Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Ramnicu Valcea

Copertine pergole Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Ramnicu Valcea. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat instalarea de copertine pana acum gandidu-va ca acestea limiteaza modul de folosire a unui spatiu, va propunem sa analizati instalarea unor pergole si copertine retractabile. Ele reduc nevoia instalarii de aer conditionat la interior, atrag clientii in restaurantul, cafeneaua dvs si chiar cresc pretul de vanzare a unei proprietati.

Odata ce instalati o pergola electrica (cu actionare electrica), spatiul de la exterior poate fi folosit mai mult si mai variat. In plus, o astfel de pergola se poate retrage si extinde usor, din telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

De ce sa va limitati in a folosi terasa doar pe vreme buna cand aveti optiunea instalarii de pergole si copertine terase? Avem modele realizate din materiale rezistente la actiunea nociva a razelor UV, in culori variate.

Pentru a va bucura cat mai mult de spatiul terasei, va sugeram sa alegeti copertine si pergole retractabile. Ele va dau posibilitatea sa umbriti terasa partial sau integral, dupa cum doriti. Odata cu venirea timpului racoros sau cand ploua, ninge, nu va fi nevoie sa retrageti pergola, materialele fiind durabile. Daca vreti sa amplificati maxim confortul pe terasa si sa o folositi tot anul, adaugati si inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Multi clienti prefera vara localurile cu spatiu de servire la exterior cu solutii de umbrire. Analizati completarea restaurantului, cafenelei, pensiunii dvs cu solutii de umbrire. Va sugeram sa optati pentru instalarea de pergole si copertine, realizate din materiale care opresc radiatia nociva a soarelui.

Sistemele retractabile sunt cautate cel mai mult pentru spatiile HoReCa. Ele se impun nu doar prin aspectul elegant, cu mecanisme de actionare ascunse, ci si prin facilitatea operarii. Astfel, angajatii le vor extinde sau retrage rapid, putandu-se focusa mai mult pe servirea clientilor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de cele mai recente structuri de umbrire, va propunem pergolele bioclimatice. Integral automatizate, pergolele bioclimatice va ofera un nivel inalt de ajustare a lamelelor de aluminiu care compun acoperisul. Nu doar unghiul de deschidere, inchidere a lamelelor poate fi ajustat, dar si gradul de inclinare. Astfel, va intra lumina si aer doar cat va doriti.

Trebuie sa amintim ca pergolele bioclimatice pot fi echipate cu senzori (lumina, ploaie, temperatura) ce vor declansa pergolele cand sunt actionati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va ganditi ca locuinta dvs are nevoie de o renovare la exterior? Puteti schimba total aspectul exterior al locuintei prin instalarea de marchiza intrare case. Marchiza usa intrare devine un accent decorativ special pentru o cladire, fie ea rezidentiala sau comerciala. In plus, ea protejeaza de vant, ploaie, soare, la intrarea in cladire.

Pentru curtea si terasa rezidentiala, propunem copertinele si pergolele pentru umbrirea spatiului de relaxare. Incepeti prin a decide unde veti instala aceste structuri. Pergola poate fi amplasta in orice loc, ea avand structura proprie. Copertina, insa, va avea nevoie de un suport pentru a fi ancorata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Completati spatiul oferit de balcon prin montarea de copertine si pergole balcon. Modelele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) sunt foarte practice si cautate pentru balcoane. In balcoanele inguste, copertinele verticale sunt mai potrivite.

Daca balconul este mai mare (la etaj de vila, de tip terasa), pergolele clasice si bioclimatice sunt alegeri inspirate. Pentru a transforma balconul intr-un spatiu protejat de orice vreme, puteti completa cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Tot mai multi clienti aleg structurile de protectie din aluminiu. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Folosim un duraluminiu de prima prelucrare ce nu pune presiune excesiva pe fundatia locului de instalare, fiind usor ca si greutate. Acest material are si rezistenta in timp.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei prin construirea de copertina si pergole piscine—va vor feri de razele prea stralucitoare ale soarelui. Va propunem pergole cu prelata de mari dimensiuni pentru piscinele mari, comerciale. Pergolele bioclimatice sunt investitii excelente pentru piscinele comerciale, dar si rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram