Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Lugoj

Copertine pergole Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Lugoj. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Atunci cand ezitati sa instalati copertine, gandidu-va ca acestea sunt fixe si uneori, inutile, va amintim de existenta pergolelor retractabile. Acestea se remarca prin flexibilitate intrucat pot proteja doar anumite zone, in functie de nevoile de moment. Multe locatii au instalate copertine marchize retractabile tocmai din acest motiv.

Produsele noastre sunt realizate din materiale variate si pot fi actionate manual sau automatizat. Fiind operabila si din telecomanda sau smartphone, pergola electrica (cu actionare electrica) este cel mai frecvent instalata.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Prin instalare de copertine si pergole, terasele devin functionale 365 de zile din an. Va veti putea bucura de confortul oferit de terasa si atunci cand vremea este mai putin placuta.

Daca nu doriti sa depasiti bugetul alocat si va grabiti cu instalarea, va sugeram sa optati pentru copertine fixe. Ele ofera protectie inalta impotriva vremii urate. Daca, in schimb, va intereseaza un sistem cu o flexibilitate superioara copertinei fixe, va sugeram sa optati pentru copertine terasa retractabile.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa va serviti clientii din restaurant/bar si la exterior, indiferent de cat de frig este afara, o copertina este solutia cea mai inspirata. Va oferim copertine si pergole ce ofera protectie excelenta si impotriva razelor nocive ale soarelui. O copertina/marchiza este o alegere inspirata ce aduce clienti pe toata perioada anului.

Printre detinatorii de restaurante si baruri sistemele retractabile sunt foarte populare, intrucat mecanismele lor de operare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca va ganditi la copertine pe care sa le deschideti/inchideti doar atat cat aveti nevoie, pergolele bioclimatice sunt cea mai buna optiune. Lamelele din aluminiu ale acestor pergole sunt astfel dispuse incat se poate ajusta unghiul de deschidere. Vara, veti opta pentru deschiderea lamelelor pentru o ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a creste temperatura din spatiul exterior.

Fiind automazitate total, pergolele bioclimatice sunt operabile fie de pe tableta, fie de pe smartphone. Va oferim si pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) care se vor actiona automat in functie de acestia.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va oferim copertine intrare care vor oferi protectia necesara la intrarea in locuinta dvs. Materialele noastre sunt rezistente, iar produsele impresioneaza prin design si finisaj. O pergola usa intrare poate schimba, fundamental, aspectul exterior al locuintei dvs!

Puteti sa ne apelati si pentru pergola copertina gradina. Va sugeram sa alegeti cu atentie materialul, precum si spatiul in care o veti instala. Nu uitati si de bugetul in care doriti sa va incadrati. Printre clientii nostri, optiunea favorita este reprezentata de copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Bucurati-va de spatiul din balcon prin instalarea unei copertine. Realizam copertine si pergole din materiale excelente, iar sistemele retractabile sunt foarte cautate. In catalogul noastra se regasesc si copertine policarbonat, rezistente la impact.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca otelul este, poate, cel mai raspandit material pentru pergole, aluminiul este din ce in ce mai folosit. Cum otelul este greu, copertinele din otel presupun lucrari de consolidare pentru fundatie. Pergolele din aluminiu elimina aceste lucrari, ele fiind mai usoare. Un alt argument pentru achizitionarea de pergole din aluminiu este varietatea modelelor, aluminiul fiind mai flexibil.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina aduce umbrirea necesara in spatiul piscinei, ameliorand confortul. Daca doriti sa infrumusetati si sa extindeti spatiul functional din fata garajului, va propunem pergola garaj. Apelati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram