Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Bucuresti-Sector 1

Copertine pergole Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Bucuresti-Sector 1. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Tot mai multi clienti sunt atrasi de sistemele retractabile de umbrire pentru a folosi mai diversificat locul de instalare. Copertinele si pergolele retractabile umbres doar cand soarele este intens si pot fi retrase in zilele mai putin luminoase. Ele pot fi instalate atat in spatii rezidentiale, cat si in spatii comerciale (restaurante, cafenele stradale, pensiuni, etc). Solutiile retractabile de umbrire cresc confortul clientilor, impresioneaza vizual si chiar pot creste pretul de vanzare a unei proprietati.

Intre produsele retractabile se remarca pergola electrica (cu actionare electrica), datorita usurintei cu care este retrasa sau extinsa. Operarea se realizeaza din telecomanda sau apliacatie pe telefonul mobil.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Bucurati-va la maxim de spatiul terasei prin umbrirea acesteia cu produse moderne. Va propunem copertine si pergole din materiale care protejeaza impotriva razelor nocive ale soarelui. Va oferim o paleta generoasa de culori pentru ca produsul de umbrire sa infrumuseteze terasa.

Cei mai multi clienti opteaza pentru copertinele si pergolele retractabile, deoarece ele umbresc terasa doar la nevoie, in masura dorita (partial sau total). Materialele folosite sunt rezistente la ninsoare, vant, ploaie, astfel ca pergola sau copertina poate ramane desfasurata tot anul.

Daca doriti, pot fi adaugate si inchider cu sticla glisanta securizata. Ele vor proteja terasa de vant, ploaie, ninsoare, zgomot stradal, transformand terasa intr-un spatiu utilizabil indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de restaurante, cafenele, baruri, pensiuni, hoteluri pot creste confortul clientilor in spatiile de servire de la exterior cu ajutorul solutiilor de umbrire. Instalam copertine si pergole din materiale durabile, rezistente la razele UV, variate ca si culori.

Cei mai multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile, intrucat sunt usor de operat de catre angajati. In plus, mecanismele de actionare nu sunt la vedere si astfel nu altereaza aspectul fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti atras de solutii inovative de umbrire a spatiilor exterioare, va propunem pergolele bioclimatice. Ele sunt compuse din lamele de aluminiu care pot fi ajustate in unghiuri variate, pentru ca un acoperis sa fie deschis/inchis atat de mult cat doriti. Totodata, lamelele pot fi si orientate diferit pentru a obtine, spre exemplu, oprirea apei, dar trecerea aerului pentur ventilatie. Pergolele bioclimatice sunt automatizate integral  si le puteti actiona de la distanta prin smartphone sau tableta.

Montam pergole bioclimatice cu senzori variati (ploaie, lumina, temperatura) ce vor declansa pergolele cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

V-ati ganditi sa protejati intrarea in casa si nu stiati cum? Va sugeram sa instalati marchize usa intrare realizate din materiale variate, intr-o paleta vasta de culori. Marchiza usa intrare nu doar protejeaza la intrarea in casa de vant, ploaie, ninsoare, ci si transforma casa intr-una usor de remarcat.

Pentru terase si gradini va sugeram sa instalati copertine sau pergole. Chiar daca sunt asemanatoare, fiecare dintre aceste produse presupun lucrari diferite de instalare. Copertina are, astfel, mereu nevoie de un suport pentru a fi ancorata, in timp ce pergola poate fi independenta (avand structura proprie).

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu ezitati sa protejati balconul descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Extrem de populare pentru balcon sunt sistemele retractabile, atat modele verticale cu carlig, cat si cele cu brate.

Copertinele verticale sunt adecvate in balcoanele inguste de la bloc, iar pergolele clasice si bioclimatice ofera protectie excelenta in balcoanele de mari dimensiuni (terase, balcoane de la etajul de vile). Asemeni teraselor, si balcoanele pot fi folosite indiferent de vreme prin instalarea de inchideri cu sticla glisanta securizata. Ele vor proteja balconul de vant, ploaie, zgomot stradal, ninsoare,etc.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul reprezinta unul dintre cele mai populare materiale.Tot mai multi clienti opteaza pentru produsele de umbrire de aluminiu. Instalam pergole aluminiu si copertine retractabile cu brate. Produsele noastre sunt realizate din duraluminiu, un material usor ca si greutate ce nu pune presiune pe fundatii. Mai mult, acest material este rezistent si facil de ingrjit.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertinele si pergolele piscina vor crea umbrirea necesara pentru confort in spatiul piscinei. Pergolele cu prelata mare si cele bioclimatice sunt recomandate pentru piscinele de mari dimensiuni, comerciale. Aceste produse pot functiona si pentru piscinele mai mici, rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram