Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Slatina

Copertine pergole Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Slatina. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de umbrire, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Instalam copertine si pergole retractabile pentru spatii rezidentiale, comerciale, spatii de birouri, etc. Ele cresc valoarea unei proprietati, elimina nevoia unui aparat de aer conditionat si infrumuseteaza locul de instalare.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este usor de utilizat si ofera versatilitate spatiului de instalare. Ea poate fi actionata de la distanta, direct din telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru folosirea teraselor si cand soarele arde cu putere. Instalam pergole si copertine pentru terase din materiale care protejeaza impotriva razelor nocive UV.

Cu ajutorul unor copertine sau pergole retractabile, veti putea umbri spatiul terasei partial sau total, in functie de nevoi. Materialele folosite rezista la ploaie, vant, ninsoare, astfel incat pergola poate ramane intinsa si cand vremea este neplacuta. Daca doriti sa protejati spatiul terasei de conditiile meteo nefavorabile si sa o folosit tot anul, completati spatiul cu inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pentru spatiile de la exteriorul barurilor si restaurantelor propunem copertine si pergole din materiale rezistente. Clientii aleg cafenelele, barurile, restaurantele cu terase si structuri de umbrire. Se folosesc materiale din PVC care opresc radiatiile UV si protejeaza in anumita masura.

Multi proprietari de restaurante, pensiuni, baruri, hoteluri aleg sistemele retractabile. Acestea sunt usor de actionat de catre angajati si nici nu modifica negativ fatada, intrucat mecanismele de actionare sunt subtile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Unul dintre cele mai inovatoare tipuri de pergole il reprezinta pergola bioclimatica. Modul de asezare a lamelelor de aluminiu de pe acoperis face posibila modificarea unghiului acestora. O deschidere a unghiului este preferabila vara, pentru ventilatie, in timp ce iarna se recomanda inchiderea lui. Riscul de infiltratie este scazut, apa pluviala fiind preluata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi.

Putem instala si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Acesti senzori vor actiona pergolele atunci cand se activeaza.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Alegeti marchize intrare pentru a proteja intrarea in locuinta. Marchiza usa de intrare va va feri de razele soarelui, ploaie, vant la intrarea in casa. Realizam marchize usa intrare de diverse culori care se imbina placut cu stilul arhitectural al casei.

Pentru terasa si gradina rezidentiala, va propuneme copertine si pergole. Intrucat fiecare dintre aceste solutii de umbrire are un specific de constructie, va sugeram sa alegeti, mai intai, locul de instalare. Copertina va avea nevoie de un suport existent pentru a fi ancorata, in timp ce pergola poate fi independenta, ea avand structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va indemnam sa alegeti copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele fara acoperis. Sistemele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) sunt mereu alegeri potrivite. Balcoanele mai mari (de tipul teraselor, balcoanelor de la etajul vilelor) pot fi protejate cu pergole clasice si bioclimatice. In balcoanele inguste de la blocuri, copertinele verticale se potrivesc cel mai bine.

Nu uitati ca puteti proteja maxim spatiul balconului de conditiile de meteo nefavorabile prin instalarea de inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Solutiile de umbrire pe structura metalica sunt din ce in ce mai raspandite. Va propunem copertine cu brate retractabile si pergole aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare, remarcabil prin greutatea usoara si rezistenta in timp. Aceste sisteme nu vor pune presiune pe fundatiile teraselor si balcoanelor.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei prin instalarea de copertina  si pergole piscina. Instalam pergola cu prelata de mari dimensiuni, atat la piscine comerciale, cat si la cele rezidentiale. Si pergolele bioclimatice sunt optiuni adecvate pentru umbrirea piscinelor. Contactati-ne pentru mai multe detalii!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram