Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine Moderne

Deopotriva functionale si atragatoare, copertinele moderne sunt instrumente ideale de completare a cladirilor contemporane, fie ele rezidentiale, sau comerciale. Sistemele de umbrire moderne de tipul copertinelor sunt alegeri cum nu se poate mai potrivite pentru ferestre, terase, balcoane, gradini, spatii de relaxare la exterior, etc.

La Copertine Pergole va punem la dispozitie copertine moderne de cea mai inalta calitate, la preturi atractive. Realizate cu materiale luxoase, elemente din aluminiu, echipate cu senzori (de vant si ploaie) si actionate prin tehhnologii controlate prin telecomanda, copertinele moderne sunt investitii inspirate si durabile in timp.

Copertinele noastre moderne optimizeaza valoarea, aspectul si functionalitatea spatiilor de la exterior. Ele creaza un spatiu de relaxare la exterior fara a fi nevoie de investitii exorbitante sau lucrari de intarire a fundatiei.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Copertine moderne – tipuri, aplicatii populare

Interesul crescut al clientilor pentru solutiile de umbrire au dus la diversificarea produselor pentru umbrire nu doar pentru zona comerciala, cat si pentru spatiile rezidentiale. Astazi, proprietarii de case pot alege intre doua mari categorii de copertine: casetate si necasetate, fiecare dintre acestea cu beneficii si limite.

Daca un model necasetat este mai usor de instalat si mai potrivit bugetelor limitate, copertinele moderne casetate se evidentiaza cu durata lunga de viata. Materialul si elementele copertinei sunt ascunse in caseta partial sau integral, ceea ce explica durata lunga de viata pentru aceste copertine.

Copertine moderne casetate

In catalogul nostru de la copertinepergole.ro se afla numeroase modele, copertina Splenbox-400 Sombrex remarcandu-se cu bratele sale invizibile, design-ul bland si proportiile ideale. Tehnologia de inalta calitate si estetica acestei copertine sunt completate de posibilitatea iluminarii bratelor, copertina reprezentand echilibrul perfect intre eficienta, robustete, profil usor si eleganta. Copertina are un concept metalic cu finisaj colorat si material care ofera protectie in orele matinale si tarzii din zi, cand razele sunt orizontale. Inclinarea poate fi ajustata prin gratar si sistemul de ancorare.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Liniile drepte si formele pline de viata fac din Maticbox-350 o copertina retractabila pentru arhitectura contemproana, integrabila in fatade. Aceasta copertina este realizata cu nevoile profesionistilor in minte, avand un sistem de inclinare de auto-pozitionare ce permite mecanismului sa necesite mai putin spatiu. Sistemul de fixare in perete, de tip Cleverfix, ofera flexibilitate si spatiu generos pentru manevrarea la instalare. Un clip cu auto-sustinere al suportului pentru Maticbox-350 permite grupului de rulare sa fie agatat fara sa suporte greutate sa, instalarea desfasurandu-se usor.

copertina maticbox inchisa

Copertina Moonbox-400 se evidentiaza pentru formele line inspirate de orbitele planetare—ele ii ofera design-ul unic si perfect echilibrat. Combinand materiale, forme oblice si rotunjite, copertina Moonox-400 lasa un aer linistit si care invita la relaxare. Are doar un set de brate si acopera pana la 6m lungime si 4 m iesire. Marginile din aluminiu si partile laterale acorda rezistenta si amplifica valoarea estetica a copertinei. Ajustarea unghiului de inclinare se realizeaza printr-un sistem cu grilaj si copertina permite iluminarea prin brate si profilul frontal.

copertina moonbox inchisa

De cand a aparut in 1993, copertina Storbox a cunoscut o evolutie continua pentru a se alinia tendintelor mereu in schimbare. Storbox-400 revolutioneaza categoria copertinelor casetate cu o estetica dinamica si puternica; are o capacitate de protecte pana la 4m si incorporeaza lumini in brate si profil frontal. Sistemul de ajustare este rapid si precis pentru a garanta rezultate incredibile. Cu actionare manuala sau motorizata, copertina Storbox se impune printre copertinele casetate cu design-ul dinamic si finisajele exclusiv metalice. Ajustarea sa se poate realiza cand copertina este inchisa.

copertina storbox 400

Un alt model reprezentativ pentru copertinele moderne casetate este Kuadbox-4----este ideal pentru integrarea in fatade datorita structurii stilizate si design-ului cu linii drepte. Se imbina armonios in stilurile minimaliste, oferind caracteristici tehnice avansate si incluzand mai multe seturi de brate. Aceasta copertina are un sistem independent de pozitionare a inclinarii, pentru a se optimiza dimensiunile ansamblului fara a se pierde din extindere. Caseta si profilul frontal pot fi iluminate si este posibil accesul la motor si canvas fara a se demonta ansamblul. Profilul posterior permite alunecarea si incorporarea a mai mult de un set de brate, pentru a se obtine lungimi impresionante.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Modulbox-400 se refera la o varietate de copertine cu sistem Monobloc, creat pentru a se obtine dimensiuni maxime cu o configurare atractiva si compacta. Utilizand aceleasi piese de baza, se obtin trei variante distincte: Full Box, Semi Box si Semi Open. Copertinele Modulbox-400 prezinta caracteristici tehnice si avantaje functionale speciale. Calitatea  finisajelor conteaza pentru aspectul exterior si toate invelisurile sunt realizate din aluminiu pentru mai multa protectie si durabilitate pentru sistem. Elementele sunt lacuite in aceeasi culore ca si restul structurii, pentru aspect elegant. Modulbox-400 se poate folosi la umbrirea spatiilor generoase, avand capacitate de proiectare de pana la 4m si lungime de maxim 12, in instalarea cu 4 brate. Profilul frontal respinge apa si copertina permite integrarea de poala frontala ajustabila Sombrex.

copertina modulbox

Copertine moderne necasetate

Daca bugetul nu este foarte generos si sunteti interesat de solutii de umbrire mai simple, dar eficiente, puteti analiza oferta noastra de copertine moderne necasetate.

Un model popular in aceasta categorie, Monobloc 350 este o copertina cu brate invizibile ce incorporeaza un sistem Monobloc, o bara patrata independent ce permite copertinei sa acopere lungimi mari intr-un mod simplu si eficient. Dimensiunile reduse ale elementelor de suport duc la un aspect estetic placut dupa instalare. Aplicarea simpla a sistemului Monobloc permite o asamblare facila a mecanismului pe bara 40x40. Cu doar un singur set de brate, se obtine o lungime de 5,5m si extindere de 3.50m. Mai apoi, se pot include mai multe seturi de brate pana se obtine lungimea dorita.

copertina monobloc

Pentru balcoanele mici si mijlocii, modelul ART 250 este cum nu se poate mai potrivit. Vorbim despre o copertina cu brate invizibile si suporturi mici. Copertina are un finisaj extrem de placut si poate fi securizata in trei moduri. Include sistem de ajustare complet intern pentru a se inclina bratele—se poate realiza din fata si din spate. Copertina are un sistem de tensionare intern, cu avantaje estetice si tehnice. Pe langa faptul ca este mai durabil decat un sistem traditional precum lantul sau cablul, acest sistem previne erodarea si frecarea din cauza lacului.

copertina art 250 inchisa

Arond-350 este o copertina cu stil clasic, cu un design atragator si caracterisitici remarcabile. Prezentand brate Onyx-400, copertina Around-350 transforma terasa intr-un spatiu protejat care poate fi confortabil atat ziua, cat si seara (cand se utilizeaza bratul cu lumina LED). Copertina are un design functional si usor de adaptat  la diverse stiluri de fatade. Acoperisul este realizat din aluminiu, lacuit in aceasi culoare ca si suportul si care nu se deterioreaza la deschidere. Acest model este folosit pentru protejarea spatiilor de pana la 6m lungime cu 3,50 extindere cu doar 2 brate. Unghiul de inclinare variaza mult, de aceea copertina Around-350 este ideala pe terase; poate fi instalata frontal, pe tavan si pe perete. Sistemul cu grup de rulaj cu auto-sustinere asigura instalare confortabila si sigura. Reglajul alinierii pentru brate si inclinarea sistemului sunt sigure si durabile.

copertina arond 350 inchisa

Daca aveti inchideri de sticla, puteti alege modelul Verastor-Sky, ce poate fi inclus si in structuri de aluminiu si transformat in copertina orizontala cu sau fara inclinare. Este usor de utilizat, se instaleaza rapid si usor si are un design extrem de atractiv. Verastor-Sky are capacitate de umbrire de 72m2 cu o lungime de doar 12m, ce ramane mereu tensionata. Aceasta copertina poate fi fixata in multe feluri si materialul ramane mereu intins, fara cute. Cu o singura bucata de material, se pot acoperi dimensiuni surprinzatoare si Versator Sky este o alegere moderna pentru toate resedintele cu arhitectura contemporana.

Verastor Sky

Copertine moderne pentru ferestre

Daca ferestrele dvs sunt mereu inundate de razele soarelui, cel mai probabil sunteti deja in cautarea unor solutii moderne de umbrire. In acest sens, va propunem copertinele Microbox-300, ideale pentru instalarea la ferestre. Acestea sunt copertine auto-protectoare cu structura ideala pentru montajul la ferestre, ferestre de mari dimensiuni, balcoane. Ele sunt lacuite conform standardelor Qualicoat si au suruburi si nituri din otel. Actionarea lor se poate realiza manual, automatizat, sau motorizat. Versatilitatea copertinelor este excelenta, ele putand fi montate pe perete, tavan si intre pereti.

copertina microbox pentru ferestre

Copertine moderne pentru balcoane

Folosit cu precadere la balcoane, Superstor 21 vine cu un mecanism simple permitand deschideri diverse. Se poate monta pe perete, tavan si intre pereti; agatarea si desprinderea bratului la balustrada se realizeaza printr-o simpla apasare de buton. Bratele permit separarea copertinei la 50cm de balcon in pozitie extinsa. In functie de configurarea balconului, se poate obtine copertina verticala dorita. Daca nu doriti sa gauriti balustrada, modelul poate fi atasat cu clesti pentru a se sustine bratul. Copertina vine cu un sistem de adaptare pentru balustrade de doua dimensiuni diferite.

SuperStor S1

Copertine moderne pentru Horeca

Spatiile de la exterior in domeniul Horeca aduc numeroase provocari pentru proprietari. Un spatiu de la exterior extinde spatiul de servire de la interior dar poate deveni si un motiv principal pentru care clientii revin vara. Protejati terasa restaurantului, hotelului dvs cu solutii moderne de umbrire de la Copertinepergole.ro.

Intre acestea, pentru terasele de mari dimensiuni, va sugeram sa analizati copertina Duox. Este o copertina retractabila independenta, cu tub central prin care trec partile laterale care umbresc. Copertina poate sa protejeze de soare spatii de pana la 38m2 , cu lungime de 6m si extindere in parti de 3m.copertina dubla duox

 

Modelul Duox se instaleaza prin sistem Monobloc si impresioneaza cu stabilitatea sa. Bratele pot fi ajustate si copertina este folosita cu succes la umbrirea zonelor de relaxare de langa piscine, cluburi sociale, gradini, restaurante, etc. La instalare se folosesc suruburi din otel. Bratele sunt complet lacuite si pot fi iluminate. Ele raman in loc si in timpul unor vanturi puternice, datorita sistemului de blocaj al copertinei. Actionarea copertinei este electrica, dar copertina este usor de dezasamblat daca nu se doreste mentinerea ei pe sol pe tot timpul anului.

Copertinele moderne sunt potrivite in numeroase spatii

In oferta noastra se afla numeroase modele de copertine moderne. Realizate cu materiale rezistente la mucegai, bacterii, caderi importante de apa, aceste copertine pot fi folosite si pana la 20 de ani, Va puteti alege intre 270 de culori pentru materiale si nu mai putin de 29 de culori pentru feronerie. Nici un model de copertina moderna nu are in componenta elemente de plastic, fiind realixate exclusiv din aluminiu. Copertinele noastre sunt nu doar durabile in timp, ci si usoare ca si greutate, nefiind nevoie de lucrari de intarire a fundatiei.

copertina duox dubla deschidere

Fie ca va doriti sisteme de umbrire pentru gradina dvs sau pentru terasa de mari dimensiuni a restaurantului pe care il administrati, veti gasi in catalogul nostru modelul potrivit. Va puteti alege, spre exemplu, pentru curtea dvs o copertina de tip Duox, ce acopera un spatiu generos datorita design-ului sau original.

Unele copertine moderne pot veni cu iluminare in brate si in profilele frontale pentru mai multa practicalitate. Exista si modele care permit adaugarea de mai multe structuri, pentru a se acoperi spatii cat mai mari.

Sunteti interesat de copertine moderne verticale?

Sistemele de copertine verticale sunt create pentru a se rula in sus si in jos cu ajutorul unei manivele sau al unui sistem motorizat automatizat. Ideale pentru verande, balcoane, aceste copertine opresc din lumina intensa a soarelui, elimina efectul de straluricre si sunt o modalitate excelenta de a directiona ploaia.

Arhitectura moderan a sustinut utilizarea de copertine verticale pentru a se proteja fatade de lumina soarelui, vant si ploaie. Copertinele de exterior verticale necesita sisteme care nu permit materialului sa iasa din sistemul de ghidaj. Astfel, modelul Screen 500 Zip este o solutie inovatoare care nu este doar usor si rapid de utilizat, ci ofera si rezistenta inalta produsului. Lacuirea se realizeaza conform standardelor Qualicoat, iar suruburile sunt din otel. Actionarea se realizeaza manual, automatizat sau motorizat si se utilizeaza materiale recsccreen. La interior, aceste copertine se folosesc la interior si exterior pentru ferestre, structuri verticale. Ele se pot folosi si la interior pentru cai de acces la spatii comerciale, cat si la exterior pentru balcoane.

screen zip umbrire verticala

Copertinele Screen 500 Zip au linii drepte si estetice si vin cu sistem de ghidaj cu fermoar ce extinde posibilitatile de folosite. Inchiderea cu fermoar le face ideale pentru protejarea spatiilor de la fatade. Lipsite de deschideri pe laterela, ele ofera protectie completa impotriva soarelui, vantului si ploii. Acest model are rezistenta la vant de 38km/h. Materialul ramane mereu intre ghidaje pentru inchidere ermetica, iar copertina ofera confort termic si conteaza estetic. Modelul Screen 500 Zip ajuta la delimitarea spatiilor si are suport automat ce permite accesul si extragerea grupului de rulaj fara a dezasambla structura. Poate fi instalat pe perete, tavan si intre pereti.

Protejarea spatiilor de exterior se poate realiza si cu modelul Maxiscreen, cu dimensiuni de 5x5metri. Se instaleaza la exterior prin cablu sau sistem de ghidaj cu tija, dar permite montajul si la interior. Pentru utilizare facila, se recomanda modelul motorizat. Copertina Maxiscreen se poate instala pe perete, tavan si intre pereti.

maxiscreen

Un alt model reprezentativ pentru aceasta categorie este modelul Klais, cu trei subvariante: Ghidaj ascuns pentru Klais 110-Zip, cu paravan pentru Klais 110-G si ghidaj vizibil pentru Klais 110-CV. Liniile sunt simple si minimaliste, iar copertina are un aspect 100% metalic, fara elemente din plastic. Include inchidere cu fermoar pentru a proteja fatadele si nu are deschideri laterale pentru protectie de soare, vant si ploaie. Materialul ramane mereu intre ghidaje pentru inchidere ermetica si copertina delimiteaza spatiile, pentru intimitate.

klais stor umbrire casetat

Ce caracteristici pot prezenta copertinele moderne?

Cu toate ca aspectul este important cand vine vorba despre copertine, acestea trebuie sa fie in egala masura flexible si functionale. Copertinele motorizate retractabile vin cu diverse caracteristici care le evidentiaza de modelele clasice existente pe piata. Iata cateva dintre acestea:

 • Pot fi controlate de la distanta prin telecomanda. Va propunem modele diverse, motorizate, actionabile prin telecomanda. Astfel, nu este nevoie decat de o simpla apasare de buton pentru a rula sau strange copertinele.
 • Pot fi echipate cu senzori de ploaie, vant, etc. In urma unor astfel de dotari, copertinele se vor retrage odata cu actionarea automata a senzorilor sau extinde pentru a opri lumina intensa a soarelui, fara a fi nevoie de actionare manuala sau de la distanta prin telecomanda. Copertinele cu senzori se activeaza chiar si cand nu sunteti acasa.
 • Pot fi realizate in culorile si finisajele dorite. Va punem la dispozitie 270 de culori pentru canvas si peste 29 de culori pentru feronerie. Astfel, copertina se va integra armonios in spatiul dvs.
 • Sunt fabricate exclusiv cu elemente din aluminiu de inalta calitate, precum si elemente componente din otel inoxidabil. Constructia este solida si rezista in timp intre 15 si 20 de ani.

La copertinepergole.ro se afla numeroase modele de copertine, intr-o mare diversitate de culori, finisaje si caracteristici. Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare pentru a identifica modelul cel mai potrivit pentru locatia dvs!

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram