Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Sfantu Gheorghe

Copertine pergole Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Sfantu Gheorghe. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat instalarea de copertine pana acum gandidu-va ca acestea sunt fixe si prea putin utile in functionalitatea unui spatiu, va prezentam pergolele retractabile. Ele sunt sisteme automate de copertine marchize pentru actionare facila. Realizam produse variate care se imbina armonios cu decorul locuintei dvs.

Imbunatatiti utilitatea unui spatiu la exterior prin instalarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea opera de la distanta prin telecomanda sau chiar aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

De ce sa va limitati in a folosi terasa doar pe vreme buna cand aveti optiunea instalarii de pergole si copertine terase? Modelele noastre sunt realizate din materiale durabile si au design-uri atragatoare.

Va propunem copertine fixe—usor de instalat si cu preturi potrivite bugetelor limitate. Ele ofera protectie superioara la fenomenele meteo extreme (furtuni). Puteti sa examinati si modelele de copertina terasa retractabila. O astfel de copertina este excelenta cand doriti protectia unor zone, doar la nevoie.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, puteti atrage mai multi clienti prin protejarea spatiului de la exterior prin copertine/pergole. Materialele pe care le folosim in constructie sunt durabile si stopeaza razele nocive UV. Pentru o protectie superioara chiar si pe timpul iernii, va propunem copertina/marchiza inchisa.

Va subliniem ca sistemele retractabile sunt cautate pentru restaurante si baruri. Mecanisemele de operare sunt ascunse, ceea ce le ofera un plus de valoare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Atunci cand pentru dvs primeaza, mai mult decat orice, versatilitatea, va invitam sa examinati pergolele bioclimatice. Lamelele din aluminiu din care este alcatuita permite ajustarea unghiului. Veti putea inchide/deschide acoperisul doar cat doriti. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa printr-un sistem complex de jgheaburi.

In oferta noastra se afla si pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie si temperatura. Ele vor fi actionate de catre senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va ganditi ca locuinta dvs are nevoie de o renovare la exterior? Puteti schimba total aspectul exterior al locuintei prin instalarea de pergola intrare case. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si protector. O copertina intrare casa va oferi protectie pret de cateva momente pana deschideti umbrela, spre exemplu.

Putem realiza si pergola copertina gradina. Ganditi-va cu atentie unde o veti monta si din ce materiale sa fie realizata. Cei mai multi clienti opteaza pentru gradini copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

 

Completati spatiul oferit de balcon prin montarea de copertine si pergole balcon. Modelele retractabile sunt foarte practice si cautate pentru balcon. Va oferi copertine policarbonat cu rezistenta superioara la impact. In plus, ele nu blocheaza accesul la priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Cu toate ca otelul ramane optiunea numarul 1 pentru multe structuri de protectie a spatiilor exterioare, aluminiul castiga, la randul lui, din ce in ce mai mult teren. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si fac urgente lucrarile de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si elimina nevoia unor astfel de lucrari. Mai mult, aluminiul este mai maleabil decat otelul, modelele din aluminiu avand forme mai atractive si mai variate.

Va amintim ca si fierul forjat este un material interesant de folosit pentru pergole. O copertina de fier forjat ofera un iz romantic oricarui spatiu. In plus, va rezista in timp mai mult decat alte materiale. Nu vor fi necesare lucrari de ingrijire regulate pentru copertine de fier forjat, materialul fiind rezistent la elementele naturii.

Pergole si copertine pe structura din lemn

Nu va ganditi ca pergolele din lemn se potrivesc doar unui stil rustic. Dimpotriva, ele sunt extrem de versatile si pot fi integrate in orice décor. In plus, folosim materiale variate si puteti combina, spre exemplu, acoperisul din lemn cu stalpi de otel.

Singura observatie pe care o avem legata de pergola de lemn este cea legata de ingrijirea ei. Cum lemnul este sensibil la elementele naturale, o pergola din lemn va necesita ingrijire regulata prin vopsirea cu lac.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Nu intrati in casa din cauza soarelui stralucitor. Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei prin construirea de copertina piscine—va va feri de razele prea stralucitoare ale soarelui. Va propunem si pergola garaj, care da valoare estetica si functionala spatiului din fata garajului. Suntem aici pentru dvs cu detalii despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram