Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Bucuresti-Sector 2

Copertine pergole Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucuresti-Sector 2. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui produs de umbrire care sa umbreasca numai atunci cand aveti nevoie, un sistem retractabil este cea mai buna optiune. Instalam copertine si pergole retractabile care infrumuseteaza fatada, atrag clientii in spatiile de servire de la exterior (pentru cafenele, restaurante, baruri, etc), cresc pretul de vanzare a unei proprietati rezidentiale, scad cheltuielile pentru energie (se elimina nevoia aerului conditionat de la interior).

Pergola electrica (cu actionare electrica) este cel mai reprezentativ model din cadrul sistemelor retractabile intrucat este usor de operat din telecomanda si chiar aplicatie pe Smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Daca doriti sa va relaxati pe terasa si in cele mai luminoase zile din an, luati in considerare instalarea de produse de umbrire. Instalam copertine si pergole retractabile din materiale care opresc radiatiile nocive ale soarelui si vin in culori diverse pentru a se potrivi cu terasele.

Dupa instalarea de copertine si pergole, terasa va fi umbrita numai cand aveti nevoie, atat de mult cat este nevoie (partial sau integral). Cand sezonul estival ia sfarsit, nu este necesar sa strangeti pergola sau copertina, intrucat materialul folosit rezista la vant, ploaie, ninsoare.

Luti in considerare transformarea terasei intr-un spatiu folosit asemeni unei camere din interior. Pentru aceasta, trebuie sa completati produsele de umbrire cu inchideri cu sticla glisanta securizata. Ele vor proteja terasa de vant, ploaie, ninsoare, zgomot stradal, etc.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante pot creste confortul clientilor serviti la exterior prin umbrirea acestor spatii. Recomandam copertine si pergole din materiale care protejeaza de radiatiile UV nocive. Produsele noastre vin in culori diverse, pentru a se potrivi cat mai bine cu terasa.

Sistemele retractabile sunt preferate pentru zonele de servire de la exterior intrucat sunt usor de operat de angajati. In plus, ele nu altereaza aspectul fatadei localului, mecanismele de operare fiind extrem de discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin acoperisul alcatuit din lamele de aluminiu astfel dispuse incat unghiul de deschidere si modul de orientare pot fi ajustate in functie de nevoie. Daca ploua, pergola bioclimatica poate fi astfel ajustata incat apa sa nu treaca, dar ventilatia sa fie optima, permitand aerului sa treaca. Riscul de infiltrare este minim cu aceste pergole, apa pluviala fiind adunata si eliminata prin jgheaburi de pe acoperis.

Pergola bioclimatica este mereu automatizata si poate fi echipata cu senzori (lumina, ploaie, temperatura, etc). In acest caz, pergola se va declansa doar cand se activeaza senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

V-ati ganditi sa protejati intrarea in casa intr-un mod cat mai estetic? Va recomandam sa alegeti instalarea unei marchize usa intrare, care protejeaza la intrarea in casa de vant, ploaie, ninsoare. Mai mult decat atat, marchiza usa intrare are si valoare estetica, ea acordand o nota de originalitate casei.

Pentru curte si terasa, va sugeram sa va ganditi daca pergola sau copertina sunt mai potrivite pentru resedinta dvs. Locul in care veti instala solutia de umbrire este esential, asa ca alegeti pe indelete locul de montaj. Va amintim ca pergola este independenta si nu are nevoie de structura pentru suport, in timp ce copertina nu poate fi instalata fara un astfel de suport.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu ezitati sa protejati balconul descoperiti prin instalarea de copertine si pergole balcon. Extrem de populare pentru balcon sunt sistemele retractabile cu brate si verticale cu carlig. Modelele verticale cu carlig sunt, de fapt, ideale pentru balcoanele inguste, frecvent intalnite la bloc.

In balcoanele mai spatioase, de tipul teraselor si balcoanelor de la vilele cu etaj, mai potrivite sunt pergolele clasice si bioclimatice. Indiferent de marime, insa, orice balcon poate fi maxim protejat de vreme asemeni teraselor. Analizati protejarea balconului cu inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul este un material care castiga tot mai mult in popularitate. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Executam produse de umbrire din duraluminiu de prima prelucrare-- un material rezistent, dar usor ca si greutate. Astfel, pergolele si copertinele nu vor pune presiune pe fundatiile spatiilor de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Luati in considerare instalarea de copertina sau pergola pentru a proteja piscina de soare. Chiar daca pergolele cu prelata mare si cele bioclimatice sunt ideale pentru piscinele comerciale, ele pot fi folosite si pentru umbrirea piscinelor mai mici, rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram