Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Targu Mures

Copertine pergole Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Targu Mures. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea de copertine din cauza lipsei lor de flexibilitate, va sugeram sa luati in considerare solutiile moderne, de tip retractabil. Copertinele si pergolele retractabile cresc confortul, creand umbrire, dar si elimina nevoia unui aparat de aer conditionat la interior. Ele cresc pretul de vanzare a unei case si atrag clientii in restaurantul, cafeneaua, terasa dvs.

Usor de utilizat chiar si de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart, pergola electrica (cu actionare electrica) este o optiune excelenta pentru aplicatiile comerciale si rezidentiale.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Folosim materiale inalt calitative, care protejeaza impotriva radiatiilor UV nocive si rezista in timp.

Solutiile retractabile de umbrire amplifica utilitatea spatiului. Cu ajutorul unei pergole retractabile, veti umbri partial sau total spatiul terasei. Cum materialele folosite sunt rezistente la ploaie, vant, ninsoare, pergola va putea ramane extinsa si cand vremea nu este frumoasa. Ganditi-va si la varianta instalarii de inchideri cu sticla glisanta-- ele vor ajuta la protectia maxima a terasei impotriva vremii urate si racoroase.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant, pensiune, cafenea, bar, probabil ca ati invatat, deja, ca multi clienti sunt atrasi de localurile cu terasa pe timpul verii. Puteti imbunatati confortul clientilor prin umbrirea teraselor cu pergole si copertine.

Folosim materiale in diverse culori, care opresc radiatiile UV nocive. Multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile. Angajatii se vor focusa pe servirea clientilor, aceste sisteme fiind usor de actionat. In plus, sistemele au mecanismele de actionare ascunse si nu altereaza aspectul fatadelor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Cu acorperisul compus din lamele de aluminiu dispuse paralel, pergola bioclimatica se impune prin nivelul inalt de ajustare. Lamelele pot fi inchise sau deschise atat cat doriti, dar si orientate, pentru a permite aerului si luminii sa treaca. Datorita dispunerii speciale, lamelele preiau si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, in functie de senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Fabricam copertine intrare pentru locatii rezidentiale si comerciale. Tehnicienii nostri sunt creativi si experimentati in realizarea de marchize usa intrare in culori diverse, in acord cu stilul arhitectural al locuintei dvs. Cu marchiza usa intrare, castigati nu doar protectie la intrarea in casa, ci si un accent decorativ care scoate proprietatea in evidenta.

Pentru gradina si terasa, va propunem copertine si pergole. Primul lucru la care sa va ganditi este locul de instalare pentru aceste structuri. Pergola nu are nevoie de suport existent, intrucat are propria structura, in timp ce copertina nu poate fi instalata fara un suport.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului si alegeti unul dintre multele modele de pergole si copertine pe care vi le propunem. Sistemele retractabile cu brate retractabile sau verticale cu carlig sunt des utilizate pentru balcon.

Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale,  iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si  pergole bioclimatice. Puteti completa aceste pergole cu inchideri cu sticla securizata glisanta. Veti obtine un balcon sigur si protejat de conditiile meteo nefavorabile 365 de zile pe an.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu pentru locatii rezidentiale si comerciale. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, cu rezistenta inalta si greutate mica. Structurile de umbrire din aluminiu sunt usor de intretinut, nu pun presiune pe terase si balcoane si nu necesita re-vopsire.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca simtiti ca ceva lipseste pentru confort in spatiul piscinei, luati in calcul instalarea de copertine sau pergole pentru umbrire. Va propunem copertine cu prelata de mari dimensiuni pentru piscine comerciale, dar si pergole bioclimatice. Ele sunt potrivite atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram