Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Sebes

Copertine pergole Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Sebes. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Folosim materiale de cea mai inalta calitate pentru a realiza pergole retractabile. Acestea sunt extrem de cautate, permitand protectia doar la nevoie pentru zonele alese. De altfel, probabil ca ati remarcat copertine marchize retractabile in restaurante, resedinte, etc.

Daca veti selecta o pergola electrica (cu actionare electrica), o veti putea actiona fara a fi langa ea. O astfel de pergola poate fi controlata prin telecomanda sau aplicatia din telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu mai amanati protejarea terasei de vreme rea si alegeti sa instalati copertine terase. Va garantam ca folosim cele mai durabile materiale la preturi mereu competitive.

Sistemele retractabile sunt optiuni solicitate pentru terase. Ele ofera protectie doar la nevoie, dar presupun costuri mai ridicate decat modele fixe. Daca bugetul dvs este limitat, putem realiza pentru dvs pentru copertine fixe. Ele protejeaza excelent impotriva vremii urate si sunt rapid de instalat.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

V-ati gandit sa profitati la maximum de spatiul exterior al restaurantului/barului dvs si sa-l inchideti cu pergole/copertine? Materialele pe care le folosim sunt durabile si produsele noastre opresc si razele nocive UV. Spre exemplu, o copertina/marchiza inchisa va creste temperatura spatiului exterior protejat si feri clientii de vremea neplacuta.

Am remarcat ca cei mai multi proprietari de restaurante si baruri se indreapta catre sistemele retractabile intrucat ele au mecanisme de actionare discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O tipologie aparte in categoria solutiilor de protectie la exterior, pergola bioclimatica este alcatuita din lamele de aluminiu astfel dispuse incat sa se poata ajusta unghiul de deschidere. Cu o pergola bioclimatica, veti ajuta circulatia aerului prin deschiderea ei vara. Iarna, o veti inchide pentru a incalzi spatiul unde este ea instalata.

Daca suneti interesat, putem instala pergole bioclimatice cu senzori (lumina, ploaie, temperatura). Cand senzorii se activeaza, are loc si actionarea pergolei.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Multi dintre noi evita sa mai foloseasca umbrela la iesirea din casa, dar sfarsim prin a ne strica tinutele alese cu grija. Daca veti instala o pergola intrare case, veti evita genul acesta de probleme. Produsele noastre sunt durabile si variate. In plus, ele pot schimba in bine fatada casei dvs.

Avem numeroase variante si pentru spatiul gradinii. Multi dintre clientii nostril opteaza pentru copertine si pergole din lemn, dar noi va oferim si alte materiale. Va sfatuim sa alegeti cu grija materialul si design-ul, in functie de buget si spatiul gradinii dvs.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu mai amanati inchiderea balconului si contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon. Multi dintre clienti aleg sistemele retractabile pentru balcon. Va propunem si copertine policarbonat, rezistente la impact si capabile sa nu opreasca accesul la privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Evitati cheltuielile suplimentare pe care le presupun pergolele din otel prin intarirea fundatiei (ele sunt grele si pun presiune pe aceasta) si alegeti pergole din aluminiu. Aluminiul este mai usor si nu pune aceeasi presiune ca structurile din otel. Cum aluminiul este si mai usor de modelat, pergolele din aluminiu pot prezenta design-uri mai variate si mai estetice decat cele din otel.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Oricat de luminoase ar fi zilele de vara, veti putea sa va relaxati si mai mult la piscina dupa instalarea de copertina piscina. Pentru spatiul din fata garajului, va propunem pergola garaj. Ea infrumuseteaza si optimizeaza functionalitatea acestui spatiu. Suntem mereu gata sa va oferim detalii despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram