Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Slanic Moldova

Copertine pergole Slanic Moldova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Slanic Moldova. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Printre modelele cu versatilitate inalta se afla pergolele retractabile. Cu ajutorul lor, veti proteja anumite zone doar atunci cand este nevoie. Multe dintre copertine marchize sunt automatizate. Avem si pergola electrica (cu actionare electrica) ce poate fi operata prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Extindeti perioada de folosire a spatiului terasei la 365 de zile din an prin instalarea de pergole si copertine terase. Ele va vor proteja de ploaie, vant, precum si vreme friguroasa. Daca doriti modele cu instalare rapida si cu preturi avantajoase, va sugeram sa ne contactati pentru copertine fixe. Sunt printre cele mai solide modele de pergole.

Pentru mai multa versatilitate, dar si preturi ceva mai ridicate, puteti sa decideti pentru montajul  de copertina terasa retractabila. O astfel de copertina poate fi actionata doar atunci cand aveti nevoie, pentru zonele prestabilite.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Contactati-ne pentru transformarea spatiului de la exteriorul barului/restaurantului dvs intr-unul functional 365 de zile din an. Realizam pergole/copertine din materiale rezistente care protejeaza impotriva vantului si a razelor nocive UV. Pentru protectie maxima pe timpul lunilor racoroase, va sugeram sa instalati copertina/marchiza inchisa.

Sistemele retractabile sunt cel mai des intalnite in restaurante si baruri, mecanismele lor ascunse fiind un argument decisiv pentru instalare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Atunci cand vorbim despre versatilitatea oferita de structurile de protectie la exterior, trebuie sa vorbim despre pergola bioclimatica. Aceasta este alcatuita din lamele astfel dispuse incat sa se poata regla unghiul de deschidere/inchidere. Mai mult, apa va fi colectata si drenata de lamele printr-un sistem eficient de jgheaburi.

Avem in catalog si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura) ce se vor declansa odata cu activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Stiati ca puteti sa schimbati total aspectul exterior al casei dvs printr-o investitie avantajoasa si durabila in timp? Nu vorbim despre varuirea fatadei, ci despre instalarea de pergola intrare case. Aceasta este o modalitate extrem de eficienta in a infrumuseta o locuinta. Produsele noastre se remarca prin durabilitate si designul atractiv. Mai mult, o pergola intrare case va proteja impotriva vremii urate la intrarea/iesirea din locuinta.

Avem si produse pentru gradina si multi clienti prefer copertine si pergole din lemn pentru spatiul gradinii. Insistam sa selectati atent unde le veti instala, din ce material sa fie realizate. Produsele noastre vin la preturi competitive.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu mai amanati inchiderea balconului si contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon. Multi dintre clienti aleg sistemele retractabile pentru balcon. Va propunem si copertine policarbonat, rezistente la impact si capabile sa nu opreasca accesul la privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Daca sunteti interesati de copertine si pergole, dar va este teama de costurile aditionale necesare pentru consolidarea fundatiei, va oferim pergole mai usoare, din aluminiu. Doar modele din otel presupun lucrari pentru fundatie. Produsele noastre sunt durabile si mult mai variate ca model, aluminiul fiind mai usor de modelat.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Oricat de luminoase ar fi zilele de vara, veti putea sa va relaxati si mai mult la piscina dupa instalarea de copertina piscina. Pentru spatiul din fata garajului, va propunem pergola garaj. Ea infrumuseteaza si optimizeaza functionalitatea acestui spatiu. Suntem mereu gata sa va oferim detalii despre pergola pret.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram