Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Tasnad

Copertine pergole Tasnad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Tasnad. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Catalogul produselor pe care vi le oferim este vast si include si pergole retractabile. Cu un sistem automat de copertine marchize retractabile, veti putea ocroti zonele alese doar in momentele dorite. Aceste modele surclaseaza variantele traditionale prin flexibiliate.

Daca doriti modele usor de folosit chiar si de la distanta, va sugeram sa optati pentru modelele electrica. O pergola electrica (cu actionare electrica) poate fi operata prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart, transformand spatiul de la exterior intr-o camera aditionala a locuintei.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Stiati ca puteti sa folositi spatiul terasei chiar si pe perioada lunilor mai putin insorite? Va propunem pergole si copertine terase din materiale durabile care aduc valoare estetica si functionala oricarei terase.

Putem instala copertine fixe—foarte cautate de clientii cu bugete limitate. Pretul mic este doar un argument pentru achizitia lor, copertinele fixe protejand excelent de vremea urata si fiind rapid de instalat.

Considerati copertina terasa retractabila, care se remarca prin versatilitate. Ea asigura protectia doar la nevoie pentru zonele selectate.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Suntem pregatiti sa extindem zona de servire a barului/restaurantului dvs la exterior prin instalarea de copertine pergole. Folosim materiale durabile care nu lasa razele nocive UV sa treaca. Clientii restaurantului/barului dvs se vor bucura la o cina chiar si in timpul vremii ploioasa dupa ce instalam o copertina/marchiza inchisa.

Cel mai des intalnite in spatiile exterioare barurilor/restaurantelor sunt sistemele retractabile, pentru discretia mecanismelor lor de actionare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de amplasare a lamelelor din aluminiu face pergola bioclimatic extrem de speciala. Cu o astfel de pergola, veti putea ajusta unghiul de deschidere al lamelelor, in functie de necesitatile de moment. Pergola bioclimatica este usoara si diminueaza riscul de infiltratie printr-un sistem complex de jgheaburi.

Daca va intereseaza, putem instala pergole bioclimatice cu senzori de lumina/temperatura/ploaie. In momentul in care acesti senzori se activeaza, se actioneaza automat si pergola bioclimatica.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Fabricam copertine intrare pentru locatii rezidentiale si comerciale. Tehnicienii nostri sunt creativi si experimentati in realizarea unor modele durabile, dar si atractive ca design. Cu o pergola usa intrare, veti asigura si protejarea la intrare, nu doar modificarea aspectului exterior al locuintei.

Dispunem de resurse si pentru confectionarea de pergole copertina gradina. Lemnul este materialul cel mai folosit pentru gradina, dar va punem la dispozitie si alte materiale.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului si alegeti unul dintre multele modele de pergole/copertine pe care vi le propunem. Sistemele retractabile sunt des utilizate pentru balcon. Va oferim si copertine policarbonat, extrem de rezistente la impact si atractive ca pret.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca multi clienti opteaza pentru pergole din otel, pergolele din aluminiu sunt aproape la fel de populare printre clienti. Daca modelele din otel sunt mai grele si impun lucrari de consolidare a fundatiilor, pergolele din aluminiu elimina nevoia acestor lucrari, ele fiind mai usoare. In plus, aluminiul se poate modela si structurile pot fi construite pentru imbinarea perfecta in decor.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca simtiti ca ceva lipseste in spatiul piscinei, considerati instalarea de copertina piscina. Ea va oferi umbrirea necesara pentru confortul sporit la piscina. Putem veni si instala si pergola garaj-ea da utilitate si infrumuseteaza zona din fata garajului. Suntem aici pentru detalii legate de pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram