Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Zalau

Copertine pergole Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Zalau. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Cand va doriti solutii de umbrirer care sa amplifice versatilitatea unui spatiu, sistemele retractabile sunt printre cele mai bune alegeri. Copertinele si pergolele retractabile infrumuseteaza spatiul de instalare, elimina nevoia folosirii aerului conditionat si reduc cheltuielile pentru energie. Ele cresc pretul unei proprietati si fidelizeaza clientii restaurantelor, cafenelelor, teraselor, pensiunilor.

Pentru utilizare cat mai facila, va recomandam sa alegeti pergolele electrice (cu actionare electrica). Ele permit operarea de la distanta nu doar prin telecomanda, ci si prin aplicatie de pe telefonul mobil.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Materialele folosite nu se degradeaza in urma expunerii la elementele naturale si completeaza aspectul terasei.

Va sugeram sa va decideti in a alege pergole si copertine retractabile. Cu solutiile retractabile, veti umbri terasa doar atat cat va doriti (partial, total). Produsele noastre sunt fabricate din materiale rezistente la vant, ninsoare, ploaie, astfel ca pergola va putea ramane extinsa si pe vreme rea. Pentru protectie totala impotriva frigului si conditiilor meteo extreme, va sugeram sa optati si pentru instalarea de inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui restaurant/bar in cautarea atragerii clientilor si in zilele toride de vara, extinderea spatiului de servire la exterior este o investitie inspirata. Pentru a creste confortul clientilor in aceste zone, creati umbra cu ajutorul pergolelor si a copertinelor.

Restaurantele, barurile, cafenelele stradale, pensiunile beneficiaza cel mai mult prin instalarea de produse de umbrire retractabile. Acestea sunt usor de actionat de angajati, dar si estetice, mecanismele de actionare fiind ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este o tipologie aparte datorita modului inovator de dispunere a lamelelor de aluminiu pe acoperis. Lamelele sunt dispuse paralel si pot fi orientate ca unghi, dar si deschise sau inchise atat de mult cat doriti, pentru a lasa soarele si aerul sa treaca. Mai mult decat atat, pergolele bioclimatice sunt total automatizate si nu se infiltreaza, apa pluviala fiind colectata si indepartata de pe ele printr-un sistem de jgheaburi.

Instalam pergole bioclimatice cu senzori de temperatura, ploaie sau lumina. Odata ce acesti senzori sunt activati, sunt actionate si pergolele bioclimatice.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Asigurati protectie in balcoanele fara acoperis prin instalarea de copertine si pergole. Cei mai multi clienti aleg sa instaleze sisteme retractabile cu brate sau verticale cu carlig. In balcoanele inguste pot fi instalate copertine verticale, in timp ce in balcoanele mai mari, se poate opta pentru pergole clasice si bioclimatice.

Nu uitati ca puteti proteja maxim balconul completand pergolele cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Produsele de umbrire cu structura metalica sunt tot mai cautate de clienti. Va propunem copertine cu brate retractabile si pergole aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare, mai usor ca si greutate decat alte materiale. In plus, acest tip de aluminiu este rezistent si presupune intretinere usoara.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de relaxarea oferita de piscina  si obtineti umbrire prin montarea de copertine si pergole piscina. Pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni, pergolele cu prelata mare sunt produse excelente. Pergolele bioclimatice sunt si ele cautate, atat pentru piscinele rezidentiale, cat si pentru cele comerciale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram