Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Radauti

Copertine pergole Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Radauti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza modurile de folosire a unui spatiu, solutiile moderne de tipul pergolelor retractabile va permit sa umbriti doar la nevoie spatiul de instalare. Aceste copertine marchize de tip retractabil se potrivesc tutuor spatiilor, fie ele rezidentiale, comerciale si aduc numeroase avantaje: scad cheltuielile de energie (nu mai este nevoie de aer conditionat la interior), atrag clientii, infrumuseteaza si aduc valoare unei proprietati.

Pergola electrica (cu actionare electrica) se evidentiaza intre tipurile de sisteme retractabile prin usurinta la actionare. Ea poate fi facil deschisa sau inchisa, de la distanta, din telecomanda si chiar aplicatie din Smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Tehnologiile moderne fac posibila folosirea teraselor chiar si cand soarele este mai puternic decat oricand. Instalam copertine si pergole din materiale care opresc radiatiile nocive UV, in diverse culori pentru a completa aspectul spatiului.

Analizati copertinele si pergolele retractabile pentru terase, intrucat ele cresc functionalitatea terasei. Cu aceste sisteme, veti putea umbri terasa partial sau integral, in functie de cum aveti nevoie. Nu trebuie sa strangeti pergolele peste iarna, intrucat folosim materiale ce nu se deterioreaza de la ploaie, ninsoare, vant.

Pentru a transforma terasa intr-un spatiu sigur de folosit si ocrotit de ploaie, vant, ninsoare, puteti adauga inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Oferiti clientilor dvs experiente placute si la exteriorul restaurantului/barului prin instalarea de copertine si pergole. Produsele noastre sunt fabricate din materiale care protejeaza si impotriva razelor nocive UV. Ele vor creste confortul clientilor si nu va bloca accesul spre priveliste.

Multi proprietari de cafenele stradale, pensiuni, baruri, restaurante aleg sistemele retractabile deoarece sunt foarte usor de extins si retras. Mai mult de atat, mecanismele de actionare sunt ascunse si nu strica aspectul fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice au acoperisuri compuse din lamele de aluminiu care permit ajustarea in unghiuri diverse, precum si orientarea in moduri diferite. Astfel, veti orienta lamelele pentru a lasa aerul sa circule, dar inchide lamelele pentru a opri ploaia. Riscul de infiltrare este minim, apa pluviala fiind prelutata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi.

Complet automatizate, pergolele pot fi echipate cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) ce sunt actionate ori de cate ori se activeaza acesti senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati usa de la intrarea in locuinta, va sugeram sa alegeti marchize usa intrare. Produsele noastre nu sunt doar durabile, fiind realizate din materiale de calitate superioara, ci si extrem de diverse ca si cromatica. Marchiza usa intrare protejeaza la intrarea in casa si aduce valoare estetica oricarei cladiri.

In catalogul nostru se afla si pergola si copertina pentru terasa si gradina. Va indemnam sa nu va grabiti atunci cand decideti materialul si, mai ales, spatiul in care o vom monta. Copertina necesita un suport pentru montaj, in timp ce pergola poate fi si independenta, ea posedand structura prin defintie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Sistemele retractabile sunt la mare cautare pentru spatiile de balcon. Instalam pergole retractabile verticale cu carlig, dar si modele cu brate.

In balcoanele inguste de bloc, copertinele verticale se potrivesc cel mai bine, in timp ce in balcoanele mai mari sunt optime pergolele clasice si bioclimatice.

Puteti oricand sa prelungiti spatiul de la interior prin protejarea balconului si cu inchideri cu sticla glisanta securizata. Ele vor proteja balconul de vant, ploaie, ninsoare si vor creste si siguranta in balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Maleabil si usor, aluminiul este un material larg folosit pentru realizarea de pergole. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Duraluminiul este materialul folosit in realizarea acestora. Rezistent, dar usor ca si greutate, acest material nu va pune presiune pe balcoane si terase.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina si pergola piscina. Ea va aduce umbrirea mult dorita vara. Piscinele comerciale si rezidentiale pot fi umbrite prin pergole cu prelata si pergole bioclimatice.  Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram