Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Sibiu

Copertine pergole Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Sibiu. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Acolo unde instalarea unui sistem automat de umbrire este extrem de functionala, pergolele si copertinele retractabile sunt solutii inspirate. Aceste sisteme de umbrire amplifica utilitatea spatiului de instalare si infrumuseteaza spatiul, aducand o nota de originalitate si modernism.

Dupa instalarea unei pergole electrice (cu actionare electrica), veti putea folosi spatiul exterior asemeni unei camere de la interior. Actionarea pergolei se realizeaza si de la distanta, prin aplicate de pe smartphone sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati vremea urata sa va opreasca din folosirea terasei si examinati modelele noastre de pergole si copertine. Materialele din care le realizam sunt de inalta calitate si produsele noastre rezista intemperiilor.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, protejandu-va de razele intense ale soarelui. In plus, pergola poate fi desfasurata si cand conditiile meteo sunt mai putin prielnice (vant, ploaie, ninsoare). Optati pentru pergola cu inchidere cu sticla glisanta securizata pentru a putea folosi terasa indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc sa-si serveasca tot anul clientii in spatiul exterior pot sa ne contacteze pentru pergole. Utilizam materiale de inalta calitate pentru realizarea de copertine exterioare ce vor proteja impotriva razelor UV nocive fara a bloca accesul spre priveliste. Va incurajam sa maximizati spatiul de servire prin instalarea de pergole  retractabile cu inchideri de sticla securizata, ce  protejeaza  impotriva vantului, ploii, temperaturilor scazute, etc.

Solutiile de umbrire retractabile sunt frecvent instalate la exteriorul barurilor si restaurantelor, mecanismele de actionare putand fi putin vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Acest model de pergola nu exercita presiune pe structura. Lamelele sale colecteaza si dreneaza apa prin intermediul unui sistem complex de jgheaburi.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Ele se vor activa automat, in functie de setarile si nevoile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Instalam copertine, pergole in culori diverse. Instalam marchize la usa de la intrare-- ele aduc un plus decorativ fatadei casei, dar si ofera protectie impotriva elementelor naturale. Putem monta copertine in functie de nevoile si estetica resedintei dvs.

In cazul solutiilor de protectie pentru terasa din curte, va oferim mai multe optiuni. Va sugeram sa alegeti mai intai locul de instalare pentru pergola sau copertina. Totodata, luati aminte ca pergola poate fi independente, avand structura sa, in timp ce copertina necesita un suport de ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt optiunile favorite pentru clienti. Daca detineti un balcon ingust la bloc, va sugeram copertinele verticale. Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine retractabile (cu brate sau verticale cu carlig), in timp ce balcoanele de mari dimensiuni pot fi acoperite cu pergole clasice si bioclimatice, prevazute, eventual, cu inchidere cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Daca sunteti interesati de folosirea la maxim a spatiului la exterior, va sugeram sa optati pentru instalarea de pergole de aluminiu. Rezistent expunerii la umezeala, alternarilor de temperaturi, cu risc mic de ruginire si usor de curatat, aluminiul este din ce in ce mai folosit pentru realizarea de solutii de umbrire. In plus, aluminiul se poate modela facil, pergolele din aluminiu putand capata forme perfect adaptate spatiului.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Profitati de spatiul piscinei si in zilele cele mai luminoase din an prin instalarea de pergole. Montam pergole pentru piscine rezidentiale, dar si comerciale. Va sugeram pergolele mari cu prelata sau modelele bioclimatice pentru spatiul piscinei.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram