Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Sacele

Copertine pergole Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Sacele. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca solutiile traditionale sunt limitate, ele protejand permanent spatiul ales, produsele de genul pergolelor si copertinelor retractabile ofera functionaliate net superioara. Ele sunt cu mult mai flexibile, permitand protectia la nevoie a unor zone. Versatilitatea lor face sa intalnim copertine si pergole retractabile atat in locatii private, cat si in locatii comerciale si de business.

Folosim materiale de inalta calitate pentru pergole, care pot presupune actionare manuala sau automatizata. Pergola electrica (cu actionare electrica) este preferata clientilor, ea fiind operabila si din telecomanda sau de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu ezitati sa va folositi la maximum de spatiul terasei si alegeti sa instalati copertine si pergole. Astfel, va veti bucura de spatiul terasei si atunci cand ploua.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant/bar si va intereseaza extinderea si folosirea spatiului exterior, va sugeram sa instalati copertine si pergole. Clientii dvs sa vor bucura de privelistea oferita tot timpul anului. Realizam copertine care opresc razele nocive ale soarelui. O copertina/marchiza inchisa, va veti proteja clientii de vant, ploaie, temperaturi scazute, pe toata perioada anului.

Am constatat ca cei mai multi detinatori de restaurante/baruri opteaza pentru sisteme retractabile, intrucat mecanismele lor de actionare nu sunt la vedere.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de construire face din pergolele bioclimatice o categorie aparte. Lamelele de aluminiu sunt amplasate pentru a permite ajustarea la unghiuri variate. Va fi posibil sa inchideti/deschideti acoperisul doar cat doriti.

Pentru o ventilatie sporita in timpul zilelor calduroase de vara, veti putea deschide lamelele. In schimb, in timpul lunilor racoroase, le veti inchide pentru a incalzi spatiul terasei. Fiind automatizate total, pergolele bioclimatice permit operarea de la distanta din tableta sau smartphone.

Va oferim si pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) care se vor activa automat, conform senzorilor cu care sunt prevazute.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Impresionati-va musafirii si oferiti-le confortul necesar chiar de la intrarea in locuinta dvs prin instalarea de copertine intrare. Produsele noastre se remarca prin design-urile variate si durabilitatea in timp. In plus, o marchiza usa intrare poate fi elementul distinctiv care lipsea locuintei dvs.

Instalam si pergole si copertine pentru curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Instalam copertine pentru protectia de soare si intemperii a balcoanelor. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul este materialul preferat de multi clienti pentru pergole. Intrucat pergolele din aluminiu sunt mai usoare, ele nu duc la lucrari de consolidare a fundatiei. Pergolele din aluminiu sunt cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Prin instalarea de copertina piscina veti obtine umbrirea necesara din timpul zileleor luminoase de vara. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram