Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Targu Lapus

Copertine pergole Targu Lapus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Targu Lapus. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza modul de folosire a spatiului de instalare, acesta ramanand umbrit indiferent daca este nevoie sau nu, sistemele retractabile va lasa sa umbriti numai cand este necesar un spatiu. Solutiile de umbrire retractabile sunt preferate pe proprietatile rezidentiale si comerciale (restaurante, baruri, cafenele) si din prisma numeroaselor avantaje pe care le au. Ele infrumuseteaza, elimina nevoia aerului conditionat la interior, atrag clientii si cresc pretul unei proprietati.

Modelul cel mai popular in categoria produselor retractabile este pergola electrica (cu actionare electrica). Popularitatea sa este data de usurinta operarii, pergola electrica putand fi retrasa sau extinsa din telecomanda sau aplicatie pe telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Petreceti momente de relaxare pe terasa si in zilele cele mai insorite din an prin instalarea unor produse de umbrire precum pergole si copertine. Acestea sunt realizate din materiale care opresc radiatiile nocive ale soarelui. Pot fi in culori variate, pentru a se imbina armonios cu stilul decorativ al spatiului.

Multi clienti aleg copertinele si pergolele retractabile pentru terase, intrucat permit umbrirea doar la nevoie. Cu aceste produse veti umbri partial sau integral terasa, dupa cum considerati. Nu trebuie sa strangeti pergola sau copertina la sfarsitul verii intrucat folosim materiale care se degradeaza de la vant, ploaie, ninsoare.

Va sugeram sa va ganditi daca vreti sa protejati total terasa de elementele naturale. In caz afirmativ, va fi nevoie sa adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata. Veti putea, astfel, folosi terasa tot anul, indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Incurajam proprietarii de restaurant si baruri sa completeze spatiile de servire de la exterior cu structuri de umbrire. Va oferim pergole si copertine din materiale durabile, rezistente la razele UV, in culori variate.

Multi detinatori de cafenele, hoteluri, pensiuni, baruri si restaurante aleg sistemele retractabile deoarece angajatii le pot actiona foarte usor. Mai mult de atat, aceste produse au mecanismele de actionare ascunse, pentru a nu altera aspectul fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O categorie aparta o constituie pergolele bioclimatice. Ele sunt construite din lamele din aluminiu pe care le puteti ajusta la unghiuri variate, dar si orienta in moduri diverse.  Pe timpul verii, deschiderea lamelelor va permite o ventilatie eficienta, in timp ce in timpul lunilor racoroase, inchiderea lamelelor va creste confortul termic. Cum ele sunt automatizate total, pergolele bioclimatice pot fi actionate de pe smartphone sau tableta.

In oferta noastra includem si pergole cu senzori (temperatura, lumina, ploaie) ce se vor actiona automat, odata cu activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Evitati cheltuielile substantiale de varuire a exteriorului locuintei dvs si alegeti sa-i schimbati aspectul cu o marchiza usa intrare. Folosim materiale rezistente, in culori diverse, pentru ca marchiza usa intrare sa dea o nota aparte casei dvs. Marchiza usa intrare este mereu o decizie inspirata, fiind deopotriv functionala si estetica.

Pentru curte si terasa va propunem pergole si copertine. Chiar daca aspectul este important, prima decizie pe care trebuie sa o luati este sa alegeti locul de instalare. Pergola este independenta, dar copertina are nevoie mereu o structura-suport pentru instalare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

 

Amplificati utilitatea balconului descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Pentru balcoane, cele mai populare si potrivite modele sunt cele retractabile, cu brate sau verticale cu carlig. In balcoanele spatioase, mai adecvate sunt pergolele clasice si bioclimatice, in timp ce in balcoanele mai mici, copertinele verticale ofera cea mai buna protectie impotriva soarelui.

Fie ca stai la vila si aveti un balcon spatios, sau vreti sa umbriti balconul mic, va amintim ca le puteti proteja total impotriva conditiilor meteo nefavorabile si a zgomotului stradal. Ca si in cazul teraselor, puteti adauga inchideri cu sticla glisanta securizata pentru a obtine un spatiu sigur si ocrotit de vant, ploaie, ninsoare tot anul.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Unul dintre materialele tot mai des utilizate in constructia de structuri de umbrire este aluminiu. Analizati oferta noastra de copertine retractabile si pergole aluminiu. Aceste produse sunt usoare ca si greutate si rezistente in timp, fiind realizate din duraluminiu de prima prelucrare. Solutiile de umbrire nu vor exercita presiuni pe fundatiile locurilor de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va complet de zona piscinei si creati umbra cu pergole sau copertina piscine. Instalam pergole bioclimatice si cu prelata atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele mai mici, de tip rezidential.

 


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram