Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Santana

Copertine pergole Santana reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Santana. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza prin crearea unui spatiu, solutiile moderne de tipul pergolelor retractabile se evidentiaza prin versatilitate. Ele sunt flexibile si functionale, indiferent de anotimp. Aceste copertine marchize de tip retractabil se potrivesc tutuor spatiilor, fie ele rezidentiale, comerciale, etc.

Pergolele pot fi realizate din materiale variate, fiind fie cu functii manuale, fie automatizate. Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte cautate, ea fiind actionata de pe smartphone (prin aplicatie) sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Tehnologiile moderne fac posibila folosire teraselor indiferent de conditiile atmosferice. Investigati modelele noastre de copertine si pergole.

Pentru un buget limitat si instalari rapide, putem realiza copertine fixe. Ele ofera protectie excelenta la conditiile meteo nefavorabile. Nu uitati de coperatine terasa retractabila atunci cand doriti umbrirea doar la nevoie si doar pentru anumite arii ale terasei.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Incurajam proprietarii de restaurant si baruri sa opteze pentru instalarea de copertine si pergole. Asftel, clientii se vor bucura de spatiul exterior pe tot parcursul anului. Produsele noastre sunt durabile si ofera protectie si impotriva razelor nocive UV. Cu o copertina/marchiza inchisa, spatiul exterior al barului va fi mereu protejat de conditiile meteo nefavorabile.

Pentru un profil discret, va recomandam sa alegeti sisteme retractabile- mecanismele de actionare nu sunt vizibile!

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O categorie aparta o constituie pergolele bioclimatice. Ele sunt construite din lamele din aluminiu pe care le puteti ajusta la unghiuri variate. In sine, veti putea deschide/inchide acoperisul doar atat cat va doriti. Pe timpul verii, deschiderea lamelelor va permite o ventilatie eficienta, in timp ce in timpul lunilor racoroase, inchiderea lamelelor va creste confortul termic. Cum ele sunt automatizate total, pergolele bioclimatice pot fi actionate de pe smartphone sau tableta.

In oferta noastra includem si pergole cu senzori (temperatura, lumina, ploaie) ce se vor actiona automat, in functie de senzorii detinuti.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Evitati cheltuielile substantiale de varuire a exteriorului locuintei dvs si alegeti sa-i schimbati aspectul cu o copertina intrare. Folosim materiale rezistente si design-uri variate ce aduc originalitate casei dvs. In plus, o pergola usa intrare va asigura protectia impotriva vremii urate la intrarea/iesirea din locuinta.

Avem numeroase propuneri si pentru spatiul gradinii. Chiar daca cei mai multi clienti aleg pergola copertina din lemn, avem numeroase materiale pe care le putem folosi

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Amplificati utilitatea balconului descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Cele mai raspandite variante sunt sistemele retractabile. Va sugeram sa analizati si copertine policarbonat, intrucat au rezistenta superioara la impact si nu ingreuneaza vizibilitatea spre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Stim ca unii clienti ezita sa instaleze pergole, gandindu-se ca structurile vor duce la lucrari de consolidare a fundatiei. Aceste lucrari sunt insa necesare doar pentru pergolele copertine din otel, care sunt grele si pun presiune pe fundatie. Ca alterntiva, va propunem copertine pergole din aluminiu, la fel de rezistente ca si cele de otel, dar cu mult mai usoare. In plus, varietatea modelelor este mai mare pentru pergolelel din aluminiu, el fiind mai usor de modelat.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va complet de zona piscinei si apelati la noi pentru instalare de copertina piscina. Ea va creste confortul prin creearea de umbrire. La fel, optati pentru pergola garaj in fata garajului. Spatiul acesta este prea putin folosit, de cele mai multe ori. Sunati-ne astazi pentru detalii despre pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram