Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Vaslui

Copertine pergole Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Vaslui. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Alegeti pergole si copertine retractabile daca doriti sa oferiti mai multa functionalitate spatiului de la exterior.  Sistemele retractabile permit umbrirea doar la nevoie, dar si elimina nevoia unui aer conditionat la interior. In plus, ele pot creste valoarea unei case si infrumuseta spatiul de instalare.

Pergola electrica (cu actionare electrica) va creste utilitatea spatiului de la exterior. In plus, ea poate fi usor actionata de la distanta, prin telecomanda sau telefon Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Montam copertine si pergole pe terase din materiale rezistenta la elementele naturale, care fac posibila utilizarea teraselor si cand soarele este extrem de intens. Daca optati pentru copertine si pergole retractabile, veti putea feri de soare partial sau integral, zonele terasei, in functie de nevoile de la un moment dat. Pergolele pot fi desfasurate pe ploaie, vant, ninsoare, protejand intr-o anumita masura. Daca o veti completa cu inchideri de sticla glisanta, veti obtine un spatiu folosibil indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Clientii sunt atrasi mai mult de localurile cu spatii de servire si la exterior, intrucat au mai multe optiuni. In plus, spatiile de servire umbrite cu pergole sau copertine ofera mai mult confort si sunt mai placute. Instalama copertine si pergole pentru restaurante, cafenele stradale, baruri, hoteluri ce opresc razele nocive ale soarelui.

Spatiile de servire de la exterior pot fi excelent umbrite cu sisteme retractabile. Ele au mecanisme discrete si sunt usor de actionat de angajatii unui restaurant.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Atunci cand pentru dvs primeaza, mai mult decat orice, versatilitatea, va invitam sa examinati pergolele bioclimatice. Lamelele din aluminiu din care este alcatuit acoperisul pergolei bioclimatice pot fi deschise, inchise, sau orientate in functie de cata lumina si aer vreti sa treaca. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa de pe acoperis printr-un sistem complex de jgheaburi, riscul infiltrarii apei pluviale fiind minim.

In oferta noastra se afla si pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie si temperatura. Ele vor fi actionate de catre senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pentru a schimba total fatada casei dvs, vopsirea acesteia intr-o noua culoare nu este singura solutie. Alegeti sa instalati o marchiza usa de intrare ce protejeaza impotriva soarelui, vantului, ploii. Montam marchize usa intrare in culori diverse ce scot din anonimat orice resedinta.

Pentru gradina si terasa dvs, va sugeram copertinele sau pergolele. Nu alegeti structura de umbrire pana nu decideti locul lor de instalare. Va subliniem ca pergolele pot fi independente, avand o structura proprie, in timp ce copertinele nu pot fi ancorate fara un suport curent.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Finalizati balconul descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Va propunem sisteme retractabile pentru balcoane diverse. In balcoanele inguste de bloc, copertinele verticale sunt alegeri potrivite. Balcoanele mai mari, insa, pot fi protejate cu pergole clasice sau bioclimatice. Adaugati inchideri cu sticla securizata glisanta pentru a obtine un balcon protejat si securizat.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Folosim structuri din duraluminiu de prima prelucrare cu rezistenta inalta, dar greutate mica. Aceste solutii din aluminiu nu pun presiune pe terase si balcoane si sunt usor de intretinut si curatat.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Multi clienti evita piscina in zilele luminoase de vara, din cauza absentei unor solutii de umbrire. Profitati la maximum de piscina dvs si contactati-ne pentru instalarea de copertine sau pergole. Instalam pergole cu prelate mari si pergole bioclimatice pentru piscinele rezidentiale, dar si comerciale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram