Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Roman

Copertine pergole Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Roman. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea de solutii de umbrire din cauza limitarilor de utilizare a spatiului, inseamna ca nu ati analizat si produsele retractabile. Copertinele si pergolele retractabile va permit sa umbriti terasa rezidentiala, de cafenea, restaurant, etc doar la nevoie. In plus, ele conteaza estetic si cresc valoarea unei proprietati.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este reprezentativa pentru solutiile de umbrire retractabile, fiind usor de retras si extins. O puteti face de la distanta, direct din telecomanda sau de pe aplicatia din telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Profitati la maximum de spatiul terasei si amplificati confortul prin instalarea de pergole sau copertine. Folosim materiale care protejeaza de actiunea nociva a soarelui, fara a sacrifica aspectul estetic.

Solutiile retractabile sunt practice pentru terase. Cu ajutorul de copertine si pergole retractabile, puteti umbri cat doriti si cand doriti terasa. Daca doriti, puteti lasa pergola extinsa tot anul, materialele fiind rezistente la ploaie, ninsori, vant, soare. Va amintim ca puteti proteja terasa si mai eficient de elementele naturale prin instalarea unor inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant, cafenea, terasa, pensiune, bar si doriti sa atrageti clientii indiferent de intensitatea soarelui, completati spatiile de servire de la exterior cu pergole si copertine. Materialele blocheaza efectul nociv al radiatiilor UV, sporind confortul clientilor.

Multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile, intrucat sunt usor si rapid de actionat de catre angajati. Ele sunt o prezenta eleganta pentru un local, mecanismele de actionare nefiind vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Lamelele de aluminiu pot fi deschise sau inchise cat doriti; si modul lor de orientare poate fi modificat. Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate si nu au risc de infiltrare a apei. Aceasta este colectata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi.

Pentru utilizare si mai simpla, va propunem pergolele bioclimatice cu senzori (lumina, ploaie, temperatura). Aceste pergole sunt declansate automat cand sunt activati senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Fabricam marchize intrare pentru case. Tehnicienii nostri sunt creativi si experimentati in realizarea unor modele durabile, dar si atractive ca design. Cu o marchiza usa intrare, veti proteja de soare, ploaie, vant, intrarea in casa, dar si adauga un accent decorativ special fatadei cladirii.

Pentru gradina si terasa rezidentiala, va propunem copertine si pergole. Intrucat fiecare dintre acestea presupune instalari diferite, va recomandam sa alegeti mai intai locul de instalare. Daca pergola nu necesita suport, ea avand structura proprie, copertina are nevoie de un suport pentru a fi ancorata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului si alegeti unul dintre multele modele de pergole si copertine pe care vi le propunem. Sistemele retractabile sunt des utilizate pentru balcon, cu modele verticale cu carlig si modele cu brate printre cele mai raspandite.

Daca locuiti la bloc si aveti un balcon ingust, alegeti copertine verticale pentru balcon. Daca, dimpotriva, aveti un balcon spatios (fie el tip terasa, la etaj de vila), alegeti pergole clasice sau bioclimatice. Pentru a va bucura de protectie maxima si siguranta in balcon, adaugati si inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Tot mai multi clienti se indreapta spre copertinele retractabile cu brate si pergole aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare, astfel ca produsele rezultate sunt nu doar usoare (nu pun presiune pe terase si balcoane), ci si extrem de rezistente.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca simtiti ca ceva lipseste in spatiul piscinei, considerati instalarea de pergole pentru umbrire. Putem instala pergole cu prelata mare si pergole bioclimatice, indiferent daca piscina este comerciala sau rezidentiala. Suntem aici pentru detalii legate de pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram