Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Gataia

Copertine pergole Gataia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Gataia. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Tot mai multi clienti sunt atrasi de sistemele automatizate pentru o folosire cat mai facila. Astfel, va oferim pergole si copertine retractabile la preturi avantajoase. Sistemele de tip retractabil sunt practice, dar si estetice, ele infrumusetand spatiul de instalare.

Transformati spatiul exterior al resedintei dvs intr-o alta incapere prin montarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea actiona fie din telecomanda, fie prin aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Oferiti clientilor dvs experiente placute si la exteriorul restaurantului/barului prin instalarea de copertine pergole. Produsele noastre sunt fabricate din materiale care protejeaza si impotriva razelor nocive UV. Daca optati pentru copertina/marchiza inchisa, clientii vor fi protejati de vremea neplacuta tot anul.

Multi detinatori de restaurante/baruri aleg sisteme retractabile intrucat mecanismele de actionare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice sunt fabricate din lamele de aluminiu care permit ajustarea in unghiuri diverse. Prin instalarea lor, veti putea avea acoperisul deshis/inchis atat cat va doriti. Vara, veti orienta lamelele pentru ventilatie superioara, iar iarna le veti inchide pentru ca spatiul exterior sa fie calduros. Intrucat sunt complet automatizate, pergolele bioclimatice pot fi operate de la distanta de pe tableta sau smartphone.

Va oferim pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) ce sunt actionate conform setarilor efectuate.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

V-ati ganditi sa protejati intrarea in casa si nu stiati cum? Va sugeram sa instalati copertine intrare realizate din material textil. Putem realiza marchize intrare case conform nevoilor si preferintelor dvs. Daca va ganditi ca resedintei dvs ii lipseste un element distinctive, pergola usa instrare este mereu o alegere potrivita. Mai mult, ofera si protectie la intrarea in casa.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu ezitati sa protejati balconul descoperiti prin instalarea de copertine si pergole balcon. Extrem de populare pentru balcon sunt sistemele retractabile. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si bioclimatice, optional inchise cu sticla.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Maleabil si usor, aluminiul este un material larg folosit pentru realizarea de pergole. Pergolele de aluminiu nu mai fac necesare lucrarile de consolidare a fundatiei, fiind mai usoare. In plus, ele pot fi realizate cu design-uri diverse.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina va crea umbrirea necesara pentru confort in timpul verii. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram