Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Braila

Copertine pergole Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Braila. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de copertine marchize, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Usor de instalat pe perete si rezistente la conditii meteo extreme (furtuni puternice), copertinele fixe pentru terase sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete limitate.

Daca doriti sa protejati doar partial si doar la nevoie spatiul terasei, o coperatina terasa retractabila constituie o buna investitie. Copertina terasa retractabila va spori confortul pe timpul verii, oferind umbrirea necesara pe terasa.

Copertine pentru casa

Pentru protejarea intrarii in locuinte, copertine intrare sunt mereu o investitie inspirata. O pergola intrare casa poate fi realizata din materiale variate, potrivite functional si estetic unei proprietati.

Daca doriti sa imbunatatiti aspectul casei si protectie la intrare, optati pentru o pergola usa intrare.

Avem numeroase solutii si pentru gradina. Este necesar sa analizati spatiul de amplasare, materialul si bugetul disponibil atunci cand alegeti modelul de pergola/copertina gradina. Pentru gradini, foarte populare sunt copertine/pergole din lemn.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui restaurant/bar in cautarea de solutii pentru servirea clientilor la exterior, indiferent de vreme, analizati instalarea de pergole. Utilizam materiale rezistente pentru copertinele exterioare. In timpul vremii racoroase sau urate, clientii restaurantului dvs se vor relaxa la cina dupa instalarea de copertina/marchiza inchisa.

Multi proprietari de baruri/restaurante aleg sa instaleze sisteme retractabile deoarece mecanismele lor de operare nu sunt evidente.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de produse cu tehnologii inovatoare, va sugeram sa optati pentru pergolele bioclimatice. Modul de asezare a lamelelor de aluminiu pentru pergola bioclimatica permite ajustarea unghiului lamelelor. Mai mult decat atat, lamelele vor colecta si drena apa cu ajutorul unui sistem eficient de jgheaburi.

In oferta noastra se afla si pergole bioclimatice cu senzori (lumina, ploaie, temperatura) care vor actiona pergolele atunci cand se activeaza.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin instalarea de copertine si pergole. Des intalnite in balcoane sunt sistemele retractabile. Examinati si varianta de copertine policarbonat, cu rezistenta la impact. Ele nu altereaza vizibilitatea catre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Fabricam pergole din aluminiu la preturi avantajoase. Aceste pergole sunt mai usoare decat modelele din otel care implica si lucrari de consolidare a fundatiilor. Intrucat aluminiul este mai usor de modelat decat otelul, putem realiza pergole aluminiu cu design-uri variate si atragatoare. Ele se vor integra perfect decorului.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Pentru a crea umbrire in zona piscinei, putem instala copertina piscina. Dispunem de solutii diverse si pentru spatiul din fata garajului, unde putem instala pergola garaj. Contactati-ne astazi pentru detalii pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram