Solicită ofertă: 
0770 955718

Modele Copertine

Navigare rapida

Despre copertine
Acestea sunt copertine marca Llaza fabricate la comanda in Spania. Suntem distribuitori exclusivi pentru Romania ai marcii Llaza.
Aceste copertine rezista 15-20 de ani, vin cu design si finisaje deosebite, material de inalta calitate, plus fiabilitate mai mare decat orice copertina clasica.
Panza sta perfect intinsa, mai intinsa decat la alte copertine, si nu face burta. Dupa ani de folosire va sta intinsa ca in prima zi.
Materialul este ultraprofesional. Are protectie UV, antibacterii si antimucegai, si realizeaza sub copertina o scadere a temperaturii de 5-9 grade, in functie de culoare (culorile inchise mai putin, culorile deschise mai mult). Nu se decoloreaza, poate doar sa se murdareasca, dar asta se rezolva cu o spalare.
Materialul este aproape impermeabil. Rezista la 300mm coloana de apa sau 3 tone de apa pe metru patrat inainte sa apara scurgeri. Practic se poate sta sub copertina in timpul unei ploi torentiale fara ca apa sa se infiltreze prin material. Optional se poate monta un material 100% impermeabil.
Bratele si profilele sunt 100% din aluminu cu accesorii din inox, fara parti din plastic. Nu este nimic care sa rugineasca sau sa se sparga/rupa in timp.
Feroneria poate fi vopsita in 29 de culori si texturi in pretul de baza.
Pentru material puteti alege din 270 de culori si modele, tot in pretul de baza.

Copertine Casetate

Copertina Kuadbox

Maticbox

Moonbox

Storbox 400

Splenbox

Storbox S-300

* Acesta este un model nou, cu design asemanator modelelor mai scumpe, este foarte robust si are un raport pret-calitate extrem de bun. Este o alegere inspirata pentru copertinele casetate.

Storbox 300

Modulbox

Copertine Necasetate

monobloc

Arond

Art

Copertine pentru Ferestre

microbox

PRT-21

Copertine Duble

Duox

Copertine Verticale

Screen Zip

Maxiscreen

Klais

Copertina Pentru Balcon

Superstor

Copertine Acoperis si tip Baldachin

Verastor Sky

Elit

PergoElit

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram