Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Targu Neamt

Copertine pergole Targu Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Targu Neamt. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de copertine marchize, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Daca doriti sa extindeti spatiul unei terase, pergolele si copertinele reprezinta investitii avantajoase. Ele pot fi construite din materiale de inalta calitate cu rezistenta sporita la elementele naturii.

Copertinele fixe pentru terase presupun o instalare simpla si se evidentiaza cu rezistenta la intemperii (furtuni). In plus, ele au preturi atragatoare pentru cei mai multi clienti.

Puteti opta si pentru o copertina terasa retractabila. Aceasta va permite protectia partiala si doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor luminoase de vara.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante decisi sa isi serveasca la exterior clientii, indiferent de conditiile meteo, ne solicita pentru fabricarea de copertine pergole. Materialele pe care le folosim protejeaza si impotriva razelor UV. Va sugeram sa examinati varianta instalarii de copertina/marchiza inchisa pentru barul/restaurantul dvs. Ea va proteja clientii de vremea racoroasa.

Sistemele retractabile sunt apreciate de multi detinatori de baruri/restaurante datorita mecanismelor de actionare ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica are un loc aparte in categoria produselor de protectie la exterior. Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu face posibila modificarea unghiului de deschidere a pergolei, conform necesitatilor. Vara, veti dori sa deschideti acest unghi, iar iarna il veti inchide pentru incalzirea spatiului.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina) ce sunt operate prin declansarea senzorilor cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa oferiti protectie la intrarea in locuinta, optati pentru copertine intrare. Avem materiale diverse din care putem construe pergola intrare case. In plus, ele se vor imbina armonios cu aspectul exterior al resedintei dvs. Multi clienti aleg sa instaleze o pergola usa intrare intrucat ea poate aduce elementul distinctiv care lipsea locuintei.

Pentru a instala o pergola copertina gradina, va indemnam sa va ganditi la spatiul unde va fi instalata si materialele din care sa o realizati. Pentru spatiul gradinii, cei mai multi clienti aleg sa instaleze copertine/pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va indemnam sa alegeti copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele fara acoperis. Sistemele retractabile sunt mereu alegeri potrivite. Putem confectiona si copertine policarbonat—sunt rezistente la impact si nu obtureaza vizibilitatea!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Fabricam pergole si copertine din aluminiu la preturi atractive. Va recomandam sa alegeti modelele din aluminiu si nu cele din otel, care sunt grele si duc la necesitatea lucrarilor de consolidare a fundatiei. Va oferim copertine pergole variate ca design, cu durabilitate mare in timp.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Nu uitati de spatiul din fata garajului unde putem instala pergola garaj. Sunati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram