Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Targu Frumos

Copertine pergole Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Targu Frumos. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Tehnologiile moderne permit construirea de structuri protective la exterior mai versatile decat modelele standard. Va prezentam, in acest sens, pergolele retractabile. Aceste copertine marchize, cele mai multe dintre ele automatizate, permit protejarea zonelor alese doar la nevoie. De altfel, acesta este si motivul popularitatii lor in aplicatiile comerciale si rezidentiale.

Va incurajam sa alegeti pergola electrica (cu actionare electrica) pentru actionarea simpla si de la distanta prin telecomanda sau aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Prin instalarea de copertine si pergole, veti putea folosi terasele pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Atunci cand doriti sa protejati terasa cat mai repede, pentru costuri reduse, va propunem copertine fixe de terasa. Ele ofera o protectie incredibila impotriva vanturilor puternice si a furtunilor.

Pentru o mai mare versatilitate si flexibilitate in folosire, puteti opta pentru copertina terasa retractabila. Ea va proteja zona aleasa doar atunci cand aveti nevoie.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Incurajam proprietarii de restaurant si baruri sa opteze pentru instalarea de copertine si pergole. Asftel, clientii se vor bucura de spatiul exterior pe tot parcursul anului. Produsele noastre sunt durabile si ofera protectie si impotriva razelor nocive UV. Cu o copertina/marchiza inchisa, spatiul exterior al barului va fi mereu protejat de conditiile meteo nefavorabile.

Pentru un profil discret, va recomandam sa alegeti sisteme retractabile- mecanismele de actionare nu sunt vizibile!

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O categorie aparta o constituie pergolele bioclimatice. Ele sunt construite din lamele din aluminiu pe care le puteti ajusta la unghiuri variate. In sine, veti putea deschide/inchide acoperisul doar atat cat va doriti. Pe timpul verii, deschiderea lamelelor va permite o ventilatie eficienta, in timp ce in timpul lunilor racoroase, inchiderea lamelelor va creste confortul termic. Cum ele sunt automatizate total, pergolele bioclimatice pot fi actionate de pe smartphone sau tableta.

In oferta noastra includem si pergole cu senzori (temperatura, lumina, ploaie) ce se vor actiona automat, in functie de senzorii detinuti.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

O copertina intrare poate schimba fundamental aspectul exterior al unei resedinte. Materialele pe care le folosim sunt calitative, iar design-urile pe care vi le propunem vor completa desavarsit casa dvs. In plus, o pergola usa intrare ofera protectia dorita pentru usa de la intrare.

Avem solutii si pentru spatiul gradinii, acolo unde cei mai multi clienti aleg pergola copertina gradina pe structura de lemn. Luati aminte la spatiul de instalare si bugetul disponibil atunci cand alegeti materialul pentru copertina gradina.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu lasati balconul deschis cand aveti variante numeroase de copertine si pergole. Sistemele retractabile sunt preferatele clientilor pentru balcoane. Va propunem si copertine policarbonat care impresioneaza cu rezistenta la impact. Modelele noastre vor rezista in timp si infrumuseta zona balconului.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul si otelul constituie materialele cele mai populare pentru pergole. Daca otelul este mai greu si duce la nevoia consolidarii fundatiei, nu acelasi lucru se poate spune despre aluminiu. Pergolele din aluminiu nu exercita presiune, fiind mai usoare. Cum aluminiul este mai modelabil, produsele realizate iau forme extrem de variate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Evitati sa folositi piscina din cauza razelor orbitoare din zilele de vara?  Rezolvati aceasta problema prin instalare de copertina piscina. Daca vi se pare anost si inutil spatiul din fata garajului, instalati o copertina garaj. Ea va aduce utilitate si valoare estetica spatiului din fata garajului. Luati legatura cu noi pentru detalii pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram