Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Bucuresti-Sector 6

Copertine pergole Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucuresti-Sector 6. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

In zilele noastre, tot mai multi clienti [prefera solutiile de umbrire care ofera mai mare flexibilitate in folosire. In acest sens, copertinele si pergolele retractabile sunt excelente optiuni, ele permitand umbrirea doar la nevoie. Ele functioneaza cu succes atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele comerciale (restaurante, cafenele, baruri, pensiuni, hoteluri). Aceste solutii de umbrire au numeroase alte beneficii: atrag clientii, schimba aspectul fatadei, cresc pretul de vanzare a unei proprietati, elimina nevoia folosirii aerului conditionat la interior.

Daca sunteti interesat de sisteme retractabile de umbrire, va recomandam pergola electrica (cu actionare electrica). Ea poate fi intinsa sau stransa direct din telecomanda sau aplicatie pe telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati soarele intens sa va opreasca din a va relaxa pe terasa. Alegeti sa umbriti terasa cu pergole sau copertine din materiale care blocheaza radiatiile soarelui. Va oferim modele in culori variate, pentru ca terasa sa completeze cladirea dvs.

Multi clienti se indreapta spre copertinele si pergolele retractabile, deoarece ele permit umbrirea doar la nevoie a terasei. In plus, puteti feri de soare integral sau doar partial terasa. La sfarsitul verii sau pe vreme urata nu va fi nevoie sa strangeti pergola intrucat materialul folosit rezista la vant, ploaie, ninsoare.

Va sugeram sa analizati varianta protejarii totale a terasei de conditiile meteo nefavorabile prin adaugarea de inchideri cu sticla securizanta glisanta. Cu ajutorul lor, terasa va functiona asemeni unei camere de la interior.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante stiu ca umbrirea spatiului de servire de la exterior conteaza pentru conforul clientilor. Instalam copertine si pergole din materiale care protejeaza de actiunea nociva a radiatiilor solare, in materiale de diverse culori pentru a se potrivi stilului cromatic al fatadei.

Cele mai populare solutii de umbrire pentru domeniul HoReCa sunt sistemele retractabile, pentru ca angajatii nu pierd timp si efort pentru a le strange sau desfasura. Sistemele retractabile vin cu mecanisem de actionare discrete, astfel ca nu modifica negativ  fatada localului.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Lamelele de aluminiu care alcatuiesc acoperisul pergolei bioclimatice pot fi nu doar orientate divers, ci si deschise sau inchise in unghiuri diferite. Astfel, cand ploua, pergola bioclimatica nu va lasa apa sa treaca, dar va permite aerului sa treaca printre lamele pentru o ventilatie eficienta.

Pergola bioclimatica este mereu automatizata si poate fi echipata si cu senzori variati (temperatura, ploaie, lumina). Cand sunt activati, acesti senzori vor determina si declansarea pergolei.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Marchiza usa intrare case va ofera protectie de vant, ninsoare, ploaie la intrarea in locuinta. Realizam modele in culori diverse, pentru ca marchiza usa intrare sa devina accentul decorativ special pentru fatada casei dvs.

Pentru curte si terase, va sugeram sa instalati pergole sau copertine. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti in acest sens este sa hotarati unde veti instala structura de umbrire. Copertina are nevoie de o alta structura, pentru suport, in timp ce pergola este independenta (are structura proprie).

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile cu brate, alaturi de cele verticale cu lant, sunt printre cele mai populare modele pentru balcon. Copertinele verticale umbresc cel mai eficient balcoanele inguste de la bloc, in timp ce pergolele clasice si bioclimatice sunt mai potrivite in balcoanele spatioase (terase, balcoane de vile).

Ca si in cazul teraselor, balcoanele pot fi protejate total de conditiile meteo extreme prin adaugarea de inchideri cu sticla glisanta securizata. Astfel, ele vor deveni spatii utilizabile pe tot parcursul anului, indiferent de vreme.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Daca sunteti interesati de folosirea la maxim a spatiului la exterior, va sugeram sa optati pentru instalarea de pergole aluminiu si copertine retractabile cu brate. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, un material usor ca greutate, dar extrem de rezistent. Structurile de umbrire propuse nu vor pune presiune pe fundatiile locurilor de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei si creati umbrire prin instalarea de copertina si pergola piscina. Instalam pergole cu prelata mare si modele bioclimatice pentru piscine comerciale si rezidentiale.  Va oferim oricand detalii despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram