Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Pergole Restaurant, Terasa, Cafenea, Bar, Club, Hotel, Pensiune

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine

Pergolele dintr-un restaurant, bar, hotel sau o terasa nu inseamna doar extinderea spatiului de servire de la interior. Atunci cand sunt alese in mod inspirat, pergolele pot schimba fundamental si intregi aspectul intregului spatiu comercial. Instalam o gama variata de pergole pentru restaurant, hotel, bar la preturi competitive, cu garantie extinsa si cu rezultate durabile in timp.

Ce sunt pergolele pentru terasa, restaurant, bar, hotel, spatii comerciale

Cel mai des atasata de constructie, pergola terasa, restaurant, bar, hotel, spatii comerciale extinde zona de servire la exterior si creste nivelul confortului pentru clienti. Spre deosebire de alte solutii (umbrelele), care sunt temporare, pergolele pentru spatii comerciale sunt optiuni permanente si constituie investitii inspirate pentru posesorii de terase de hoteluri, restaurante, cafenele stradale, baruri, etc.

pergola club bioclimatica iluminata led

Pergolele de terasa pentru spatii comerciale creeaza un mediu primitor, mai ales daca sunt amplasate in gradini. De multe ori accesorizate cu plante in ghivece si plante agatatoare, pergolele pentru terasele comerciale devin o oaza de relaxare si racorire cautata de clienti in timpul verii.

Unul dintre atu-urile esentiale ale pergolelor pentru restaurant, terasa, bar, hotel este ca pot fi amplasate oriunde: in fata locatiei, in interiorul curtii, in spatele cladirii, pe o terasa de la etaj, pe terasa de la ultimul etaj al hotelului dvs, etc.

Ce caracteristici au pergolele comerciale pentru restaurant, terasa, hotel

Pergolele pentru restaurant, hotel, bar, spatii comerciale sunt structuri exterioare, de multe ori lipite de constructii ce permit crearea unei zone exterioare pentru relaxarea clientilor. Chiar daca acoperisul pentru pergole poate fi fix sau mobil, modelele cu acoperis retractabil sunt cele mai populare pentru restaurante, hoteluri, baruri, etc. Ele ofera versatilitate superioara modelelor cu acoperis fix si permit umbrirea in functie de necesitatile de la un moment dat.

pergola restaurant terasa cafenea iluminata retractabila dreapta

Pergolele retractabile pot fi retrase partial sau integral, in functie de conditiile meteo. Varietatea materialelor folosite pentru pergolele pentru spatii comerciale este vasta, dar membrana PVC este cel mai utilizat material pentru acoperisul acestor pergole. Acest tip de acoperis este durabil in timp si nevoile de ingrijire sunt reduse.

Cu toate ca mecanismul de actionare a pergolei retractabile poate fi manual sau electric, actionarea electrica este cea mai practica pentru spatiile comerciale, restaurante, hoteluri, baruri. Pergolele retractabile permit crearea unui spatiu complet descoperit, inundat de lumina naturala, ventilatia naturala fiind extrem de eficienta. Un acoperis rotativ va asigura ventilatia naturala ziua si va spori confortul, blocand din razele soarelui. Pentru versatilitate, optati pentru pereti amovibili ce pot fi demontati vara si montati in anotimpurile reci.

Si pergolele bioclimatice sunt optiuni excelente pentru restaurante, hoteluri, baruri, ele asigurand controlul complet al unghiului de patrundere a luminii, precum si al ventilatiei din interior. Acoperisul pergolelor bioclimatice include lamele rotative din aluminiu ce sunt actionate automat de senzorii doriti (lumina, umiditate) sau de telecomanda. Lamelele acestor pergole se vor inclina sau retrage pentru controlul maxim asupra luminii si, implicit, asupra temperaturii la interiorul pergolei.

Pentru a va recupera investitia cat mai rapid, pergola de restaurant, hotel, bar, ar trebui sa permita utilizarea spatiului de instalare pe intreaga durata a anului, indiferent de conditiile meteo. Cum modelele cu actionare automatizata sunt ideale in aceste locatii, va doriti ca programarea pergolelor sa fie cat mai intuitiva si sa nu rapeasca timp angajatilor.

Avantajele aduse de pergolele pentru terasa restaurant

Cel mai important avantaj adus de pergole in cazul unui restaurant, hotel, cafenea de strada, este acela ca veti castiga spatiu de servire a clientilor. Pergola nu inseamna doar umbrirea unui spatiu, ci echivaleaza si cu controlul luminii si al ventilatiei naturale. Clientii dvs se vor simti mai bine la restaurantul dvs si vor reveni mereu cu placere.

pergola restaurant comerciala bioclimatica in arc de cerc

 

Spre deosebire de alte solutii de umbrire (umbrelele, spre exemplu), care pot fi folosite doar vara, pergolele pot fi folosite 365 de zile din an. Chiar daca veti gasi cheltuielile pentru instalarea de pergole destul de importante, rata de recuperare a investitiei este mult mai rapida.

Daca alte constructii de umbrire a terasei presupun instalari complexe, care necesita timp, pergolele se instaleaza mai rapid decat alte structuri. Spre exemplu, pergolele in consola pot fi instalate intr-o singura zi. In domeniul serviciilor de ospitalitate, este important ca aceste servicii sa fie furnizate zilnic sau, macar, fara intreruperi mai lungi de o zi.

Modele de pergole restaurant, hotel, terasa

Pentru restaurantul, barul, hotelul, terasa dvs comerciala va propunem modele durabile, care cresc spatiul de servire si fidelizeaza clientii. Pergolele retractabile cu membrana de PVC si acoperis deplasabil pe sine verticale este mereu o achizitie inteleapta in astfel se spatii.

pergola restaurant curbata

Daca aveti un hotel in zona montana, va sugeram sa alegeti pergole ovale sau arcuite care nu au stalpi de sustinere si ofera un unghi larg asupra privelistii. Astfel de pergole pot rezista presiunii de la zapada groasa de 30 cm, precum si vanturilor de peste 90km pe ora.

In zonele cu vanturi intense pana la 8 grade pe scara Beaufort, montam pergole curbate cu materiale extrem de rezistente. Pergolele sunt montate conform preferintelor dvs, specificitatii spatiului, arhitecturii si nevoilor specifice pentru clientii restaurantului, hotelului, barului dvs.

Accesorii pentru pergole comerciale

Pentru a va bucura pe deplin si cat mai mult timp de pergolele pentru restaurantul, hotelul, terasa, barul dvs, va incurajam sa analizati si accesorizatea acestora.

Cu ajutoru instalatiilor de iluminat, clientii dvs se vor putea bucura de relaxare si dupa lasarea serii. Aceste instalatii pot schimba tonul decorului, creand o atmosfera calma, de relaxare sau una dinamica si tonica, de petrecere—in functie de evenimentul desfasurat in spatiul pergolei. Optati pentru iluminarea cu LED intrucat nu este doar eficienta energetic, dar si are durata de viata mai lunga. Led-urile pot veni in culori variate, pentru acordarea cat mai armonioasa cu restul structurilor si arhitectura restaurantului.

 

pergola restaurant cafenea terasa pe trotuar retractabila inchisa cu sticla

In functie de prioritatile de peste zi, veti dori sau nu sa umbriti mai mult sau mai putin spatiul pergolei. In acest sens, puteti adauga pereti care umbresc si pot fi instalati permanent sau usor de demontat, in functie de necesitati. In timp ce lamelele de aluminiu aduc o nota de modernism oricarui decor, draperiile si perdelele din materiale pot da un aer luxos si elegant restaurantului, hotelului dvs.

Atunci cand vine vorba despre pergole de restaurant, bar, hotel, trebuie sa alegeti inspirat scaunele, fotoliile, alte solutii de confort. Incercati sa maximizati utilitatea pergolei prin instalarea celor mai confortabile piese de mobilier pentru exterior, fotolii, canapele cu perne moi, etc.

Cum serile devin racoroase in cea mai parte a anului, va amintim sa adaugati si surse de incalzire in spatiul exterior protejat de pergolele restaurant. Va doriti ca sa oferiti un mediu cat mai primitor si calduros clientilor dvs, mai ales in timpul zilelor racoroase din an. O lampa de incalzire pentru restaurant si baruri poate fi extrem de utila, ea venind cu roti pentru transportare facila. Exista si solutii permanente de incalzire, precum seminee special create pentru astfel de spatii.

Nu uitati de adaugarea de plante si piese decorative, plantele intarind legatura cu natura pe care spatiul pergolei o prezinta. Aveti grija sa schimbati piesele de decor care nu se mai potrivesc de la un sezon la altul (instalatiile de Craciun, spre exemplu).

Recomandari pentru ingrijirea pergolei terasa restaurant

pergola restaurant terasa dreapta dubla deschidere retractabila

Cu toate ca pergolele de restaurant, hotel, bar sunt durabile si rezista cu succes expunerii la elementele naturale, va sugeram sa efectuati regulat lucrari de intretinere si mentenanta. Aceste lucrari vor improspata aspectul pergolelor si extinde durata lor de viata. Astfel, in cazul in care ati optat pentru pergole cu membrana PVC, spalati cel putin de doua ori pe luna aceasta membrana.

Pergolele cu lamele din aluminiu necesita o examinare atenta a tuturor suprafetelor. In cazul in care se depisteaza mici alterari sau defectiuni, va recomandam sa le rezolvati in momentul in care acestea apar. Amintiti angajatilor dvs sa nu forteze mecanismele de retractare si soliticitati ajutorul profesionistilor in momentul in care acestea nu mai opereaza corect. Reparatiile pentru mecanismele automatizate trebuie efectuate doar de profesionistii specializati.

Pentru ca investitia in pergola de restaurant, bar, hotel sa fie cat mai eficienta, va sugeram sa angajati profesionisti pentru o inspectie completa a pergolelor, macar o data pe an. Prevenirea problemelor este primul pas in extinderea durabilitatii pergolelor.

© 2022-2024 - copertinepergole.ro
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Site protejat cu reCaptcha de la Google
Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram