Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertina Retractabila cu Caseta (Casetata)

Daca sunteti in cautarea unor solutii de umbrire durabile, la preturi avantajoasa, Copertine Pergole este locul ideal pentru achizitie. In oferta noastra se afla copertine Llaza, de inalta calitate, intr-o mare varietate de modele si la preturi extrem de competitive. Realizate din materiale durabile, in numeroase culori (aproape 300!), cu rezistenta la caderi importante de apa, mucegai, bacterii, precum si elemente exclusiv din aluminiu, copertinele noastre reprezinta investitii intelepte pentru terase rezidentiale, gradini, curti, piscine, terase comerciale, restaurante, gradini, hoteluri, etc.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Usor de actionat si extrem de estetice, copertinele retractabile cu caseta sunt in topul preferintelor pentru clientii nostri. In oferta noastra se afla modele diverse, pentru a veni in intampinarea nevoilor diferite ale clientilor nostri. Ele au aspecte variate, pentru a se integra cat mai armonios spatiilor de instalare.

Ce sunt copertinele retractabile cu caseta?

Copertinele sunt solutii excelente de umbrire la exterior, dar multe dintre modelele existente pe piata isi pierd aspectul initial din cauza expunerii continue la vreme, soare, praf, etc. Protejarea materialului si a componentelor copertinei extinde durata de viata, reducand cheltuielile asociate cu inlocuirea acestora.copertina splenbox 400

Copertinele casetate au o caseta in care se aduna materialul atunci cand copertina este retrasa. Aceasta casete protejeaza materialul, precum si componentele copertinei in mod partial sau integral. Exista mai multe tipuri de casete pentru copertinele retractabile, dupa cum urmeaza:

Caseta full

Caseta full box ofera protectie totala atunci cand copertina este complet retrasa. Copertina retractabila cu caseta full este ideala pentru magazine, cafenele, terase stradale. Este un model ideal pentru locatiile in care vremea este schimbatoare. Ea ofera protectie superioara copertinei si este unul dintre cele mai durabile modele.

copertina storbox 400

Copertina Modulbox-400 full box este un astfel de model ce asigura maximum de protectie pentru orice tip de copertina. Bratele si canvasul raman protejate in caseta, durata de viata pentru acest model fiind un argument important pentru achizitie.copertina modulbox

Un aspect demn de mentionat pentru acest model este acela ca incasetarea limiteaza dimensiunile, din cauza ca este nevoie ca bratele sa intre in caseta. Daca, insa, fatada cladirii este expusa total la elementele naturale, copertina cu caseta full este cea mai buna alegere.

Caseta deschisa

O copertina cu caseta deschisa inseamna ca nu ofera incasetare pentru protectia de elementele de exterior pentru brate sau material. Cu toate acestea, poate fi adaugata o protectie. Absenta unei incasetari face aceste copertine potrivite pentru spatiile unde trebuie atarnate. Aceste copertine pot acoperi zone mai mari decat modelele incasetate si au preturi mai reduse.copertina modulbox open

Modulbox-400 open este o copertina cu brate incrucisate care asigura extinderi impresionante cu lungimi mai mici decat alte copertine.copertina modulbox deschisa

Copertinele cu casete deschise sunt mai adecvate in climatele mai blande sau in spatiile deja protejate prin alte structuri de vremea potrivnica. Beneficiul suprem pentru aceste copertine este acela ca ele pot acoperi spatii foarte generoase. Sunt mai ieftine decat modelele complet incasetate si ideal pentru spatiile inchise sau spatiile deschise protejate de firida, balcon, etc.

Caseta semi deschisa

Copertina cu caseta semi-deschisa are partea de sus protejata de incasetare ce protejeaza intr-o anumita masura de conditiile de vreme. Aceasta copertina poate avea si alte sisteme de protejare si reprezinta o solutie de mijloc intre modelele complet incasetate si cele deschise.

In general, copertinele cu caseta semi-deschisa sunt potrivite atat in aplicatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale. Ele necesita anumite conditii pentru instalare si este important sa va informati inainte de alegerea unui astfel de model.copertina modulbox semibox

Copertina Modulbox-400 semi box ofera protectie completa pentru material si partea frontala datorita unui cuplaj perfect al profilelor atunci cand copertina este inchisa. Puteti examina si modelul Modulbox-400 Semi Open, cu protectie superioara pentru canvas, suport si brate datorita profilului si a partilor laterale. Profilul frontal rotunjit cu geometrie circulara recomanda copertina pentru numeroase aplicatii, fara a se pierde din rezistenta.

Copertinele cu caseta semi-deschisa sunt mai diverse decat cele complet incasetate si sunt si mai ieftine decat acestea. Cu toate ca acestea sunt beneficii importante, nu trebuie sa uitati ca modelele cu caseta semi-deschisa nu ofera protectie completa pentru material si mecanisme—devine o problema importanta in cazul unor conditii de vreme adversa. Absenta casetei full inseamna ca aceste copertine pot avea brate la dimensiuni mai mari, devenind optiuni excelente pentru proprietatile cu spatii mari de umbrit, dar loc limitat pentru instalarea copertinelor.

Copertine retractabile cu caseta—ce va propunem?

In catalogul nostru se afla numeroase modele de copertine retractabile cu caseta, fiecare dintre ele potrivindu-se mai mult sau mai putin in anumite locatii. Pentru a va facilita procesul de selectie, va propunem sa examinati cateva aspecte.copertina maticbox deschisa iluminare noaptea

Cum alegeti tipul de copertine retractabile casetata?

Copertina retractabila cu caseta trebuie sa umbreasca spatiul de exterior, sa fie cat mai functionala tot anul si sa aduca valoare estetica spatiului de instalare. Luati aminte cand alegeti copertina cu caseta la:

Buget

Bugetul va fi un factor important in alegerea modelului de copertina. Incercati sa fiti cat mai realist; cu cat mai mare este spatiul care necesita umbrire, cu tata mai mare va fi pretul pentru copertina retractabila cu caseta.copertina splenbox 400 casetata design deosebit perfect intinsa culoare antracit

Daca aveti nevoie de protectie inalta, alegeti un model cu caseta full. Chiar daca pretul este mai mare decat cu alte modele, aceasta ofera cea mai buna protectie impotriva vremii si au durata lunga de viata. Pentru zonele mai mici, un model cu semi-caseta este mai potrivit si mai avantajos financiar.

Orientarea si dimensiunea spatiului de umbrit

Analizati dimensiunea spatiului de la exterior, orientarea cladirii, fatada acesteia, precum si spatiul pe care doriti sa il umbriti. Aceste aspecte va vor ajuta sa identificati modelul de copertina de care aveti nevoie, latimea acesteia, extinderea. Daca nu sunteti siguri de modelul ales, contactati echipa de la copertinepergole.ro pentru suport.copertina kuadbox dubla desfasurata

Ce modele va oferim?

In magazinul nostru se afla modele variate de copertine retractabile cu caseta. Actionabile electric si permitand echiparea si cu senzori de ploaie si vant, copertinele Llaza rezista cu succes mult timp (15-20 de ani), au materiale in culori numeroase (290!) Si feroneria in culori diverse. Elementele sunt numai din aluminiu, iar materialele folosite sunt rezistente la razele uv, mucegai, bacterii si caderi importante de apa.

Pentru fatadele moderne si locatiile cu arhitectura moderna, copertina Kuadbox-400 este o alegere extrem de potrivita. Copertina se incadreaza armonios, avand o structura stilizata si un design cu linii drepte, aerisite. Ideala pentru locatiile cu stil minimalist, copertina se impune cu numeroasele caracteristici tehnice si incorporeaza mai multe seturi de brate. Copertina Kuadbox-400 are un sistem independent de pozitionare a inclinarii pentru a se optimiza dimensiunile ansamblului fara a se sacrifica extinderea.copertina kuadbox inchisa infasurata

Aceasta copertina permite iluminarea in profilul casetei si profilul frontal. Configuratia tehnica si suportul automat permit accesarea motorului si a canvasului fara a fi nevoie de dezasamblare. Profilul posterior permite alunecarea si se pot obtine lungimi excelente prin includerea mai multor seturi de brate.

Un alt model interesant de copertina retractabila cu caseta este Maticbox-350, create special pentru a indeplini cat mai multe dintre nevoile clientilor. Cu un sistem automat de inclinare, aceasta copertina permite intregului mecanism sa fie incadrat in mai putin spatiu. Sistemul de fixare in perete ofera flexibilitate si spatiu generos pentru manevrare. Clipul de auto-sustinere inclus in suportul copertinei permite grupului de rulare sa fie agitate fara a fi nevoie sa se sustina greutatea, instalarea desfasurandu-se cu usurinta. Liniile simple si drepte recomanda copertina Maticbox-350 in aplicatiile cu arhitectura contemporana.copertina maticbox inchisa

Ce avantaje au copertinele retractabile cu caseta?

Copertinele retractabile sunt investitii excelente, versatilitatea pe care o ofera la utilizare fiind un argument important pentru achizitia lor. Iata cateva alte motive pentru care sa alegeti copertinele retractabile cu caseta:

 • Sunt usor de extins si retras
 • Spatiul care se umbreste poate fi ajustat direct din telecomanda
 • Pot fi echipate cu diverse accesorii (senzori de vant, ploaie)
 • Materialul copertinelor este protejat de praf si vreme in interiorul casetei
 • Copertinele vin in culori variate si puteti alege din numeroase culori pentru materiale, dar si pentru feronerie.

Pentru orice detalii sau intrebari despre copertinele retractabile cu caseta, sau alte tipuri de copertine, contactati echipa noastra de la Copertine Pergole.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram