Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Sebis

Copertine pergole Sebis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Sebis. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza modul in care poate fi folosit spatiul de instalare, sistemele de umbrire retractabile permit umbrirea spatiului de instalare doar la nevoie. Acesta nu este, insa, singurul beneficiu adus de pergolele si copertinele retractabile. Ele atrag clientii la baruri, cafenele, restaurante, adauga valoare estetica spatiului de instalare, reduc cheltuielile pentru energie (elimina nevoia aerului conditionat la interior) si chiar cresc pretul de vanzare a unei case.

Intre sistemele retractabile, pergola electrica (cu actionare electrica) este printre cele mai cautate solutii de umbrire. Ea este preferata de clienti intrucat poate fi desfasurata sau retrasa facil, din telecomanda si chiar aplicatie pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Maximizati utilitatea terasei prin instalarea de copertine sau pergole. Folosim materiale diverse si va oferim o paleta generoasa de culori. Produsele noastre nu doar opresc radiatiile nocive UV, dar si scot din anonimat terasa dvs.

Multi clienti aleg copertinele si pergolele retractabile, intrucat ele va permit umbrirea terasei doar la nevoie, in masura in care aveti nevoie (partial sau total). In plus, produsele noastre nu trebuie stranse la sfarsitul verii. Sunt materiale care rezista la ninsoare, vant, ploaie.

Daca vreti sa folositi terasa indiferent de vreme, veti avea nevoie de alte elemente pentru protectia impotriva vremii urate si racoroase. Adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata pentru protectia terasei de vant, ploaie, ninsoare.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Avem solutii variate si durabile pentru proprietarii de restaurante si baruri care isi doresc sa-si serveasca afara clientii si in cele mai calduroase zile din an. Executam copertine si pergole din materiale care opresc elementele naturale si razele UV. Daca aveti o priveliste speciala, clientii o vor putea admira si dupa instalarea de pergole si copertine.

Am remarcat ca sistemele retractabile sunt cele mai populare printre proprietarii de restaurante, cafenele stradale, pensiuni, hoteluri si baruri. Mecanismele lor de actionare nu sunt vizibile si angajatii nu pierd timp si efort pentru a actiona pergolele retractabile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O categorie aparte o constituie pergolele bioclimatice. Acoperisurile acestor pergole sunt compuse din din lamele din aluminiu pe care le puteti ajusta la unghiuri variate, dar si orienta in functie de nevoi. In sine, veti putea deschide/inchide acoperisul doar atat cat va doriti, dar si orienta pergolele. Pe timpul verii, deschiderea lamelelor va permite o ventilatie eficienta in  timpul unei ploi torentiale. Apa pluviala este preluata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi.

Pergolele bioclimatice sunt automatizate total, putand fi actionate de pe smartphone sau tableta. Mai mult, ele pot fi prevazute cu senzori diversi (temperatura, lumina, ploaie) ce vor declansa pergolele atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va sugeram sa luati in considerare protejarea intrarii in locuinta cu ajutorul unei marchize. Putem realiza marchize usa intrare extrem de variate, din materiale durabile, in culori diverse. Produsele noastre pot deveni elementul de originalitate mult visat pentru orice locuinta, oferind protectie de elementele naturale la intrarea in casa.

Avem numeroase solutii pentru terase si gradini. Multi dintre clientii nostril opteaza pentru pergola si copertina, dar trebuie sa va atentionam ca este important sa incepeti prin alegerea locului de instalare. Daca pergola are structura, putand fi montata in multe locuri, copertina este ceva mai restrictiva, ea avand nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Sistemele retractabile sunt popularespatiile de balcon; montam atat copertine verticale cu carlig, cat si modele cu brate.

In balcoanele mai inguste (de regula, cele de la bloc), copertinele verticale vor oferi protectia de razele intense ale soarelui. Daca va bucurati de un balcon spatios (vilele cu etaj, balcoanele tip terasa), va sugeram sa optati fie pentru pergole clasice, fie pentru modele bioclimatice.

Balconul poate fi folosit asemeni unui spatiu de la interior, dar numai dupa completarea lui cu inchideri cu sticla securizata glisanta. Acestea vor proteja balconul de vant, ploaie, ninsori, zgomot stradal, etc.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul si otelul constituie materialele cele mai populare pentru pergole. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu, intrucat nu exercita presiune excesiva pe fundatiile locurilor de instalare. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, usor ca si greutate, dar extrem de rezistent.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina sau pergola piscina. Piscinele de mari dimensiuni, comerciale, pot fi umbrite cu pergole cu prelata mare sau pergole bioclimatice. Aceleasi produse va propunem si pentru piscinele mai mici, de tip rezidential.  Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram