Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Suceava

Copertine pergole Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Suceava. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care restrictioneaza modurile de folosire a spatiului, solutiile de umbrire retractabile permit utilizarea variata a locului de instalare. Montam pergole si copertine retractabile pentru case, restaurante, cafenele, baruri, etc. Ele sunt functionale, dar si estetice. In plus, reduc nevoia instalarii de aer conditionat si chiar cresc pretul unei proprietati.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte populara printre clienti, intrucat este foarte usor de actionat de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Bucurati-va la maxim de spatiul terasei si adaugati structuri de umbrire precum pergole si copertine. Realizate cu materiale rezistente la razele nocive ale soarelui, pergolele si copertinele cresc confortul pe terasa si o infrumuseteaza.

Instalam pergole si copertine retractabile, care permit umbrirea partiala sau totala a terasei, doar cand aveti nevoie. Puteti sa le lasati desfasurate tot anul, intrucat folosim materiale rezistente la ploaie, ninsori, vant, soare. Va sugeram sa va ganditi daca vreti sa inchideti total terasa si sa o folositi tot anul, cu ajutorul inchiderilor de sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii interesati de mai multe variante de a lua masa, parintii cu copii plini de energie, clienti care vor sa se bucure de decorul restaurantului dvs. Convingeti clientii sa ramana si cand soarele este puternic cu ajutorul copertinelor si pergolelor. Ele protejeaza de soare si nu blocheaza privelistea.

Cei mai multi proprietari de restaurante, cafenele, baruri, pensiuni aleg sistemele retractabile. Angajatii se pot focusa pe servirea clientilor, actionarea acestor sisteme fiind facila. In plus, ele nu altereaza aspectul fatadei, mecanismele de actionare nefiind la vedere.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca va atrag produsele cu tehnologii inovatoare, pergolele bioclimatice reprezinta investitia cea mai potrivita pentru dvs. Pergolele bioclimatice au acoperisul compus cu lamele de aluminiu. Aceste lamele pot fi ajustate atat ca unghi de deschidere, cat si ca mod de orientare. Spre exemplu, veti putea lasa aerul sa treaca pentru ventilatie, dar opri intrarea apei. Cu aceste pergole, apa nu se infiltreaza, ea fiind adunata si indepartata printr-un sistem complex de jgheaburi.

Complet automatizate, pergolele bioclimatice pot fi prevazute si cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Acestia vor genera actionarea pergolei ori de cate ori sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati usa de la intrarea in locuinta, va sugeram sa alegeti marchize intrare. Produsele noastre nu sunt doar durabile, fiind realizate din materiale de calitate superioara, ci si extrem de variate ca si culori. Marchiza usa intrare va protejeaza de elementele naturale la intrarea in casa, dar si scot din anonimat resedinta dvs.

Pentru gradina si terasa rezidentiala, va propunem pergole si copertine. Nu va sugeram sa cumparati un produs inainte de a stabili unde il veti instala. Pergola, spre exemplu, are structura si poate functiona independent. Acest aspect nu este valid, insa, pentru copertina, care are nevoie de un suport pentru a fi ancorata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Multi clienti aleg structurile retractabile verticale cu carlig sau cu brate pentru balcoane.

Daca locuiti la bloc si aveti un balcon ingust, va sugeram copertine verticale. Daca, in schimb, aveti un balcon la etajul casei, un balcon mare de tip terasa, va sugeram pergolele clasice si bioclimatice. Nu uitati ca puteti sa adaugati si inchideri cu sticla glisanta securizata-- balconul va deveni o prelungire a spatiului de la interior, protejat de conditiile meteo tot anul!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul este un material popular in constructii iar solutiile de umbrire nu fac exceptie. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare, apreciat de specialisti pentru rezistenta sa si greutatea mica. Structurile de umbrire de acest gen nu vor pune presiune pe balcoane si terase.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina si aduceti umbrire prin copertine si pergole. Recomandate pentru piscinele mare comerciale si rezidentiale sunt pergolele cu prelata mare, dar si pergolele bioclimatice. Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram