Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Bucuresti-Sector 5

Copertine pergole Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucuresti-Sector 5. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

In zilele noastre, produsele care ofera versatilitate in folosirea unui spatiu sunt preferatele clientilor. Pentru umbrirea spatiilor de la exterior, copertinele si pergolele retractabile sunt excelente, ele permitand umbrirea doar la nevoie. Aceste solutii de umbrire sunt folosite pentru proprietatile rezidentiale si comerciale (cafenele, restaurante, baruri, hoteluri, pensiuni) si au numeroase avantaje. Ele atrag clientii, cresc pretul de vanzare a unei proprietati, infrumuseteaza spatiul de instalare, etc.

Cei mai multi clienti aleg pergola electrica (cu actionare electrica) intrucat este usor de extins sau retras, din telecomanda sau aplicatie pe telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii populare de umbrire a teraselor. Va oferim un catalog vast de materiale, in culori diverse, pentru a se potrivi cat mai bine stilului cromatic existent. Materialele sunt durabile si protejeaza impotriva radiatiilor UV.

Foarte cautate pentru spatiul terasei sunt pergolele si copertinele retractabile, deoarce ele va lasa sa umbriti terasa doar cand este necesar, doar pentru o zona aleasa (partial) sau total. Deoarece materialele pe care le folosim sunt rezistente la vant, soare, ploaie, nu va fi nevoie sa strangeti pergola sau copertina la sfarsitul verii.

Multi clienti aleg sa converteasca terasa intr-un spatiu similar camerelor de la interior. Aceasta transformare presupune adaugarea de inchideri cu sticla securizata glisanta. Terasa va fi, astfel, protejata de conditiile meteo nefavorabile pe tot parcursul anului.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti o cafenea, un restaurant, bar, pensiune, hotel, cu siguranta ca doriti ca spatiul de servire de la exterior sa fie cat mai confortabil pentru clientii dvs. Adaugarea de produse de umbrire este un prim demers in acest sens. Instalam copertine si pergole din materiale rezistente la radiatiile UV nocive, in culori variate.

Sistemele retractabile sunt preferatele proprietarilor din domeniul HoReCa, intrucat sunt usor de extins sau retras de angajati. Nu va preocupati de aspectul acestora, intrucat mecanismele de operare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Lamelele din aluminiu care alcatuiesc pergola bioclimatica ofera acesteia rezistenta sporita la ploaie, vant, furtuna, alte fenomene meteo neplacute. Mai mult decat atat, aceste lamele pot fi orientate divers, dar si inchise in unghiuri diferite pentru a se obtine maximul de confort. Cand ploua, pergola bioclimatica nu va genera efect de sera pe terasa, intrucat ea permite aerului sa treaca. Pergola bioclimatica opreste doar apa si o indeparteaza de pe acoperis printr-un sistem eficient de jgheaburi.

Pergolele bioclimatice sunt intotdeauna automatizate si pot fi echipate cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Cu aceste modele, senzorii vor fi cei care declanseaza pergola, ori de cate ori sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara la intrarea in casa prin instalarea unei marchize usa intrare. Dispunem de materiale in diverse culori astfel ca marchiza usa intrare sa fie accentul decorativ special al casei dvs. Marchiza usa intrare este mereu o investitie inspirata, avand atat rol practic (protejeaza de vant, ploaie, ninsoare), cat si decorativ.

Pentru terasa si gradina dvs, va recomandam pergolele si copertinele. Primul lucru pe care trebuie sa-l hotarati este locul de instalare, intrucat cele doua sisteme de umbrire au nevoi diferite pentru instalare. Astfel, copertina are mereu nevoie de o alta structura pentru ancorare, in timp ce pergola este independenta, avand structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Cei mai multi clienti se indreapta catre modelele retractabile cu brate si cele verticale cu carlig. Copertinele verticale sunt ideale pentru balcoanele mici si inguste, asa cum se intalnesc la bloc.

Pergolele clasice si bioclimatice sunt mai potrivite in balcoanele de la etaj de vila, balcoane tip terasa-- balcoane de mari dimensiuni, de fapt. Indiferent de dimensiunea balconului dvs, nu eliminati protectia totala a acestuia de vant, ploaie, ninsoare. Ca si la terase, va fi nevoie sa adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata pentru a obtine acest nivel de protectie.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul este unul din materialele moderne care castiga tot mai mult in popularitate si in domeniul solutiilor de umbrire. Folosim duraluminiu de prima prelucrare pentru a realiza copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Este un material usor, ce nu pune presiune pe fundatia locului de instalare, dar si rezistent in timp.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Instalati copertina sau pergola piscina pentru a crea umbrire si spori confortul in zona piscinei. Piscinele mari, de tip comercial, pot fi ferite de soare cu pergole cu prelate mare si pergole bioclimatice. Aceste modele pot fi utilizate si pentru umbrirea piscinelor rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram