Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Timisoara

Copertine pergole Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Timisoara. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Intrucat sistemele automatizate presupun o utilizare facila, tot mai multi clienti opteaza pentru instalarea lor. Instalam pergole retractabile din materiale inalt calitative si fiabile. Copertine de tip retractabil sunt nu doar versatile, ci si estetice, ele aducand valoare estetica spatiului de instalare.

Spatiul de la exterior poate fi folosit ca si o camera de la interior dupa instalarea unei pergole electrice (cu actionare electrica). O veti putea actiona de la distanta cu ajutorul telecomenzii sau al aplicatiei de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Vremea in care terasa putea fi utilizata doar pe perioada estivala a disparut odata cu dezvoltarea de solutii de protectie precum copertinele si pergolele. Produsele noastre sunt de calitate excelenta si dureaza in timp.

Instalam copertine si pergole retractabile ce pot fi prevazute cu inchideri cu sticla glisanta. Zilele luminoase si senine de vara sunt ideale pentru folosirea copertinelor. Pergolele sunt solutii inspirate pentru sezonul ploios si racoros, ele protejand impotriva elementelor naturale (ploaie, vant, zapada).

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Alegeti sa va serviti clientii la exterior chiar si atunci cand vremea este neplacuta. Daca detineti sau administrati un restaurant si intentionati sa va folositi de spatiul de la exterior 365 de zile din an, alegeti sa instalati pergole. Doar materiale de inalta calitate, care stopeaza razele solare nocive sunt folosite in realizarea de pergole. Pergolele inchise protejeaza impotriva vremii neplacute si ofera confort si cand temperaturile sunt mai scazute.

Instalam si sisteme retractabile, cu mecanisme de actionare subtile si elegante, care nu altereaza aspectul restaurantelor si cafenelelor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de solutii de mare noutate pentru inchiderea spatiilor de la exterior, analizati pergolele bioclimatice. Ele sunt alcatuite din lamele de aluminiu si pot fi modificate in unghiuri diverse, pentru ca un acoperis sa fie deschis sau inchis atat de mult cat va este necesar. Pergolele bioclimatice au automatizare completa si pot fi actionate prin tableta sau smartphone de la distanta.

Pentru o ventilatie optima a spatiului de instalare, lamelele pot fi orientate in timpul verii. Pe masura ce temperaturile scad, lamelele pot fi ajustate astfel ca temperatura din spatiul protejat sa creasca. Instalam pergole bioclimatice cu senzori diversi (lumina, ploaie, temperatura) ce vor determina actionarea pergolelor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Copertinele si marchizele sunt solutii excelente pentru casa si curte, marchizele fiind insa alegeri excelente pentru usa de la intrare. Realizam copertine si pergole cu modelul si la dimensiunile solicitate. Daca doriti un accent decorativ special pentru resedinta dvs, marchiza usa intrare este o alegere inspirata. In plus, ea are si rol de protectie.

Montam si produse de protectie pentru terasa din curte. Va sfatuim sa incepeti prin a alege locul in care va fi instalata pergola sau copertina. Pergola poate avea structura independenta, dar copertina presupune un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Daca balconul dvs este descoperit, il puteti proteja cu ajutorul unei copertine sau al unei pergole balcon. Copertinele retractabile (cu brate retractabile si modele verticale cu carlig) sunt solutii din ce in ce mai cautate pentru balcoanele de la bloc.

Balcoanele de dimensiuni mai mari (terase, etajul caselor si blocurilor mai mici) pot fi protejate prin instalarea pergole cu prelata sau pergole bioclimatice. Acestea pot fi inchise cu sticla pentru protejare inalta la elementele naturale.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Unul dintre cele mai folosite materiale pentru pergole este aluminiul. Acesta are rezistenta excelenta la elementele naturale, alternantele de temperatura, umiditate si apa. Datorita acestei rezistente, structurile din aluminiu sunt cu mult mai usor de curatat, dar si de ajustat pentru o incadrare perfecta in peisaj.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei, indiferent de intensitatea razelor soarelui si alegeti sa creati umbrire cu ajutorul copertinelor. Instalam pergole pentru piscine rezidentiale dar si pergole mari cu prelata si bioclimatice-- ideale pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram