Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Pergole Retractabile

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine

Conditiile meteo mereu in schimbare nu ar trebui sa ne impiedice din a ne bucura de spatiul exterior, mai ales cand vine vorba de terasa. Spatiul gradinii continua se evolueze si tot mai multi proprietari gandesc acest spatiu ca pe o extensie a casei.

O structura frecventa in spatiul gradinii este pergola. Daca in trecut, pergolele erau fabricate din lemn si erau structuri statice, astazi modelele moderne sunt realizate frecvent din aluminiu si sunt mai dinamice si functionale, datorita tehnologiilor moderne.

Spre deosebire de modelele traditionale din lemn, pergolele retractabile nu au nevoie de lucrari de ingrijire constante si au invelis protector pentru durabilitate in timp. Cu pergolele retractabile, va veti bucura de umbrire ori de cate ori aveti nevoie, putandu-va bucura de spatiul terasei mai mult timp.

Ce este pergola retractabila

Spre deosebire de pergolele clasice, realizate pentru a crea un spatiu acoperit folosit pentru relaxare, solutiile moderne de umbrire vin cu tehnologii diverse. Pergolele retractabile sunt un bun exemplu in acest sens, ele evidentiindu-se cu versatilitatea, flexibilitatea si utilitatea lor pe tot parcursul anului.

pergola retractabila lipita de casa

Pergolele retractabile sunt solutii excelente pentru protejarea spatiilor de la exterior de orice tip: restaurant, hotel, bar, cafenea, rezidential, etc. Acest tip de pergole va permite sa deschideti/inchideti pergola, in functie de necesitati. Daca soarele este prea intens, veti putea inchide pergola pentru umbrire, in timp ce, in zilele mai putin luminoase, le puteti deschide total pentru cat mai multa lumina.

Fabricate din diverse materiale, pergolele retractabile pot fi actionate manual sau automatizat. Dupa cum banuiti, modelele automatizate sunt mai usor de folosit, dar implica investitii mai importante decat modelele actionate manual.

Avantajele pergolelor retractabile

Instalam pergole retractabile in spatii comerciale, publice si rezidentiale, conform specificatiilor, preferintelor, nevoilor si bugetului dvs. Modelele noastre variaza ca model, aspect cromatic si performante.

pergola retractabila curbata prelata pvc

Pergolele retractabile vor proteja spatiul de instalare impotriva radiatiilor UV, a soarelui, dar si a ploii. Ele sunt realizate cu materiale de calitate astfel incat sa nu apara efectul de sera. Pergolele retractabile pe care le montam sunt 100% impermeabile, rezistente la ploaie si conditiilor meteo potrivnice (vant intens, grindina, ninsoare). Ele vin cu un sistem de scurgere astfel incat apa pluviala sa nu ramana pe acoperis.

Un alt beneficiu adus de pergolele retractabile este imbunatatirea nivelului de confort. Pergolele retractabile pot fi realizate conform dimensiunilor terasei dvs, indiferent de cat de mare sau mica este aceasta. Instalam cu succes pergole retractabile de mari dimensiuni, pentru hoteluri, restaurante, baruri, spatii comerciale, dar si pergole de dimensiuni mai mici, pentru spatii rezidentiale.

Instalarea pergolelor retractabile va va permite sa va bucurati de spatiul terasei mai mult timp, chiar si atunci cand vremea este mai putin placuta. Pentru protectie suprema in acest sens, va sugeram sa optati pentru sistemele de inchidere cu sticla tip ghilotina sau sistemele de inchidere cu sticla glisanta. Daca bugetul dvs este generos, pergolele bioclimatice sunt optiuni excelente de tip retractabil.

Indiferent de materialele de acoperis alese pentru pergole, pergolele retractabile sunt versatile si usor de utilizat, in special daca sunt automatizate.

Caracteristici pergole retractabile

Pergolele din aluminiu cu acoperis retractabil reprezinta printre cele mai populare modele pentru spatiile comerciale cu design modern. Ele au prelatele realizate din materiale rezistente care se instaleaza pe tuburi din aluminiu.

pergola retractabila terasa comerciala

Pergolele retractabile vin cu un acoperis ce poate fi inchis sau deschis manual, sau automat prin telecomanda, tableta sau smartphone. Putem instala pergole in conformitate cu cerintele, preferintele si specificul spatiului. Nu doar modelul poate fi variat, ci si culorile, pergolele retractabile putand prezenta culori diverse.

Prelatele pot fi materiale textile de tip blackout, impermeabile, ignifuge si cu protectie UV. Va recomandam pergolele retractabile din aluminiu cu drenare a apei pluviale prin tuburile de aluminiu. Ele nu necesita lucrari de consolidare a fundatiei, aluminiul fiind un material rezistent si usor. Optional, ele pot fi prevazute cu sisteme de iluminare cu led.

Modele de pergole retractabile

La Copertinepergole.ro, va propunem diverse tipuri de pergole retractabile, bioclimatice pentru hoteluri, restaurante, baruri, dar si terase rezidentiale. Unul dintre modelele cele mai populare pentru spatiile comerciale si cele rezidentiale este cel cu membrana de oprire pe baza de PVC si sistem de acoperis retractabil deplasat pe sine verticale. Sinele sunt din aluminiu si sistemul are axe orizontale. Acest tip de pergole protejeaza impotriva temperaturilor scazute si vine in culori variate pentru pvc (gri, alb, crem) si culori diverse pentru structura (crem, negru, gri antracit, alb, maro).

pergole retractabile litoral

Pentru zonele montane, va sugeram pergolele ovale, suspendate cu acoperis galbat. Ele sunt excelente pentru spatii deschise de mai dimensiuni si nu presupun stalpi de sustinere. Mai estetice decat alte tipuri de pergole, acest model asigura vizualizare dintr-un unghi mai larg a privelistii. Sistemul este fabricat din aliaj de aluminiu de mare rezistenta, iar tesatura rezista 5 ani la caldura, flacara si lumina. Aceste pergole rezista la vanturi de 90km pe ora si greutatii zapezii de 30 cm.

Daca doriti pergole in zone cu vanturi puternice de pana la 8 grade pe scara Beaufort, va punem la dispozitie pergole curbate fabricate din tesaturi speciale. Fiecare dintre pergolele pe care le instalam poate fi ajustata conform specificului spatiului dvs.

Criterii de selectie a modelelor de pergole retractabile

Intrucat pergolele retractabile vin intr-o varietate generoasa de modele, va propunem sa nu va grabiti in alegerea modelului pentru spatiul dvs. Intrucat pergolele retractabile sunt investitii pe termen lung, alegeti materiale de inalta calitate, precum aluminiul. Acesta este usor ca si greutate, facil de intretinut si rezistent in timp.

pergole retractabile restaurant

Pergolele retractabile pot fi instalate pentru incadrarea perfecta in decor, conform arhitecturii curente si altor structuri existente. O pergola retractabila aleasa inspirat poate infrumuseta cladirea dvs si spatiul terasei. Nu uitati ca puteti accesoriza pergola retractabila cu plante cataratoare si flori.

De cele mai multe ori, pergolele retractabile sunt structuri de sine statatoare si va puteti alege locul de instalare (langa piscina, in mijlocul gradinii, in continuarea casei, etc). In functie de locul de amplasare, ele vor oferi zona de intimitate dorita.

Nu uitati ca puteti alege pergole retractabile care pot fi inchise total pentru protectie si in timpul anotimpului racoros. In acest caz, spatiul protejat devine o extensie a casei, hotelului, restaurantului dvs.

Pretul pentru pergolele retractabile depinde de sistemele de inchidere alese (manual sau electric), accesoriile, materialele folosite, dimensiunea si complexitatea modelului.

Ingrijirea pergolelor retractabile

Frunzele cazute pe acoperisul pergolelor, murdaria lasata de pasari, praful vor altera aspectul pergolelor retractabile, fara insa a le deteriora structura. Va recomandam sa improspatati aspectul pergolelor retractabile cu o curatare periodica.

pergole retractabile balcon

Un jet simplu de apa si detergent diluat vor fi suficiente pentru a curata, din cand in cand, pergolele retractabile. Nu aveti nevoie sa folositi produse profesionale pentru a ingriji pergolele, ci doar sa le spalati ori de cate ori este nevoie.

In cazul in care murdaria este greu de indepartat, va sugeram sa folositi lavete de curatare, intrucat membrana acoperisului rezista curatarii cu laveta. Cum membrana PVC folosita la pergolele retractabile este acoperita de un strat de lac acrilic, curatarea merge usor de cele mai mule ori. Stratul de lac acrilic opreste murdaria din a patrunde in membrana si reduce riscul patarii permanente. Mai mult decat atat, lacul acrilic de pe suprafata membranei face ca fiecare ploaie sa si curete pergola.

Cele mai multe pergole retractabile sunt rezistente, indiferent de conditiile meteo si pot fi lasate deschise chiar si pe timpul iernii. Cu toate acestea, trebuie sa curatati constant zapada de pe acoperis, pentru a nu se forma gheata. In cazul aplicatiilor comerciale, recomandam ca personalul sa fie bine instruit in ceea ce priveste curatarea pergolelor.

© 2022-2024 - copertinepergole.ro
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Site protejat cu reCaptcha de la Google
Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram