Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Targu Jiu

Copertine pergole Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Targu Jiu. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Va propunem copertine si pergole retractabile, care pot sa umbreasca sau sa ofere protectia dorita doar in anumite momente. Ele aduc valoare estetica spatiului de instalare, comercial sau rezidential. Pot fi echipate cu instalatie electrica si diversifica modul de folosire a spatiului de la exterior.

Sistemele retractabile automatizate, de tipul unei pergole electrice (cu actionare electrica) sunt nu doar practice, ci si simplu de folosit. O pergola electrica se opereaza facil, chiar si de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam pergole si copertine pentru terasa, in acord cu stilul arhitectural si cromatica resedinteti sau spatiului comercial detinut. Aceste structuri creaza umbrire, cresc utilitatea terasei si infrumuseteaza proprietatea.

Va sugeram sa analizati copertinele si pergolele retractabile pentru terasa. Cu astfel de structuri veti putea umbri si proteja terasa doar cand aveti nevoie, in masura in care aveti nevoie (partial sau total). Intrucat materialele utilizate nu se altereaza usor de la vant, ploaie, ninsoare, pergola terasa poate ramane desfasurata tot anul. Daca doriti, pot fi adaugate si inchideri de sticla glisanta securizata-- terasa va deveni un spatiu usor de folosit indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Clientii apreciza localurile care ofera mai multe spatii de servire. Extinderea spatiului de servire atrage clientii pe vreme frumoasa, dar acestia se indreapta spre alte localuri cand soarele este prea intens, cand ploua, bate vantul, etc. Alegeti sa protejati spatiul de servire al restaurantului, cafenelei, pensiunii, barului dvs cu ajutorul pergolelor si al copertinelor. Materialele durabile vor proteja clientii de razele UV nocive.

Cei mai multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile, intrucat au mecanisme de actionare subtile ce nu afecteaza fatada. In plus, aceste sisteme sunt usor de actionat de catre angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Cu un acoperis alcatuit din lamele de aluminiu paralele, pergola bioclimatica reprezinta cea mai inovatoare solutie de umbrire. Aceste lamele pot fi orientate in mod divers, dar si deschise sau inchise complet, in functie de cat are si lumina natural vreti sa treaca. Pergola bioclimatica este complet automatizata.

Pentru utilizare si mai facila, pergola bioclimatica poate fi prevazuta cu senzori (lumina, ploaie, temperatura), a caror activare determina si actionarea pergolei.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Stiati ca puteti sa schimbati total aspectul exterior al casei dvs printr-o investitie avantajoasa si durabila in timp? Va propunem sa adaugati o marchiza la intrarea in locuinta dvs. Marchiza usa de intrare ofera protectie de vant, ploaie, balcon la intrarea intr-o cladire, casa privata. Ea poate fi in culori diverse, in acord cu stilul decorativ al cladirii.

Pentru terasa rezidentiala si curtea dvs, solutiile de umbrire cele mai frecvente sunt pergolele si copertinele. Incepeti prin a alege locul de instalare, intrucat el impune ce structura veti folosi. Acolo unde exista suport de ancorare, pot fi instalate copertine. Daca, in schimb, doriti o structura independenta, alegeti pergolele.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu mai amanati inchiderea balconului si contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon. Multi dintre clienti aleg sistemele retractabile pentru balcon, cu brate sau verticale cu carlig. Va propunem si copertine policarbonat, rezistente la impact si capabile sa nu opreasca accesul la privelistea de la balcon.

In balcoanele inguste de bloc sunt potrivite copertinele verticale, in timp ce in balcoanele mai spatioase (de la etajul unei vile, de tip terase) sunt adecvate pergolele clasice si bioclimatice. Nu uitati ca puteti sa inchideti balconul cu ajutorul unor inchideri de sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Multi clienti amana instalarea de pergole, gandindu-se ca acestea necesita si lucrari de consolidare a fundatiei. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu care elimina aceste lucrari. Folosim duraluminiu de prima prelucrare care nu este doar usor ca si greutate (nu va pune presiune pe balcoane, fundatii), dar si rezistent in timp.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Oricat de luminoase ar fi zilele de vara, veti putea sa va relaxati si mai mult la piscina dupa instalarea de copertine si pergole piscina. Piscinele comerciale si cele rezidentiale pot fi umbrite prin pergole prelata de mari dimensiuni, dar si pergole bioclimatice. Contactati-ne pentru detalii!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram