Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Brasov

Copertine pergole Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Brasov. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Instalam sisteme automate de umbrire si va propunem in acest sens copertinele si pergolele retractabile. Aceste solutii de umbrire au valoare dubla, fiind si practice, dar si estetice. Ele infrumuseteaza spatiul de instalare.

Pergola cu actionare electrica amplifica functionalitatea spatiului exterior, ce poate fi folosit asemeni unei camere de la interior. In plus, pergola este facil de operat de la distanta, prin aplicatie de pe telefonul Smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Examinati instalarea de pergole si copertine pentru a va bucura de confort in spatiul terasei mai mult timp. Realizam pergole si copertine de cea mai inalta calitate, care rezista cu succes expunerii la elementele naturale.

Pentru cei interesati, putem monta copertine si pergole retractabile pentru terasa pentru protectia completa sau partiala a terasei. Copertina terasa retractabila va oferi umbra necesara confortului cand soarele este intens. In plus, pergola rezista elementelor naturale precum vant, ploaie, ninsoare. Daca doriti sa utilizati terasa si in afara sezonului estival, puteti alege pergola cu inchidere cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergolele sunt solutii estetice de extindere a spatiului de servire a clientilor si asigura servirea pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Pergolele exterioare pentru restaurant pot fi realizate din material ce protejeaza impotriva razelor nocive UV, fara a bloca vizibilitate spre decor.  Se poate opta si pentru pergole inchise pentru protectie sporita impotriva vantului si ploii.

Sistemele retractabile sunt des instalate la exteriorul barurilor si al restaurantelor datorita mecanismului ascuns.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este construita din lamele de aluminiu rezistente la vremea nefavorabila si care nu pun presiune pe structura pergolei. Lamelele unei pergole bioclimatice vor prelua si drena apa printr-un sistem de jgheaburi complexe.

Multe pergole bioclimatice au senzori de ploaie, lumina, temperatura, permitand actionarea automata in functie de setari si necesitati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa oferiti protectie la intrarea in locuinta, optati pentru copertine intrare. Avem materiale diverse din care putem construi marchize intrare case. In plus, ele se vor imbina armonios cu aspectul exterior al resedintei dvs. Multi clienti aleg sa instaleze marchize usa intrare intrucat ele ofera protectie si modifica esential aspectul fatadei casei.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

 

Amplificati utilitatea spatiului de la balcon si alegeti sa il protejati prin copertine retractabile, cu brate sau verticale cu carlig. Balcoanele inguste de bloc pot fi protejate prin copertine verticale, iar balcoanele de mari dimensiuni pot fi ocrotite prin pergole clasice si bioclimatice. Acestea din urma pot prezenta si inchideri de sticla.

Balcoanele mai mari (terase), aflate la etajul casei sau la blocurile mai mici pot beneficia prin instalarea de pergole cu prelata sau bioclimatice cu inchidere cu sticla.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergolele din aluminiu se gasesc din ce in ce mai frecvent in diverse aplicatii, aluminiul fiind un material usor, cu rezistenta inalta la umezeala, ruginire, elemente naturale. In plus, pergolele din aluminiu se pot curata foarte usor. Aluminiul este mai usor de modelat decat alte materiale, putand lua forme perfect adaptate spatiului dvs.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Ameliorati confortul de langa spatiul piscinei prin instalarea de pergole. Montam pergole si pentru piscine comerciale, cu prelata sau chiar bioclimatice.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram