Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Predeal

Copertine pergole Predeal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Predeal. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Cand va doriti solutii cat mai functionale, analizati variante de copertine retractabile. Cu un astfel de sistem automat de copertine marchize veti putea sa protejati ariile preselectate doar la nevoie. Sistemele retractabile sunt instalate in numeroase locatii, fie ele comerciale sau rezidentiale.

Va incurajam sa alegeti o pergola electrica (cu actionare electrica) intrucat o veti putea controla fara a fi langa pergola. Actionarea de la distanta se realizeaza prin aplicatie de pe telefonul Smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Usor de instalat pe perete si rezistente la conditii meteo extreme (furtuni puternice), copertinele fixe pentru terase sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete limitate.

Daca doriti sa protejati doar partial si doar la nevoie spatiul terasei, o coperatina terasa retractabila constituie o buna investitie. Copertina terasa retractabila va spori confortul pe timpul verii, oferind umbrirea necesara pe terasa.

Copertine pentru casa

Executam modele variate de copertine intrare la preturi competitive. Utilizam materiale durabile si va putem crea pergola intrare casa cea mai potrivita pentru resedinta dvs. Pergola usa intrare va schimba in bine aspectul locuintei si oferi protectia necesara atunci cand ploua.

Nu ezitati sa ne apelati si pentru structuri pentru gradina. Va recomandam sa alegeti cu atentie materialul si modelule pentru pergola/copertina gradina, in functie de bugetul disponibil si locul de amplasare. Cel mai des instalam in gradini copertine/pergole din lemn.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui restaurant/bar in cautarea de solutii pentru servirea clientilor la exterior, indiferent de vreme, analizati instalarea de pergole. Utilizam materiale rezistente pentru copertinele exterioare. In timpul vremii racoroase sau urate, clientii restaurantului dvs se vor relaxa la cina dupa instalarea de copertina/marchiza inchisa.

Foarte des intalnite in spatiile de la exteriorul barurilor si restaurantelor sunt sistemele retractabile. Mecanismele lor de actionare nu sunt evidente, de aceea sunt alese pentru astfel de spatii.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este o tipologie aparte datorita modului inovator de dispunere a lamelelor de aluminiu. Astfel, aceastea sunt amplasate incat sa poata fi posibila modificarea unghiului de deschidere a pergolei. Pergola bioclimatica se va deschide total pentru circulatia aerului optima in timpul verii. Iarna, veti inchide total unghiul pentru a mentine cat mai calduros spatiul in care este amplasata.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de temperatura, ploaie sau lumina. Odata ce acesti senzori se activeaza, are loc si actionarea pergolelor.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Asigurati protectie in balcoanele fara acoperis prin instalarea de copertine si pergole. Cei mai multi clienti aleg sa instaleze sisteme retractabile. Putem fabrica si coperine policarbonat, potrivite in balcon datorita rezistentei la impact si profilului ce nu opreste accesul la priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Fabricam pergole din aluminiu la preturi avantajoase. Aceste pergole sunt mai usoare decat modelele din otel care implica si lucrari de consolidare a fundatiilor. Intrucat aluminiul este mai usor de modelat decat otelul, putem realiza pergole aluminiu cu design-uri variate si atragatoare. Ele se vor integra perfect decorului.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de relaxarea oferita de piscina  si obtineti umbrire prin montarea de copertina piscina. Avem numeroase optiuni si pentru spatiul din fata garajului, pe care il puteti infrumuseta si utiliza mai mult dupa instalarea de pergola garaj. Va oferim oricand informatii despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram