sunt realizate din materiale rezistente la mucegai, bacterii, raze UV si nu au elemente de plastic.

Pentru versatilitate si facilitate la operare, va propunem copertinele retractabile. Cu aceste modele, veti putea controla usor nivelul umbririi pe terasa, balcon, gradina, zona de relaxare de la exterior, etc. Copertinele retractabile sunt aditii excelente pentru domeniul Horeca (hoteluri, restaurante, cafenele) intrucat permit obtinerea unui spatiu primitor pentru clienti; ele extind spatiul de servire si atrag clientii vara.

copertina dubla deschidere duox

Duox

Copertinele retractabile reduc caldura la exterior si interior, diminuand nevoia folosirii aparatului de aer conditionat vara. Ele protejeaza piesele de mobilier de la exterior, dar si culorile celor de la interior, a pieselor decorative, covoarelor, etc.

Storbox 250

Storbox 300

Folosite doar cand aveti nevoie, copertinele retractabile sunt mai durabile decat modelele non-retractabile si isi mentin proprietatile pentru mult timp. Analizati cu incredere propunerile noastre pentru diverse aplicatii si contactati-ne pentru mai multe informatii despre copertinele retractabile.

Copertine retractabile casetate

Copertinele retractabile casetate prezinta casete in care se aduna materialul cand se retrage copertina. Aceste copertine sunt mai durabile decat alte modele, materialul fiind mai putin expus elementelor naturale.

copertina kuadbox dubla desfasurata

Kuadbox

Aspectul estetic al copertinei Kuadbox-400 o recomanda pentru integrarea armonioasa in fatade. Aceasta copertina are o structura stilizata si un design cu linii drepte si aerisite, copertina completand cu success stilurile decorative minimaliste. Chiar daca liniile sunt minimaliste, caracteristicile tehhnice sunt avansate, copertina incluzand mai multe seturi de brate. Un sistem de auto-pozitionare pentru inclinare imbunatateste dimensiunile copertinei, fara a se pierde din capacitatea de extindere. Kuadbox-400 poate fi iluminata in cutie si profilul frontal. Configuratia sa tehnica si suportul automat permit o accesare usoara a motorului si materialului, nefiind nevoie sa se demonteza copertina. Profilul posterior permite alunecarea, in timp ce includerea mai multor seturi de brate creeaza efecte vizuale speciale.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Inspirata din arhitectura contemporana, copertina Maticbox-350 este o optiune interesanta pentru multe fatade, Caseta sa este gandita in acord cu nevoile profesionistilor. Copertina are un sistem de  auto-pozitionare pentru inclinare, astfel ca intregul mecanism este incastrat in mai putin spatiu. Se foloseste cu un sistem de fixare in perete Cleverfix, ce ofera spatiu si usurinta la montaj.

copertina maticbox inchisa

Maticbox

Clipsul de auto-sustinere al copertinei permite ca grupul de ghidare sa fie agatat fara sa fie nevoie sa-si sustina propria greutate, instalarea desfasurandu-se mai usor. Copertina Maticbox-350 are linii simple si este o alegere sigura pentru cladirile contemporane.

copertina maticbox cu iluminare noaptea caseta spate si brate luminate

Maticbox

Atunci cand vorbim despre copertine casetate care impacteaza vizual, trebuie sa amintim de Moonbox-400. Aceasta copertina are o combinatie originala de materiale, linii rotunjite si oblice, avand un aer special. Cu doar un singur set de brate, Moonbox-400 poate acoperi spatii de 6m lunghime si 4m extindere. Are margini din aluminiu si parti laterale solide, copertina emanand siguranta si stabilitate. Un sistem cu grilaj ajuta la ajustarea unghiului pentru inclinare.

copertina moonbox inchisa

Moonbox

Aparuta in anii 90 (1993), copertina Storbox a evoluat mult, acordandu-se constant la tendintele din moda. Storbox-400 este un model dinamic, cu o capacitate de proiectie de 4m si iluminare in brate si profilul frontal. Sistemul de ajustare a inclinarii este functional si cand copertina este retrasa; este un sistem eficient si rapid. Fie ca alegeti actionarea manuala sau motorizata, copertina Moonbox este mereu o aditie inspirata pentru locatia dvs. Are finisaje exclusiv metalice si un design extrem de dinamic.

copertina storbox 400

Storbox 400

Splenbox este o copertina cu design inspirat de natura. Design-ul si tehnologia sa ofera, insa, echilibrul ideal intre robustete, eleganta, eficienta si profil usor ca si greutate. Conceptul sau metalic este completat de finisajul colorat, copertina remarcandu-se cu valoarea sa estetica si functionala. Caracteristicile sale ii permit sa acopere spatii de 6m lungime si 4m extindere, cu doar un set de brate si kit de profiluri intarite. Bratele copertinelor Splenbox asigura tensiune excelenta pentru canvas; este un sistem de transmisie auto-adaptativ. Operarea imbinarii este eficienta si precisa, datorita unui set unic de rulmenti cu bile. Elementele transmisiei sunt total ascunse in cot si copertina capata un aspect compact, elegant si puternic. Ajustarea inclinarii se realizeaza printr-un grilaj, iar sistemul de ancorare asigura asamblare rapida si usoara. Dimensiunile setului permit versatilitate inalta si copertina se adapteaza usor la multe spatii.

copertina splenbox 400

Splenbox

Va sugeram sa analizati si copertinele Modulbox—o categorie de copertine cu sistem monobloc, create pentru a atinge dimensiunile maxime printr-o configurare compacta si estetica. Prin combinarea unor elemente de baza se obtin tipuri diverse, dupa cum urmeaza: Full Box, Semi Box si Semi Open. Modelul Full Box prezinta protectie totala intrucat bratele si materialul raman protejate in interiorul casetei. Modulbox-400 Semi Box asigura protectie completa pentru canvas si partea frontala a copertinei, datorita cuplarii perfecte a profilelor atunci cand copertina este inchisa. Despre Modulbox-400 Semi Open trebuie sa evidentiem ca asigura protectie inalta pentru canvas, suporturi si brate, protejate de profilul acoperisului si componentele laterale.

Modulbox

Modulbox

In subcategoria Modulbox-400 Open se afla modelul cu brate incrucisate (se obtine acoperire excelenta cu lungimi mai mici decat minimul pentru copertina) si modelul cu control pentru inaltime—inclinarea copertinei se realizeaza in functie de razele soarelui la un moment dat.

copertina modulbox open

Modulbox

Copertine retractabile necasetate

Daca nu dispuneti de un buget generos sau nu sunteti interesat de modelele cu caseta, va propunem sa analizati copertinele retractabile necasetate. Cu toate ca nu au caseta, si aceste modele au durata lunga de viata intrucat folosim materiale rezistente (la mucegai, bacterii, caderi mari de apa, raze UV), suruburi si nituri de otel, precum si elemente din aluminiu.

Copertina Monobloc are brate invizibile, realizate pentru a acoperi spatii mari. Cu o extindere de 5 metri, aceasta copertina poate acoperi pana la 60m2  fara a fi nevoie de utilizarea de alti stalpi sau elemente. Bratele Art 500 includ sistemul intern de tensionare Art System, care optimizeaza tensiune, previne alterarea stratului de lac si extinde durata de viata pentru copertina. Acest modul acopera, cu un singur set de brate, pana la 6.5m, in timp ce, cu mai multe seturi cu brate si ancore, poate acoperi pana la 12m.

copertina monobloc art

Monobloc

Daca sunteti interesat de un model clasic de copertina, Arond-350 este o buna alegere. Prevazuta cu brate Onyx-400, aceasta copertina transforma terasa dvs intr-un spatiu protejat, folosibil ziua, dar si noaptea (bratele pot fi echipate cu Led-uri). Copertina Arond-350 are un design functional si versatil, functionand placut cu fatade de diverse stiluri. Profilul este realizat din aluminiu, lacuit in aceeasi culoare ca si suportul; ele nu se deterioreaza in timp.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Cu aceasta copertina puteti umbri spatii cu lungime de 6m si 3.50 extindere, cu doar doua brate. Inclinarea poate sa varieze, pentru mai multa functionalitate. Designul copertinei permite instalarea acesteia frontal, pe tavan, dar si pe perete. Instalarea se realizeaza sigur si usor, datorita unui sistem de caseta cu grup de rulaj cu auto-sustinere.

copertina arond 350 deschisa

Arond

Tot in aceasta categorie trebuie sa evidentiem copertina Art 250, cu brate invizibile gandite pentru instalarea in balcoanele mici si mijlocii. Suporturile mici si design-ul atent ales (urmeaza linia modelelor din categoria Art) ofera un finisaj rafinat copertinei. Bratele copertinei, alaturi de sistemul Art (optimizeaza transmisia tensiunii) amplifica de 10 ori durata de viata pentru copertina. Aceasta are un suport de mici dimensiuni, care permite trei tipuri de fixare, precum si un sistem complet intern de inclinare a bratelor. Ele pot fi inclinate si din fata, dar si din spate.

Copertina retractabila Art 250

Art 250

Amintim ca intreaga clasa de copertine Box vin cu sistemul intern de tensionare Art, care ofera beneficii tehnice si estetice instalarii de copertine. Acest sistem este mai durabil decat cele clasice cu lant sau cablu si previn frecarea si erodarea lacului, copertina mentinandu-si aspectul pentru mult timp.

Copertine retractabile pentru terasa casa

Daca aveti o terasa, probabil ca vreti sa va bucurati pe deplin de ea, chiar si atunci cand soarele este mai intens ca niciodata. Instalarea unor solutii de umbrire pe terasa face terasa intr-un spatiu folosibil si in cele mai luminoase zile din an. Daca, in schimb, alegeti solutii retractabile, veti putea controla maximal cantitatea de lumina care intra pe terasa dvs.

La copertinepergole.ro gasiti modele variate de copertine retractabile pentru terasa rezidentiala, fiecare cu beneficii importante. Spre exemplu, copertina Splenbox-400 Sombrex are brate invizibile si linii blande. Bratele pot fi iluminate si aceasta copertina este, deopotriva, atragatoare si functionala. Finisajul metalic este colorat si copertina scoate din anonimat orice terasa. Ea poate fi adaptata spatiilor de diverse dimensiuni, iar copertina Sombrex umbreste excelent in orele matinale si tarzii din zi, cand razele soarelui cad orizontal. Profilul frontal pentru Sombrex poate fi iluminat—un argument aditional pentru achizitia copertinei.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Pentru inchiderile de sticla si solarii, copertina Verastor Sky este un model cum nu se poate mai potrivit. Ea poate fi incorporata si in structuri de aluminiu si transformata in copertina orizontala, cu sau fara inclinare. Verastor Sky este o copertina ce se instaleaza sigur si rapid si este usor de folosit. Ea se incadreaza placut cu orice design si are capacitate de umbrire de pana la 72m2., cu doar 12m lungime de canvas (el ramane mereu tensionat).

Verastor Sky

Verastor

Copertina Verastor se poate instala in diverse moduri si permite dimensiuni surprinzatoare cu doar o singura bucata de material. Ea are ancore si puncte de fixare si un suport auxiliar de instalare care sustine greutatea in timpul instalarii. Materialul ei ramane mereu tensionat si intins, aspectul copertinei fiind mereu impecabil.

Verastor

O alta copertina excelenta pentru umbrirea terasei rezidentiale este copertina Elit. Ea ajuta la crearea unor spatii intime si bine protejate. Pornind de la structura de baza a acestei copertine, se pot obtine mai multe modele, conform nevoilor specifice ale spatiului de instalare. Aspectul copertinei este aerisit, toate elementele de fixare fiind ascunse. Suporturile din colturile angulare dau stabilitate structurii, iar sistemul de inclinare a poalei previne acumularea apei in pliuri. Cu aceasta copertina se poate monta o a doua bucata de material care protejeaza aspectul primului strat, dar si duce la aparitia unei camere de izolare (cu tiv din 4 fante). Sistemul de zabrele al copertinei permite obtinerea unei copertine mai mari, fara a fi nevoie de adaugarea unei noi coloane.

Copertina Elit

Elit

Arhitectura moderna a dus la folosirea de copertine verticale pentru protejarea fatadelor de lumina soarelui, dar si de ploaie sau vant. Copertina Screen Zip este un model inovativ care este usor de realizat si se impune cu mare rezistenta in timp. Liniile sale sunt curate si copertina are un sistem de ghidaj cu fermoar, pentru mai multa versatilitate. Inchiderea cu fermoar o recomanda pentru protejarea golurilor de la fadata si integrarea copertinelor verticale pentru structuri si verande. Cum nu are deschideri pe laterala, acest model protejeaza eficient de vant, soare, ploaie (cand bate din parti). Copertina are rezistenta la vant puternic de 38km pe ora, iar materialul ramane mereu intre ghidaje, pentru inchidere ermetica. Materialul este protejat in cutie si copertina ajuta la delimitarea spatiilor si sporirea intimitatii, oprind privirile curiosilor. Instalarea este facila, copertina avand ghidaje cu clips ce ascund suruburile si niturile. Suportul automat permite accesarea si extragerea grupului de rulaj fara a se demonta structura si copertina are trei optiuni de fixare: pe perete, tavan, sau intre pereti.

screen zip umbrire verticala

Screen Zip

Copertine retractabile pentru curte si gradina

Fie ca doriti sa amenjati un loc de luat masa in gradina dvs sau un spatiu pentru a va bucura de o limonada rece vara, o copertina retractabila in gradina este mereu o investitie inspirata. Intre diversele optiuni retractabile pentru spatiul curtii si al gradinii, se evidentiaza copertina Duox—un sistem auto-sustinator cu un tub roll-up central si acoperisuri in ambele laterale. Dimensiunile maxime sunt de 6m lungime si 3m extindere pe fiecare parte, obtinandu-se, in final, acoperire pentru 36m2 . Acest sistem este bazat pe o structura puternica cu instalarea unui Monobloc—el ajuta la asamblarea si ajustarea facila a bratelor. Copertina este ideala pentru hoteluri, restaurante, piscine, terase de mari dimensiuni, cluburi de golf, gradini, curti, etc.  Unghiurile de intarire ajustabile ajuta la stabilitatea structurii si copertina este stabila chiar si in dimenisiunile ei maxime. Aceasta copertina poate ramane pe sol tot anul, dar poate fi si demontata odata cu venirea iernii. Are un sistem de blocaj impotriva vantului, astfel ca bratele nu sunt ridicate de vanturile puternice. Versatilitatea pentru finisaj este generoasa, copertina putand prezenta sau nu sistem de protectie cu canvas.

copertina duox dubla deschidere

Duox

Copertinele verticale sunt si ele potrivite pentru gradini si curti, intre acestea evidentiindu-se modelul Klais-110. Puteti alege intre Klais-110 Zip (are ghidaj ascuns), Klais-110 G (cu paravan) sau Klais 110-CV (cu ghidaj la vedere). Aceste copertine au un design simplu si aerisit, iar copertina are finisaj metalic, lipsit  de elemente de plastic. Klais 110 are inchidere cu fermoare si nu prezinta deschideri laterale, ceea ce ajuta la protectia excelenta de soare, vant si ploaie dinspre lateral. Inchiderea este etanda, materialul ramanand mereu intre ghidaje. Cu ea puteti obtine spatii intime, care opresc privirile vecinilor si trecatorilor curiosi.

Copertina verticala Klais

Klais

Daca aveti in curte sau gradina o zona cu inchideri de sticla si doriti sa le umbriti, puteti opta pentru copertine verticale precum Maxiscreen. Aceasta poate acoperi suprafete generoase de dimensiuni de 5x5metri. Se instaleaza cu sistem de ghidare prin tija sau cablu, dar poate fi montata si la interior. In acest caz, se poate monta fara ghidaj. Actionarea motorizata este cea mai buna optiune pentru aceasta copertina, intrucat face utilizarea facila si comoda.

Copertine retractabile pentru terase Horeca

Oricine detine un restaurant, cafenea, hotel, stie ca extinderea spatiului de serviere este un pas important pentru cresterea unei afaceri. Vara, clientii prefera localurile cu spatii de servire la exterior, pentru a se bucura de vremea frumoasa. Instalarea unor structuri de umbrire pe terasele de cafenele, restaurante, hoteluri, intregeste investitia in terase si conteaza pentru confortul clientilor.

Pe terasele Horeca, o copertina retractabila usor de utilizat de angajati va oferi confort sporit clientilor si permite angajatilor sa-si focuseze atentia spre servire, si nu spre actionarea copertinelor. In acest sens, va propunem sa examinati copertina Duox, un sistem independent cu tub central singular si acoperis in partile laterale. Cu dimensiuni maxime de 6m lungime si extindere de 3m in fiecare parte, copertina Duox acopera spatii de 36m2  . Ideala pentru terasele Horeca, aceasta copertina este rezistenta la vanturi intense datorita sistemului de blocare. Poate ramane extinsa tot anul, sau poate fi demontata pe perioada iernii.

copertina dubla duox

Duox

Copertinele retractabile sunt ideale pentru terasele comerciale, ele permitand obtinerea confortului ideal pentru clienti, in functie de intensitatea luminii naturale. Similara copertinei Monobloc 500, copertina Monobloc-350 se impune cu design-ul simplu, dar excelent pentru aplicatiile de mari dimensiuni. Copertina are brate invizibile cu sistem Monobloc, bara auto-sustinatoare patrata ce permite copertinei sa acopere linii mari in mod eficient. Elementele sale de suport sunt reduse ca dimensiune, ceea ce imbunatateste aspectul estetic. Aplicarea unui singur sistem Monobloc permite asamblarea facila a copertinei pe bara 40x40. Cu doar un singur set de brate se pot obtine lungimi de 5.5 cu 3,50 extindere. Mai departe, se pot incorpora mai multe seturi de brate pana se atinge lungimea dorita.

copertina monobloc art

Monobloc

O alta varianta retractabila pentru terasele Horeca este copertina Splenbox-400. Asa cum aminteam, aceasta copertina imbina aspectul rafinat cu profilul puternic si usor ca greutate. Aspectul sau metalic o recomanda pentru restaurantele cu arhitectura moderna, in timp ce caracteristicile o fac utila pentru umbrirea de spatii generoase (6m lungime si 4m extensie).  Materialul ramane tensionat si copertina are set eficient de rulmenti cu bile. Nu are elemente vizibile pentru transmisie si inclinarea se face prin grilaj.

Copertine retractabile pentru ferestre

Cu totii ne bucuram de living-urile inundate de lumina soarelui iarna, dar aceasta devine chinuitoare vara, mai ales in absenta unui aparat de aer conditionat. Puteti controla eficient cantitatea de lumina solara care intra in casa prin instalarea unor copertine retractabile la ferestre. Astfel, veti putea sa va bucurati de un living luminos iarna (folosind mai putin si sistemele de incalzire), dar unul racoros iarna, prin umbrirea living-ului.

copertina fereastra Microbox

Microbox

Copertina Microbox este o solutie excelenta pentru instalarea la ferestre. Este o copertina auto-protejata, ideal de montat la ferestre. Este lacuita la standardele Qualicoat si vine cu suruburi si nituri de otel, pentru mai multa stabilitate. Copertina poate fi actionata manual, motorizat sau automatizat. Este functionala pentru ferestre, ferestre de mari dimensiuni, balcoane si poate fi montata pe perete, tavan  si intre pereti.copertina microbox inchisa

Copertina PRT-21 se evidentiaza cu bratele frontale pliabile si sistemul de tensionare care optimizeaza instalarile traditionale Straight Point, pentru a rezista mai bine la vanturi intense, fara a se deforma. Cea mai impresionanta caracteristica a acestei copertine este data de tehnologia bratelor, care previne erodarea lacului, extinde durata de viata pentru copertina, etc. Bratele PRT-7 au sistem de transmisie a tensiunii interne printr-o curea plata si flexibila Art, ceea ce mareste durata de viata pentru copertina. Sistemul este special create pentru ca tensiunea sa fie redusa cand este rulata copertina. Astfel, materialul si suportul nu vor fi supuse la presiuni inutile cand copertina este stransa.

PRT-21

PRT-21

Copertina cu brate pliabile frontale are acest sistem eficient de tensionare care mentine copertina in pozitie coborata in cazul unui vant intens. Bratele Straight Point au tensiune (PRT) sau semi-tensiune (PRS) cu inclinare de pana la 180grade. Designul este atragator, cu articulatii inchise pentru aspect estetic atragator, mentinand elementele sistemului de tensiune inchise. Copertina are constructie metalica, cu utilizare minima de elemente de plastic.

PRT 21

PRT-21

Bratul copertine vine cu tensiunea inchisa pentru a se facilita instalarea. Se pot combina variantele PRS si PRT in aceeasi aplicatie, avand aspecte identice.

Daca sunteti in cautarea de solutii de umbrire, analizati numeroasele modele retractabile de la Copertine Pergole. Contactati-ne pentru orice informatii legate de preturi, instalare, tipul potrivit, etc.

 

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram