Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Bucuresti-Sector 4

Copertine pergole Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucuresti-Sector 4. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Renuntati in a folosi un spatiu umbrit indiferent daca este nevoie sau nu si alegeti sistemele retractabile pentru umbrire. Copertinele si pergolele retractabile umbresc doar cand este necesar si pot fi instalate in spatii comerciale (cafenele, restaurante, baruri, etc), dar si rezidentiale. Beneficiile aduse de aceste sisteme sunt multe: cresc pretul de vanzare a unei case, reduc nevoia instalarii aerului conditionat, fac o locatie mai atragatoare, etc.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este usor de folosit din telecomanda sau aplicatie de Smartphone. De aceea, este cea mai populara solutie de umbrire retractabila.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt excelente optiuni pentru umbrirea terasei. Va oferim un catalog generos cu materiale in diverse culori. Materialele sunt durabile si protejeaza impotriva radiatiilor nocive UV.

Am constatat ca pergolele si copertinele retractabile sunt cele mai populare optiuni de umbrire a terasei. Asta deoarece ele va lasa sa umbriti terasa doar cat aveti nevoie (partial, pe zone, sau total) si numai cand aveti nevoie. Materialele produselor noastre nu se degradeaza de la vant, ploaie, ninsoare, astfel ca pergola sau copertina pot ramane desfasurate tot anul.

Ganditi-va daca vreti ca terasa sa functioneze asemeni unei camere de la interior. Daca da, va fi nevoie sa adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata. Ele vor proteja spatiul terasei de elementele naturale pentru a o putea folosi tot anul, indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante stiu ca servirea clientilor la exterior trebuie sa se realizeze fara a se pierde aspectul confortului clientilor. Analizati instalarea de copertine si pergole pentru aceste spatii; ele vor crea umbrirea necesara confortului. Va propunem materiale in diverse culori, pentru a se imbina cat mai bine cu restul structurii.

Sistemele retractabile sunt preferate de proprietarii de cafenele, baruri, pensiuni, etc. intrucat sunt usor de actionat si au mecanismele de operare ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin acoperisul compus din lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Lamlele de aluminiu permit cel mai inalt nivel de ajustare, ele putand fi deschise in unghiuri diverse, dar si orientate diferit. Pergola bioclimatica nu va lasa ploaia sa treaca, dar va asigura intrarea aerului curat pentru ventilarea spatiului protejat.

Automatizate si operabile de pe tableta si Smartphone, pergolele bioclimatice pot veni si cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Aceste modele de pergole vor fi declansate de senzori, cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia de ploaie, vant, ninsoare la intrarea in casa prin instalarea unei marchize usa intrare. Folosim materiale durabile, dar si variat colorate, pentru ca marchiza usa intrare sa se potriveasca excelent cu fatada casei. Marchiza usa intrare este o structura aparte care nu doar protejeaza, dar si schimba fundamental aspectul unei case.

Solutiile noastre de umbrire pentru terasa si gradina sunt pergolele si copertinele. Pana a alege culoarea materialului, trebuie, insa, sa decideti unde veti instala produsul de umbrite. Fiecare dintre cele doua tipuri de produse implica lucrari diferite. Pergola nu are nevoie de o structura ajutatoare, fiind independenta, in timp ce copertina nu poate fi ancorata fara o alta structura-suport.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile verticale cu carlig si cu brate sunt des utilizate la balcon.

Recomandam copertine verticale daca stati la bloc si aveti un balcon ingust. Daca locuiti la casa cu etaj sau pur si simplu aveti un balcon generos, va sugeram sa alegeti intre pergolele clasice si cele bioclimatice.

Indiferent de marimea balconului, il puteti completa, asemeni teraselor, cu inchideri cu sticla securizata glisanta. Ele mentin balconul sigur de folosit indiferent de vreme (vant, ploaie, ninsoare, etc).

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Un material care castiga tot mai mult in popularitate cand vine vorba despre structurile de umbrire este aluminiu. Va propunem copertine retractabile si pergole aluminiu intrucat nu pun presiune pe terase si fundatii. Folosim duraluminiu de prima prelucrare care este usor ca si greutate, dar rezistent si usor de ingrijit.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertina sau pergola piscina. Pentru piscinele de mari dimensiuni, comerciale, recomandam pergole cu prelata mare sau pergole bioclimatice. Ele pot umbri cu succes si piscinele rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram