Solicită ofertă: 
0770 427 516

Închideri Terase cu Sticlă

Inchidere terase  cu sticla

1. Sistem tip ghilotina

Realizam inchideri din sticla tip ghilotina din materiale de calitate superioara, la preturi atractive pentru cei mai multi clienti.
Beneficiile inchiderii cu sticla ale spatiului in aer liber:
• datoria sticlei securizate, asigura izolare fonica superioara
• intrucat separa mediul extern de cel intern, genereaza o izolare termica excelenta
• designul este mereu modern si atragator
• pot fi inchise atunci cand se doreste protectie superioara fata de conditiile meteo potrivnice
• in momentul in care sistemul automat de sticla de ghilotina este deschis integral, sticla fixa din partea inferioara actioneaza asemeni unei balustrade.

2. Sistem tip sticla glisanta

Sistemele cu sticla glisanta constituie o varianta functionala si estetica pentru a inchide o pergola.
Alaturi de aspectul contemporan si valoarea practica, aceste sisteme conving prin numeroasele beneficii aduse. Prin intermediul sistemelor glisante din sticla, veti putea amplifica spatiul utilizabil al unei resedinte si imbunatati major calitatea timpului petrecut pe terasa, balcon. Cu aceste sisteme, veti fi protejat de ploaie, vant, temperaturi scazute si ninsoare.
inchideri terase cu sticla

Culori

3. Sistem cu panou pivotant

Sistemul de inchidere cu sticla actioneaza prin glisarea fiecarui panou, la extremitati panourile pivotand si suprapunandu-se pe sina glisanta in mod perpendicular.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.

4. Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla culisanta securizata

Daca sunteti proprietarul unui restaurant sau al unei cafenele, extinderea spatiului de servire la exterior 365 de zile in an va atrage clientii. Inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea este eleganta si poate creste profitul companiei.
Inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea se realizeaza cu un sistem usor de manevrat, ce permite culisarea peretilor mobili de sticla.
O inchidere cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea este foarte mobila. Veti putea glisa peretii de la inchiderea din sticla in functie de vreme, fara a perturba clientii aflati deja pe terasa. Instalam inchideri de sticla fara prag inferior pentru a crea impresia unui spatiu deschis.

5. Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Astazi, exista tot mai multe solutii de a amplifica utilitatea terasei, inchiderea cu sticla fiind una dintre cele mai moderne solutii. Pe langa aspectul sau estetic atragator, sticla atrage si datorita transparentei sale care ajuta la crearea iluziei de ne-ingradire pentru un spatiu.
Daca vreti sa dinamizati spatiul terasei, considerati montajul unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla se realizeaza cu accesorii speciale pentru a se drena apa ce se infiltreaza accidental.
Chiar daca sticla este un material dur, se pot realiza constructii cu geometrii complexe. Se utilizeaza sticla laminata sau securizata pentru a rezista la incarcari statice (zapada).
inchidere terasa cu acoperis de sticla
terase acoperite cu sticla in structura de aluminiu

Galerie Inchideri Terase cu Sticla

sitem ghilotina sitem ghilotina restaurant
Instalatori pergole si copertine
Cere o ofertă

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

© 2022-2024 - copertinepergole.ro
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Site protejat cu reCaptcha de la Google
Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram