Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Sighetu Marmatiei

Copertine pergole Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Sighetu Marmatiei. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca pergolele traditionale sunt fixe si ofera protectie, indiferent de vreme, pergolele retractabile se remarca prin versatilitate. Ele pot fi actionate doar la nevoie pentru zonele alese. Probabil ca ati remarcat pergolele retractabile atat in locatii rezidentiale, cat si comerciale.

Putem fabrica pergole actionate manual si automatizate. Pentru usurinta la folosire si de la distanta, optati pentru pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea controla de la distanta prin telecomanda sau aplicatie de pe telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

In zilele noaste va puteti relaxa pe terasa, indiferent de conditiile meteo. Realizam copertine si pergole din materiale diverse si de tipuri diferite.

Daca sunteti interesat de solutii rapide si ieftine, va propunem copertine fixe. Ele sunt rapid de montat si extrem de rezistente la furtuni si vanturi puternice. Nu eliminati nici varianta pergolelor retractabile pentru terase. Cu o copertina terasa retractabila, veti putea proteja zonele alese doar la necesitate.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

V-ati gandit sa va serviti clientii la exterior pe toata perioada anului, nu doar vara? Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, va stam la dispozitie cu modele variate de copertine si pergolele. Materialele utilizate sunt durabile si protective impotriva razelor UV. Cu o copertina/marchiza inchisa, clientii dvs se vor relaxa chiar si daca vremea este friguroasa.

Sistemele retractabile sunt des instalate in afara barurilor si a restaurantelor, intrucat au sisteme de actionare ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de dispunere a lamelelor din aluminiu transforma pergola bioclimatica intr-una din cele mai versatile solutii de protectie la exterior. Astfel, aceasta pergola face posibila modificarea ughiului de deschidere. Veti putea deschide/inchide acoperisul in functie de nevoile dvs.

Va propunem sa analizati si pergolele cu senzori (lumina, ploaie, temperatura) ce sunt operate prin activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati usa de la intrarea in locuinta, va sugeram sa alegeti copertine intrare. Produsele noastre nu sunt doar durabile, fiind realizate din materiale de calitate superioara, ci si extrem de atragatoare. Contactati-ne pentru a va instala pergola usa intrare cea mai potrivita locuintei dvs.

In catalogul nostru include si pergola copertina gradina. Va indemnam sa nu va grabiti atunci cand decideti materialul si spatiul in care o vom monta. Luati aminte si la bugetul de care dispuneti! Multi clienti aleg copertine si pergole din lemn pentru gradini.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Sistemele retractabile sunt la mare cautare pentru spatiile de balcon. Putem realiza copertine policarbonat—ele se remarca prin rezistenta la impact. In plus, veti putea sa va bucurati de privelistea oferita de balcon!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul si otelul constituie materialele cele mai populare pentru pergole. Daca otelul este mai greu si duce la nevoia consolidarii fundatiei, nu acelasi lucru se poate spune despre aluminiu. Pergolele din aluminiu nu exercita presiune, fiind mai usoare. Cum aluminiul este mai modelabil, produsele realizate iau forme extrem de variate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina piscina. Ea va aduce umbrirea mult dorita vara. Adaugati valoare estetica si maximizati spatiul din fata garajului prin montarea de pergola garaj. Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram