Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Targoviste

Copertine pergole Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Targoviste. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat instalarea de copertine pana acum gandidu-va ca acestea sunt fixe si limitative in folosirea unui spatiu, va propunem sistemele retractabile. Copertinele si pergolele retractabile permit umbrirea unei zone doar la nevoie. Ele atrag clientii, infrumuseteaza spatiul de instalare si fac o proprietate rezidentiala mai valoroasa.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este in topul preferintelor printre clientii comerciali si rezidentiali, din motive lesne de inteles. Ea nu este doar usor de actionat din telecomanda sau aplicatie pe telefonul smart, ci si estetica, ea aducand valoare acolo unde este montata.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

De ce sa va limitati in a folosi terasa doar pe vreme placuta cand aveti optiunea instalarii de pergole si copertine terase? Acestea vor proteja de soarele arzator si radiatiile nocive ale soarelui.

Pergolele si copertinele retractabile sunt optiuni populare pentru spatiul terasei intrucat ele permit umbrirea unui spatiu partial sau total, doar cand doriti. Mai mult decat atat, ele pot fi lasate extinse si in afara verii, materialele fiin rezistente la ploaie, vant, zapada.

Va propunem sa analizati si montarea de inchideri cu sticla securizata glisanta. Astfel, terasa va fi ocrotita de vreme si va putea fi folosita asemeni unui spatiu de la interior.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Profitati la maximum de spatiul exterior al barului/restaurantului dvs si contactati-ne pentru montarea de copertine si pergole. Astfel, clientii dvs se vor bucura de momente placute si in zilele cele mai luminoase din an. Materialele folosite protejeaza de radiatiile nocive ale soarelui si vin in culori diverse, pentru completarea estetica a restaurantului, cafenelei, barului, pensiunii.

Cei mai multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile, intrucat sunt usor de folosit de catre angajatii ocupati cu servirea clientilor. In plus, sistemele retractabile au mecanismele de operare ascunse, deci nu uratesc fatada localului.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de structuri de protectie la exterior care sa asigure versatilitate ridicata, pergolele bioclimatice reprezinta cele mai potrivite alegeri. Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu din care sunt construite vor permite modificarea unghiului si orientarea, in functie de necesitati. Astfel, vara le veti deschide pentru o ventilatie optima, in timp ce iarna le veti inchide pentru a creste temperatura spatiului in care sunt instalate. Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, temperatura sau lumina. Ele se vor activa automat in functie de senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va ganditi ca locuinta dvs are nevoie de o renovare la exterior? Puteti schimba total aspectul exterior al locuintei prin instalarea de marchiza intrare case. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si protector. O marchiza intrare casa va oferi protectie pret de cateva momente pana deschideti umbrela, spre exemplu.

Putem realiza si pergola si copertina pentru terasa si gradina. Ganditi-va cu atentie unde o veti monta si ce aspect va avea. Copertina are nevoie de o structura ajutatoare pentru a fi montata, in timp ce pergola poate fi instalata singura, ea avand structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Completati spatiul oferit de balcon prin montarea de copertine si pergole balcon. Modelele retractabile verticale cu carlig si cu brate sunt foarte practice si cautate pentru balcon.

Recomandam sa alegeti pergole clasice sau bioclimatice daca aveti un balcon spatios (la etajul vilei, balcon tip terasa). Daca balconul este ingust (de regula, la bloc), copertinele verticale sunt alegeri mai potrivite.

Indiferent de marimea balconului, pot fi instalate inchideri cu sticla securizata glisanta. Ele vor proteja balconul de vant, ploaie, ninsoare si amplifica utilitatea lui.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Pentru cei mai multi clienti, otelul reprezinta principala optiune pentru structurile de la exterior. Cu toate acestea, tot mai multi clienti aleg structurile de protectie din aluminiu. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Acestea nu pun presiune pe fundatia locului de instalare (terase, balcoane), intrucat folosim duraluminiu de prima prelucrare-- un material usor ca si greutate, dar extrem de rezistent.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Nu intrati in casa din cauza soarelui stralucitor. Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei prin construirea de copertina si pergole piscine—va vor feri de razele prea stralucitoare ale soarelui. Pergolele cu prelata mare si pergolele bioclimatice sunt excelente pentru piscinele comerciale mari, dar pot functiona cu succes si la piscinele rezidentiale.

 


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram