Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Satu Mare

Copertine pergole Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Satu Mare. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Astazi, copertinele retractabile sunt din ce in ce mai intalnite in locatiile comerciale si rezidentiale. Cu un sistem automat de copertine si pergole retractabile veti umbri/proteja ariile selectate doar la nevoie. Aceste solutii diminueaza nevoia instalarii aerului conditionat la interior, infrumuseteaza spatiul, atrage clientii unui restaurant si chiar creste pretul de vanzare pentru o proprietate.

Pentru usurinta extrema la actionare, va recomandam pergolele electrice (cu actionare electrica). Aveti nevoie doar de telecomanda sau aplicatie din telefonul Smart pentru a actiona de la distanta o pergola electrica.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Folosirea teraselor si in zilele cele mai insorite din an este posibila dupa instalarea de sisteme de umbrire. Acestea sunt realizate din materiale durabile ce protejeaza eficient impotriva radiatiilor UV.

Tot mai multi aleg copertine si pergole retractabile, pentru diversitatea modurilor de folosire pe care o ofera teraselor. Cu pergole retractabile veti putea umbri doar partial sau total terasa, in functie de nevoi. Mai mult decat atat, pergolele pot ramane extinse tot anul, materialele din care sunt fabricate fiind rezistente la soare, ploaie, vant, ninsoare.

Va amintim ca terasa poate fi total protejata de conditiile meteo nefavorabile si utilizabila tot anul prin instalarea de inchider si sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior, este recomandat sa le oferiti umbra pentru confort prin montarea de pergole sau copertine. Materialele folosite opresc radiatiile UV nocive, dar nu opresc accesul spre privelistea restaurantului.

Proprietarii de restaurante, cafenele, pensiuni, baruri opteaza frecvent pentru sistemele retractabile, intrucat sunt usor de actionat de catre angajati. In plus, sistemele moderne nu au mecanismele de actionare la vedere, astfel ca pergolele sau copertinele retractabile nu fac decat sa infrumuseteze localul.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe structura. Lamelele pot fi orientate, dar si deschise sau inchise in unghiuri diverse pentru a crea confortul dorit. Atunci cand ploua, ele pot fi inchise pentru a opri ploaia, dar astfel orientate incat aerul sa treaca.

Complet automate, pergolele bioclimatice pot veni cu senzori de ploaie, temperatura, lumina, etc. Cand senzorii sunt activati, pergolele se declanseaza automat.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Clientii interesati de protejarea de vant/ploaie a intrarilor in case pot opta pentru marchize intrare. Folosim materiale durabile, in culori diverse, pentru executarea unor modele variate de marchize usa intrare. Cu o marchiza usa intrare veti proteja intrarea in locuinta, dar si aduce un detaliu decorativ care poate schimba total aspectul locuintei.

Contactati-ne si pentru solutii de umbrire pe terasa si gradina. Va recomandam sa alegeti mai intai locul de instalare pentru acestea, intrucat ele presupun instalari diferite. Astfel, o copertina va avea nevoie de un suport pentru a fi ancorata-- ea nu poate fi instalata oriunde. Pergola, in schimb, permite montarea in locuri diverse, ea fiind independenta ca structura.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru balcoanele deschise propunem pergole si copertine din materiale rezistente, in design-uri variate. Cei mai multi clienti aleg sistemele retractabile (verticale cu carlig, cu brate) pentru balcoanele descoperite.

Pergolele clasice si bioclimatice sunt ideale pentru balcoanele spatioase (terase, balcoane de la etaje de vile), in timp ce copertinele verticale sunt potrivite pentru balcoanele inguste de bloc. Indiferent de marimea balconului, acesta poate fi protejat complet de vant, ploaie, ninsoare cu inchideri cu sticla securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Nu mai amanati protejarea spatiilor de la exterior de teama necesitatii intaririi fundatiilor. Aceste lucrari sunt necesare doar pentru pergolele materiale grele care pun presiune pe fundatie.

Va propunem, in schimb, sa alegeti copertine retractabile cu brate si pergole din aluminiu. Folosim duraluminiu de prima prelucare, usor si rezistent. El nu pune presiune pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca doriti sa obtineti umbrire in zona piscinei, nu ezitati sa ne solicitati pentru instalare de copertine si pergole piscina. Pergolele cu prelata mare si pergolele bioclimatice sunt ideale pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni, dar pot fi instalate si in zonele rezidentiale. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii legate de pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram