Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Pucioasa

Copertine pergole Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Pucioasa. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile sunt excelente cand va doriti structuri de protectie cu versatilitate superioara modelelor fixe. Operarea de copertine marchize este facila, cele mai multe fiind automatizate.

O pergola electrica (cu actionare electrica) are darul de a creste functionalitatea unui spatiu, operararea realizandu-se de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Stiati ca puteti folosi spatiul terasei si atunci cand ploua sau este frig? Pergole si copertine terase va vor ajuta sa va relaxati pe terasa si atunci cand ploua. In oferta noastra se afla copertine fixe, cu instalare rapida si preturi atractive. Ele vor rezista si conditiilor meteo neplacute.

Realizam si copertina terasa retractabila care permite protejarea doar la nevoie a unor zone specifice.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, puteti atrage mai multi clienti prin protejarea spatiului de la exterior prin copertine/pergole. Materialele pe care le folosim in constructie sunt durabile si stopeaza razele nocive UV. Pentru o protectie superioara chiar si pe timpul iernii, va propunem copertina/marchiza inchisa.

Va subliniem ca sistemele retractabile sunt cautate pentru restaurante si baruri. Mecanisemele de operare sunt ascunse, ceea ce le ofera un plus de valoare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Atunci cand pentru dvs primeaza, mai mult decat orice, versatilitatea, va invitam sa examinati pergolele bioclimatice. Lamelele din aluminiu din care este alcatuita permite ajustarea unghiului. Veti putea inchide/deschide acoperisul doar cat doriti. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa printr-un sistem complex de jgheaburi.

In oferta noastra se afla si pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie si temperatura. Ele vor fi actionate de catre senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

In ciuda opiniei dvs, nu este nevoie sa vopsiti intreaga fatada pentru a improspata aspectul casei dvs la exterior. Realizam o gama variata de copertine—alegeti astazi pergola intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs! O pergola intrare case va da un are proaspat resedintei si proteja intrarea din casa.

Va propunem si solutii de gradina. Cei mai multi clienti aleg copertine si pergole din lemn pentru gradini. Alegeti mereu cu atentie materialele, in functie de bugetul dvs si spatiul de instalare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Finalizati balconul descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Foarte cautate de clienti pentru balcon sunt sistemele retractabile. Putem realiza copertine policarbonat. Ele se remarca prin rezistenta la impact si nici nu va opresc din a va bucura de privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si fac urgente lucrarile de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si elimina nevoia unor astfel de lucrari. Mai mult, aluminiul este mai maleabil decat otelul, modelele din aluminiu avand forme mai atractive si mai variate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Instalati copertina piscina pentru a capata umbrire si a va bucura si mai mult de spatiul piscinei. Putem construi si pergola garaj. Ea va da utilitate si va infrumuseta spatiul din fata garajului. Contactati-ne pentru informatii despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram