Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Turda

Copertine pergole Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Turda. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Astazi, copertinele si pergolele retractabile sunt din ce in ce mai intalnite in locatiile comerciale si rezidentiale. Aceste structuri permit umbrirea doar la nevoie, dar au si alte beneficii. Copertinele si pergolele retractabile permit folosirea spatiului de instalare in mod versatil, elimina nevoia unui aparat de aer conditionat, atrag clientii si cresc valoarea de vanzare a unei case.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este printre cele mai populare produse retractabile. Ea este usor de inchis sau deschis de la distanta, prin aplicatie de pe Smartphone sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Folosirea teraselor este fireasca in zilele placute, dar cei mai multi dintre noi evita terasa cand soarele este prea puternic. Alegeti sa umbriti terasa cu pergole sau copertine din materiale care protejeaza de razele solare nocive, dar si infrumusetesc terasa. Produsele noastre vin in culori numeroase, pentru a se potrivi cat mai bine cu spatiul dvs.

Pergolele si copertinele retractabile sunt produsele cele mai potrivite pentru terase deoarece veti putea umbri terasa doar la nevoie, atat de mult sau putin doriti. Materialele pe care le folosim rezista la vant, ploaie, ninsoare si nu va fi nevoie sa strangeti pergola in zilele urate.

Poate va surade ideea sa transformati terasa intr-un spatiu protejat de conditiile meteo neplacute. Pentru aceasta, va trebui sa adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior toata vara, veti avea nevoie de produse de umbrire pentru confortul clientilor. Instalam pergole si copertine din materiale ce protejeaza impotriva radiatiilor nocive UV si nu opresc accesul spre priveliste (acolo unde este cazul).

Cei mai multi proprietari de restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, pensiuni, cafenele instaleaza sisteme de umbrire retractabile. Mecanismele de actionare nu fac doar facila extinderea si retragerea pergolelor, ci sunt si ascunse, nealterand fatada localului.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si complet automatizata. Lamelele pot fi deschise si inchise in diverse unghiuri, dar si orientate diferit. Daca ploua, pergola bioclimatica nu lasa apa sa treaca, dar nu cauzeaza efectul de sera intrucat lasa aerul sa circule pentru ventilatie. Datorita dispunerii speciale, lamelele preiau si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, cand senzorii cu care vin sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Clientii interesati de protejarea de vant/ploaie a intrarilor in imobile pot opta pentru marchize intrare. Folosim materiale durabile in culori variate, pentru a se integra cat mai armonios in fatada casei. Marchizele usa intrare protejeaza la intrarea in casa de vant, ploaie, soare, dar pot aduce si elementul de originalitate pe care il cautati pentru casa dvs.

Contactati-ne si pentru solutii de umbrire pentru terasa si gradina. Fabricam pergole si copertine conform preferintelor dvs. Alegeti mai intai locul de instalare, intrucat copertinele nu pot fi instalate fara suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru balcoanele deschise propunem pergole si copertine din materiale rezistente, in design-uri variate. Cei mai multi clienti aleg sistemele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) pentru balcoanele descoperite.

Balcoanele mai spatioase pot fi umbrite cu pergole clasice si bioclimatice, in timp ce balcoanele mai inguste, de bloc, beneficiaza prin instalarea de copertine verticale. Indiferent de dimensiunile balconului dvs, analizati si varianta protejarii sale superioare de elementele naturale prin instalarea si de inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Nu mai amanati protejarea spatiilor de la exterior de teama necesitatii intaririi fundatiilor. Aceste lucrari sunt necesare doar pentru pergolele care sunt grele si pun presiune. Folosim duraluminiu (usor ca si greutate) de prima prelucrare pentru copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Este un material rezistent care nu exercita presiune pe locul de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca doriti sa obtineti umbrire in zona piscinei, nu ezitati sa ne solicitati pentru instalare de copertine sau pergole piscina. Pergolele bioclimatice si cele cu prelata sunt modele populare pentru piscinele de mari dimensiuni, comerciale, dar pot fi montate si pentru pensiunile mai mici, rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram