Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Ploiesti

Copertine pergole Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Ploiesti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca nu doriti pergole si copertine care umbresc permanent, chiar si cand soarele nu este intens, va puteti orienta catre sistemele retractabile. Copertinele si pergolele cresc valoarea unei proprietati, elimina nevoia unui aparat de aer conditionat si aduc valoare estetica locului de instalare.

Pergola electrica (cu actionare electrica) faciliteaza umbrirea unui spatiu, ori de cate ori aveti nevoie. Ea poate fi actionata de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Cei mai multi dintre noi evita sa se relaxeze pe terasa atunci cand soarele arde mai tare ca niciodata. Instalam copertine si pergole terase din materiale durabile care umbresc si opresc razele nocive UV.

Va propunem pergole si copertine retractabile pentru terasa. Cu un sistem retractabil, veti putea umbri terasa partial sau total, in functie de nevoi. Materialele folosite sunt rezistente la vant, ploaie, ninsoare, astfel ca pergola poate ramane desfasurata si in conditii meteo nefavorabile. Daca vreti sa utilizati terasa tot timpul anului, indiferent de vreme, analizati completarea pergolei cu inchideri de sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Multi clienti aleg restaurantele, cafenelele, barurile cu spatiu de servire si la exterior, avand mai multe optiuni pentru a fi serviti. Localurile cu terase sunt preferate de parintii cu copii si fidelizeaza clientii. Pentru a folosi terasa si cand soarele este arzator, solutii de umbrire precum pergole si copertine sunt optiuni pentru spatiile HoReCa.

Proprietarii de baruri, cafenele, restaurante, hoteluri prefera sistemele de umbrire retractabile. Realizate cu materiale ce opresc radiatiile nocive UV, sistemele retractabile au mecanisme ascunse si sunt usor de actionat de angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica reprezinta unul dintre cele mai versatile tipuri de pergole. Acest fapt se datoreaza modului de imbinare a lamelelor de aluminiu, care face posibila modificarea unghiului de deschidere, precum si orientarea lamelelor. In plus, riscul de infiltrare a apei pluviale este minim, apa fiind preluata si indepartata de pe acoperis  prin intermediul unui sistem de jgheaburi.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina), ce vor opera pergola cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

V-ati gandit ca intrarea din casa dvs poate fi protejata de soare, vant, ploaie, cu ajutorul unor structuri? Va propunem marchiza usa intrare, din materiale in culori variate ce nu se degradeaza in urma expunerii la elementele naturale. Marchiza usa intrare nu doar protejeaza, ci si aduce valoare fatadei casei, infrumusetand-o.

Pentru terasa si gradina va sugeram solutii de umbrire precum copertine si pergole. Ganditi-va, pe indelete, unde veti instala aceste structuri. Spre exemplu, copertina are nevoie de un suport pentru a fi montata, in timp ce pergola poate fi independenta, ea avand structura sa.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va indemnam sa alegeti copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele fara acoperis. In balcoanele inguste, copertinele verticale sunt alegeri adecvate. Si sistemele retractabile sunt foarte cautate, fie ele verticale cu carlig sau cu brate.

In balcoanele de mari dimensiuni (de tip terasa, balcoane de la case), pergolele clasice si bioclimatice sunt aditii inspirate. In plus, le puteti completa cu inchidere cu sticla glisanta securizata pentru protectie si securizare maxima a balconului.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Solutiile de umbrire cu structura metalica sunt din ce in ce mai cautate. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole din aluminiu. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, cu rezistenta deosebita si greutate mica. Aceste structuri sunt usoare si nu pun presiune pe spatiul de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

In absenta unor solutii de umbrire, multi dintre noi evita sa mai foloseasca piscina in zilele foarte luminoase. Alegeti sa creati umbrire cu pergole sau copertine piscina. Montam pergole cu prelata de mari dimensiuni, dar si pergole bioclimatice. Vi le recomandam atat la piscinele comerciale, cat si la cele rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram