Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Bucuresti-Sector 3

Copertine pergole Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucuresti-Sector 3. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca doriti solutii de umbrire usor de folosit, va recomandam instalarea de sisteme retractabile. Pergolele si copertinele retractabile sunt excelente atat in spatiile de servire de la exterior ale barurilor, cafenelelor, restaurantelor, cat si in spatiile rezidentiale. Pe langa umbrirea doar la nevoie, ele aduc si alte beneficii: atrag clientii, schimba in bine aspectul fatadei, cresc pretul de vanzare a unei case, etc.

Intre modelele retractabile, pergola electrica (cu actionare electrica) este preferata clientilor. Facilitatea operarii de la distanta (prin telecomanda sau chiar aplicatie de pe Smartphone) este explicatia pentru popularitatea acestui model.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Beneficiati la maxim de spatiul terasei prin instalarea de pergole sau copertine. Dispunem de o gama variata de culori pentru materiale care sunt durabile si protejeaza de soarele uneori nociv.

Pentru a umbri terasa doar cand aveti nevoie, doar pentru anumite zone ale terasei (partial sau integral), va propunem copertinele si pergolele retractabile. Folosim materiale rezistente la ploaie, ninsoare, vant, astfel ca nu va fi nevoie sa strangeti pergola sau copertina la finele sezonului estival.

Luati in considerare completarea produsului de umbrire cu inchideri de sticla securizata glisanta. Acestea vor proteja terasa de elementele naturale si vor duce la convertirea terasei intr-un spatiu folosit asemeni unei camere de interior.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante isi doresc ca spatiul de servire de la exterior sa fie cat mai atragator si mai protector pentru clienti. Instalarea de copertine si pergole in aceste zone va feri clientii de razele nocive ale soarelui, dar si infrumuseta spatiul de servire la exterior. Va propunem materiale durabile in culori diverse.

Sistemele retractabile sunt cele mai utilizate in domeniul HoReCa, intrucat sunt usor de operat si nu strica aspectul fatadei, mecanismele de actionare fiind discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Lamelele de aluminiu pot fi deschise in unghiuri diverse, dar si orientate variat, pentru a se obtine confortul dorit. Cand ploua, pergola bioclimatica lasa doar aerul se treaca, pentru ventilarea spatiului protejat. Ea opreste ploaia si are risc minim de infiltrare, deoarece apa este adunata si indepartata printr-un sistem de jgheaburi.

Complet automatizate, pergolele bioclimatice pot veni cu senzori care le vor declansa, atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Adaugati elementul distinctiv pentru casa dvs prin instalarea de marchiza usa intrare case. Avem materiale diverse din care putem construi marchize usa intrare ce sa schimbe total fatada casei. Marchiza usa intrare nu are, insa, doar rol decorativ, ci si protector, ea ferind de vant, ploaie, ninsoare la intrarea in casa.

In gradina si pe terasa va sugeram sa alegeti copertine sau pergole. Indiferent de buget si preferinte, nu incepeti procesul selectiei unui model pana nu decideti locul de instalare. Acest pas este fundamental intrucat copertina va avea nevoie de un suport pentru ancorare. Nu este cazul pergolei, ce poate fi independenta (ea are structura).

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine si pergole balcon. Cei mai multi clienti sunt atrasi de sistemele retractabile, fie ele cu brate sau copertine verticale cu carlig. De fapt, copertinele verticale cu carlig sunt cele mai adecvate modele pentru balcoanele inguste intalnite la bloc.

Daca aveti un balcon mai spatios (terasa, balcon la etajul vilei), va recomandam sa alegeti intre pergolele bioclimatice si cele clasice. Fie ca aveti un balcon mic sau mare, insa, nu uitati ca puteti proteja balconul ca si terasa, prin inchideri cu sticla securizata glisanta. Ele vor transforma balconul intr-un spatiu sigur si protejat indiferent de cat de tare ploua, bate vantul, ninge, etc.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul convinge tot mai multi clienti. Folosim duraluminiu de prima prelucrare pentru a realiza pergole aluminiu si copertine retractabile cu brate. Acest material este usor ca si greutate astfel ca nu exercita presiune pe fundatii. In acelasi timp, este un material rezistent si usor de mentinut.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei si creati umbrire prin instalarea de copertina sau pergole piscina. Pergolele bioclimatice sunt folosite atat pentru piscinele mari, comerciale, cat si pentru cele rezidentiale, mai mici. Piscinele mai mari pot fi umbrite si cu pergole cu prelata mare.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram