Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Titu

Copertine pergole Titu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Titu. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre desobire de copertinele traditionale fixe, pergolele si copertinele retractabile ofera flexibilitate inalta in folosire. Cu ajutorul unui astfel de sistem automat de umbrire, veti putea proteja doar zonele alese si doar la nevoie. Aceasta functionalitate explica prezenta de pergole retractabile in numeroase locatii rezidentiale si comerciale.

In oferta noastra se afla si pergola electrica (cu actionare electrica) pe care o puteti opera din aplicatia de pe telefon sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Profitati la maximum de spatiul terasei prin instalarea de pergole si copertine. Avem o varietate generoasa de modele si materiale pentru a va oferi pergolele cele mai potrivite.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant si detineti spatiul la exteriorul acestuia, este pacat sa nu profitati de el pe tot parcursul anului! Puteti oferi momente de relaxare clientilor prin protejarea acestor spatii prin copertine exterioare. Materialele folosite sunt durabile si nu lasa razele nocive UV sa treaca. Cu o copertina/marchiza inchisa, clientii dvs se vor bucura de un ceai cald la exterior, chiar si cand ploua sau este frig.

Multi proprietari de baruri/restaurante aleg sistemele retractabile intrucat mecanismele lor de operare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica reprezinta un model aparte, modul de dispunere a lamelelor de aluminiu permitand ajustarea unghiului de deschidere. Vara, veti asiguta circulatia aerului prin deschiderea copertinei, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul unde este ea instalata.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (lumina, ploaie, temperatura) ce vor actiona pergolele ori de cate ori se activeaza.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pentru a modifica aspectul la exterior al unei locuinte fara cheltuieli majore, va propunem copertine intrare. Vom folosi materialele cele mai bune pentru a crea pergola intrare casa cea mai potrivita stilului decorativ al casei dvs. In plus, o marchiza usa intrare va oferi protectia dorita in aceasta zona.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru balcoanele fara acoperis putem construe copertine si pergole din materiale durabile. Multi clienti aleg sistemele retractabile. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine retractabile pe structura de aluminiu. Acestea sunt usoare putand fi montate pe orice terasa cu minime lucrari de intarire si amenajare. Pergolele din aluminiu sunt de doua tipuri: cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Puteti optimiza confortul din zona piscinei prin crearea de umbrire prin instalare de copertina piscina. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram