Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Resita

Copertine pergole Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Resita. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea de solutii de umbrire din cauza limitarilor pe care le aduc, va propunem sa analizati instalarea de pergole si copertine rectractabile. Cu astfel de produse, veti putea umbri terasa casei, restaurantului, cafenelei, etc. numai la nevoie. Copertinele si pergolele retractabile eliminarile aduse de solutiile fixe de umbrire si infrumuseteaza spatiul de instalare.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este un model popular intre sistemele de umbrire retractabile. Ea este usor de actionat de la distanta, din telecomanda sau aplicatie pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Folosirea teraselor si cand soarele este puternic este posibila in urma instalarii unor produse de umbrire. Va sugeram sa alegeti pergole sau copertine, din materiale care opresc lumina intensa a soarelui. Ele pot fi realizate in culori diverse.

Copertinele si pergolele retractabile sunt in topul preferintelor in ceea ce priveste umbrirea terasei. Se intampla deoarece ele permit ocrotirea de soare doar la nevoie, partial sau total. In plus, materialele pe care le folosim nu se degradeaza de la ploaie, ninsoare, vant, soare, astfel ca puteti lasa desfasurate pergolele tot anul. Daca sunteti interesat de protectie maxima impotriva vremii, completati terasa cu inchideri de sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Catalogul nostru include optiuni durabile si atractive si pentru spatiile din exteriorul barurilor si restaurantelor. Folosim materiale de calitate superioara care nu lasa sa treaca razele nocive ale soarelui. Cu o copertina sau pergola, clientii barului se vor bucura de cina, chiar daca afara vantul este puternic sau soarele arde mai tare ca oricand.

Cei mai multi proprietari de pensiuni, hoteluri, restaurante, cafenele, aleg sistemele retractabile pentru localurile lor intrucat sunt usor de actionat de angajati. In plus, ele sunt elegante, mecanismele de actionare fiind discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de solutii inovatoare de umbrire,  va propunem pergole bioclimatice. Acestea au acoperis din lamelele de aluminiu ce permit atat modificarea unghiului de deschidere, cat si a modului de orientare. Pergola bioclimatica este automatizata si are risc scazut de infiltrare, datorita unui sistem de preluare si a eliminare a apei pluviale prin jgheaburi.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, temperatura, sau ploaie. Acesti senzori duc la actionarea pergolei ori de cate ori se activeaza.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Fabricam marchize intrare pentru case. Marchiza usa de intrare are rolul de protejare de vant, ploaie, soare, la intrarea in locuinta. Folosim materiale in culori variate, astfel ca marchizele sa se potriveasca perfect cu stilul cromatic si decorativ al casei dvs.

Pentru gradina si terasa dvs, putem instala pergole si copertine in diverse culori. Va sfatuim sa alegeti prima data locul de instalare. Daca pergola nu are nevoie de un suport, ea detinand structura proprie, copertina necesita suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului si alegeti unul dintre multele modele de pergole si copertine pe care vi le propunem. Sistemele retractabile sunt des utilizate pentru balcon, modelele verticale cu carlig si cele cu brate fiind des utilizate.

Va sugeram sa alegeti copertine verticale pentru balcoanele inguste de la bloc si pergole clasice si bioclimatice pentru cele de mari dimensiuni (terase, balcoane de la etajele de vile). Puteti sa inchideti total balconul prin adaugarea de inchideri de sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Daca ezitati in a instala pergole intrucat sunt grele si necesita lucrari de intarire a fundatiei, va semnalam ca puteti opta pentru materiale mai usoare. Instalam copertine cu brate retractabile si pergole aluminiu. Folosim duraluminiu de prima prelucrare mai usor decat alte materiale. El nu pune presiune pe terase si balcoane si este rezistent.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca simtiti ca ceva lipseste in spatiul piscinei, considerati instalarea de copertine si pergole pentru umbrire. Va punem la dispozitie pergole cu prelata mare pentru piscine, dar si pergole bioclimatice. Ele pot fi folosite atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.

 


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram